Brendovi

XY razloga da tvoj sledeći uređaj bude vivo pametni telefon

Brendovi

Svojom vrhunskom X serijom i pouzdanom Y serijom vivo korisnicima pruža kvalitetne uređaje – ali i mnogo više

 

Izbor pametnog telefona za mnoge predstavlja odluku koja podrazumeva dug proces promišljanja i najčešće donošenje određenih kompromisa. Kompanija vivo je kroz svoje serije predstavila kolekciju uređaja koji svojim karakteristikama znatno olakšavaju ovaj proces.

Jer želiš savršen snimak.

Prvenac X serije bio je X80 Pro – flagship uređaj kompanije vivo – koji je predstavljen u junu 2022. godine. Ubrzo zatim, u septembru 2022. godine, usledio je X80 Lite 5G, koji je pored standardnih odlika X serije kao što su vrhunska kamera i performanse visokog kvaliteta, svojom jedinstvenom tehnologijom promene boja kućišta telefona, korisnicima otvorio čitav nov svet zabave i kreativnosti. X80 Lite 5G, savršen je primer doslednosti kompanije vivo i njenoj posvećenosti u nameri da omogući korisnicima da svoje svakodnevne trenutke učine posebnim savršenim snimkom. Sa kamerom rezolucije 64 megapiksela i tehnologijom optičke stabilizacije slike (OIS), svaki snimak će biti kristalno jasan, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Sistem zadnje kamere dizajniran je u nameri da omogući visokokvalitetne, super široke snimke ultraširokougaonom kamerom od 8 megapiksela, kao i snimanje detalja izbliza makro kamerom od 2 megapiksela.

Jer želiš pouzdanog partnera.

Kompanija vivo potpisuje niz uređaja čiji je cilj da korisnicima budu pouzdani partneri u njihovom svakodnevnom životu, a među njih spadaju i oni po pristupačnoj ceni. vivo je u okviru Y porodice u oktobru predstavio čak tri nova uređaja – Y35, Y22s i Y16. Iako deo iste serije, koju objedinjuje elegantan dizajn, dosta prostora za skladištenje i izvanredne funkcije kamere – svaki od ovih modela poseduje individualne karakteristike namenjene raznovrsnim potrebama korisnika.

Jer želiš slobodu.

Zahvaljujući velikom kapacitetu baterije i AI tehnologiji za uštedu energije, vivo telefoni su savršeni za one koji su u stalnom pokretu. Na primer baterija Y35 modela od 5000 mAh podržava brzo punjenje od 18W, pri kom se baterija puni od 1 do 70% u roku od 70 minuta i može da obezbedi dovoljno trajanje baterije za 258 minuta video reprodukcije za samo 15 minuta punjenja. Dok glavna kamera od 50 megapiksela, makro kamera od 2 megapiksela i bokeh kamera od 2 megapiksela omogućavaju korisnicima da svaki njihov snimak, nezavisno od uslova, bude izvanredan.

Jer želiš prostor i brzinu.

Kompanija vivo nastoji da uz savršeno univerzalne uređaje, svojim korisnicima pruži iskustvo bez ograničenja i zadrški. Svi vivo uređaji imaju opciju proširene memorije – uključujući i Y22S koji zahvaljujući 6GB RAM omogućava nesmetan svakodnevni rad. Ova izdašna memorija prevazilazi većinu drugih pametnih telefona po svojoj ceni i omogućava besprekorno izvršavanje više zadataka sa više aplikacija koje rade u pozadini i brzim i lakim prelaskom iz jedne u drugu aplikaciju.

Jer želiš sigurnost…

Svi uređaji kompanije vivo nastoje da korisnicima pruže osećaj sigurnosti i oslonac za sve svakodnevne poslove. Y16 model je idealan primer da nije potrebno mnogo potrošiti da biste dobili telefon čije performanse zadovoljavaju vaše potrebe. Pristupačna cena Y16 ne podrazumeva kompromise i predstavlja savršen odnos u pogledu funkcija, dizajna i cene.

…ali i avanturu za pamćenje!

Motivisan strašću prema fudbalu i pametnim telefonima, vivo organizuje kreativni konkurs koji traje od 10. oktobra do 4. novembra. Korisnici koji, u navedenom periodu, kupe bilo koji vivo pametni telefon kod ovlašćenih partnera, osmisle kreativnu poruku podrške fudbalerima naše reprezentacije, prilože fotografiju dokaza kupovine, računa/ugovora imaju priliku da pruže podršku našim Orlovima direktno iz Katara. Najkreativnijim prijavama će biti dodeljena dva putovanja za dve osobe na utakmicu Brazil – Srbija, uz plaćene troškove smeštaja i prevoza za 7 dana, odnosno 5 noći. Osim spektakularne utakmice Srbija – Brazil, dobitnici će imati priliku da uživaju u četiri puna slobodna dana u Dubaiju, blistavoj metropoli Persijskog zaliva. Slobodno vreme mogu da iskoriste u razgledanju grada, obilasku muzeja i kupanju na peskovitim plažama.
Pored glavnih poklon paketa, učesnici konkursa će biti u prilici da osvoje i druge vredne poklone – kako bi korisnici ispunili svoje domove fudbalskim duhom, i svoju strast ka sportu podelili sa svojim najbližima, vivo je spremio tri stola za stoni fudbal – a kako bi korisnici mogli svoja iskustva da zabeleže i zauvek sačuvaju, vivo je za kreativni konkurs pripremio i 10 vivo X80 Lite pametnih telefona!
Kao zvanični pametni telefon Fudbalskog Saveza Srbije i FIFA, vivo kroz ove saradnje nastoji da pruži podršku sportu kako u svetu tako i u Srbiji verujući da razvoj sporta i tehnologije dele sličnu filozofiju – omogućiti ljudima da žive boljim životom kroz kontinuirana otkrića i inovacije.
Detaljnije o konkursu možete pročitati na www.vivosrbija.rs

—————————————————————
Kupi vivo telefon, vodimo te u Katar
Vreme je da strast prema fudbalu i pametnim telefonima podignemo na novi nivo.
PRAVILA
Kreativni konkurs traje od 10. oktobra do 4. novembra 2022. godine u 23:59. Kupovinom bilo kog vivo pametnog telefona kod ovlašćenih partnera, učesnici konkursa ostvaruju mogućnost da postanu dobitnici dva putovanja na utakmicu Brazil – Srbija, kao i drugih vrednih poklona.
Potrebno je da učesnici popune prijavu na sajtu vivosrbija.rs, prilože fotografiju dokaza kupovine, računa/ugovora i osmisle poruku podrške fudbalerima naše reprezentacije.
Stručni žiri će do 10. novembra 2022. odabrati dva najkreativnija slogana kojima će biti dodeljena dva putovanja za dve osobe na utakmicu Brazil – Srbija, uz plaćene troškove smeštaja i prevoza.
To nije sve, najkreativnije nove vivo korisnike očekuju još i tri stola za stoni fudbal i 10 vivo X80 Lite pametnih telefona!
Važno je napomenuti da ova promocija važi isključivo za uređaje kupljene kod ovlašćenih vivo partnera u Republici Srbiji.
Pratite nas, jer navijamo za isti tim!

————————————————————–

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.
Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 400 miliona korisnika širom sveta.
* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[POGLED SA VRHA 2022/23] SONJA ĆETKOVIĆ, Infostud: „Ostvarili smo najbolje rezultate u poslednjih 20 godina“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Kako kompanije vivo i ZEISS stavljaju fotografiju pametnih telefona u „fokus“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Stiže Coca-Cola telefon

Advertiser Serbia26. јануара 2023.

Kampanje sa svrhom 2023 Warm Up „Brainwork for better world“

Advertiser Serbia25. јануара 2023.

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Velika Britanija: Depozitni sistem od 2025

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Podignuta optužnica protiv carinskog agenta C&A

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Kopaonik Biznis Forum slavi jubilej – Tri decenije postojanja

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Glovo i njegovi korisnici u 2022. godini – Šta se, kada i kako naručivalo u godini iza nas?

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Samsung uvodi senzor slike od 200 megapiksela za vrhunski doživljaj visoke rezolucije na pametnim telefonima

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

TM Roh: Kako strast i svrha podstiču mobilne inovacije

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Prethodna godina u znaku deficita i uvoza radne snage

Advertiser Serbia17. јануара 2023.

Poznajete vanserijske mlade talente? SBB fondacija otvara konkurs za petu generaciju stipendista

Advertiser Serbia17. јануара 2023.