Festivali

Vrhunski mentori dolaze na Young Lions School u Rovinju – Prijave su u toku

Takmičenje koje mladim hrvatskim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a potom i najbolji na svetu, ove godine 2. aprila na Danima komunikacija predstavlja Young Lions School, uz profesore kakve ste oduvek želeli

 

Prvi dan festivala Dani komunikacija za mlade nade hrvatske komunikacijske industrije će biti u znaku povratka u školske klupe – ali ne bilo kakve. Young Lions School je celodnevni program radionica, predavanja i mentoringa s vrhunskim svetskim stručnjacima namenjen ekskluzivno učesnicima takmičenja Young Lions Croatia, koje će se u posebnoj dvorani odvijati tokom redovnog programa Dana komunikacija.
null

Pravo iz Kana stiže Maksimilian Kallhed, koji tamo već niz godina vodi prestižnu Roger Hatchuel Akademiju. Predaje i na najboljim školama advertisinga na svetu – Central Saint Martinsu i Hyper Islandu (koju je i sam pohađao), a ovoga proleća njegovo predavanje iz Kana moći ćete da slušate u opuštenoj morskoj atmosferu kojom odiše Rovinj. Preneće vam svoje znanje rešavanja svakog briefa brzinom svetlosti, zato ostavite svoja očekivanja van učionice jer će ih sigurno nadmašiti.

null

Profesorskom timu priključuje se žena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom kreativnošću. Reč je o Merlee Jayme, neumoljivoj preduzetnica koji je navikla na probijanje kroz najdeblje staklene plafone u kreativnoj industriji. Sada je red da probije i sve vaše predrasude o kreativnom procesu. Dok ceo svet bruji o smanjivanju koncentracije mladih ljudi, Merlee dolazi da otkrije kako se prilagoditi takvoj situaciji umesto da još uvek radite po zastarelim šablonima.

null

Uticati na živote miliona ljudi? Check. Osvojiti dve nagrade Emmy? Nema problema. Skupiti toliko pratilaca da parirate velikim influenserima Instagrama? Sitnica za Jedi Mastera dizajna Chrisa Doa. Ovaj nagrađivani dizajner kojem mentorstvo miliona ljudi nije ništa novo dolazi da vas naučiti kako izgleda dizajn 21. veka na predavanju koje podstiče kreativne vijuge.

null
Da škola bude bez bola omogućiće pobednici Grand Prixa protekle tri godine takmičenja na svom Q&A sessionu, na kojem će mladim lavovima otkriti najbolje savete i trikove koje su poneli s takmičenja Young Lions u Kanu. Reč je o Ani Tavić i Martini Ukić iz agencije Studio Sonda (Grand Prix 2019) zatim Franu Mubrinu i Matku Buntiću iz agencije 404 (Grand Prix 2017 i 2018), koji će potencijalnim dobitnicima ovogodišnjeg Grand Prixa pomoći da se pripreme za najveći test kreativnosti na svetu.
Young Lions School program je namenjen isključivo ovogodišnjim učesnicima takmičenja Young Lions Croatia, zato ne čekajte, nego se prijavite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za eksponencijalan uspeh – u četvrtak, 2. aprila u dvorani DK Lounge na Danima komunikacija. Najuspešniji takmičarski timovi ovogodišnjeg Young Lions Croatia moći će 3. aprila da predstave sebe i svoje projekte pred publikom Dana komunikacija u Rovinju. Ako ste tim dvoje kreativnih umova do 30 godina, mislite da biste briljirali u rešavanju briefa za 24 sata i u Kanu dobili priliku života, prijavite se pomoću online obrasca. Svoje lavovske prijave možete slati sve do 2. marta.

Sve informacije o natjecanju Young Lions Croatia dostupne su na www.danikomunikacija.com.

O DANIMA KOMUNIKACIJA:

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih svetskih evenata prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, provokativne produkcije te visokokvalitetne organizacije. Organizatori i ove godine jamče raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije da budu deo promene. Više informacija o festivalu pročitajte na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

***

O ORGANIZATORIMA FESTIVALA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Prva „Ruska nedelja kreativnosti“ 2020

Advertiser Serbia18. septembra 2020.

Upoznajte ovogodišnje lavove BalCannes-a

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

SOF – Uvod u jesenje događaje u organizaciji regionalnih udruženja

Advertiser Serbia8. septembra 2020.

BalCannes: Produžen rok za prijavu radova

Advertiser Serbia3. septembra 2020.

Otvorene prijave za Eurobest 2020

Advertiser Serbia24. avgusta 2020.

Otkazan Weekend Media Festival

Advertiser Serbia19. avgusta 2020.

Effie Awards Serbia 2021: Očekuje se veći broj prijava i kvalitetniji radovi

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Razmislite o boljem svetu, a zatim inspirišite ljude na njegovo stvaranje – poruka je DK Piknika by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

Advertiser Serbia1. jula 2020.

Sutra počinje prva DK konferencija u prirodi, DK Piknik by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia29. juna 2020.

Kako komunicirati u krizi i šta će biti s event industrijom saznajte na DK Pikniku by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia19. juna 2020.

DK Piknik by Jamnica Botanica u maksimirskoj oazi: Saznajte šta vas sve očekuje

Advertiser Serbia12. juna 2020.