Agencije

Vlasnik čak 20 Lavova iz Kana dolazi na Digital Takeover konferenciju

Agencije

Peter Corbett prvi je predavač čije će bogato i zanimljivo iskustvo privući veliko zanimanje učesnika ovogodišnjeg Digital Takeover-a koji će se održati 13.marta u Cinestaru u zagrebačkom Branimir Centru

Za Corbetta bez sumnje možemo reći da je inspirativan lider bogatog iskustva koji uspešno povezuje kreativnu i tehnološku zajednicu. Osnivač je iStrategyLabs-a, digitalne agencije koja razvija rešenja za izazove klijenata i uvodi ih u online i offline svet. Njegovi radovi osvajaju brojne nagrade i priznanja, a među njima se nalazi čak 20 Lavova iz Kana.

Svojim predavanjem na konferenciji Digital Takeover odvešće vas na čarobno putovanje kroz nove mogućnosti za marketingaše, proizvođače, programere i privrednike.

Budući da društvene i mobilne tehnologije rapidno menjaju način na koji konzumiramo informacije, komuniciramo jedni s drugima, pa čak i donosimo odluke, brendovi i agencije prisiljeni su da promene način na koji dosežu do postojeće i nove publike. U svom predavanju Peter Corbett, daće nam detaljno objašnjenje pristupa korisničkom iskustvu na društvenim mrežama s ciljem povećanja engagementa – od „hakovanja“ fizičkih objekata/prepreka do implementacije zadnjih novosti iz mobilnog sveta u stvarni svet.

Kreativac sa svetskim iskustvom

Peter Corbett poznato je ime u marketinškoj industriji s bogatim iskustvom u oblasti tehnoloških inovacija i fokusom na izgradnji zajednice te širokih interesa i specijalnosti: od programiranja i dizajna, TV produkcije do oglašavanja.

U svojoj karijeri sarađivao je s vodećim svetskim brandovima i osmislio globalno zapažene kampanje. Neki od njih su: General Electric, Facebook, Google, Disney, Audi, Coca-Cola, Ford, Intel, Microsoft i drugi. Savetuje stotine tehnoloških kompanija i startup-ova u celome svetu. Osnivač je velikog tehnološkog DC Tech Meetupa koji trenutno ima 19.000 članova i pokretač je festivala DCWEEK za više od 12.000 učesnika.

Osvojio je 20 Lavova u Kanu, dve nagrade za malu agenciju godine, BizBash ga je 2015. godine proglasio najinovativnijom osobom za evente i tri puta je proglašavan za najuticajniju osobu mlađu od 40 godina iz Wašingtona.

U prodaji su early bird ulaznice

Više od 500 domaćih i regionalnih stručnjaka okupilo se prošle godine na prvoj velikoj digitalnoj konferenciji Digital Takeover. S još bogatijim programom i renomiranim predavačima, fokus konferencije u 2018 jeste ljudski faktor u digitalnoj transformaciji, te način na koji treba slušati korisnika i pristupati mu u eri u kojoj je praćenje inovacija u tehnologiji i navika korisnika neizbežno. Donosimo širu sliku digitalne transformacije, nova i konkretna rešenja te savete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu.

Na vreme obezbedite svoje mesto i budite deo druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. marta 2018. u Cinestaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po ceni od 1.500 kn, a u njihovu je cenu uključeno učestvovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kafu i druženje nakon zvaničnog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda važi do 31. januara, nakon čega redovna cena kotizacije iznosi 2.600 kn te last minute po ceni od 2.900 kn.

Uskoro otkrivamo ostale predavače i paneliste te bogat i raznolik program. Sve novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

***
Digital Takeover inovativna je platforma 24sata, najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. 24sata svaki dan doseže 2 miliona ljudi te 2 od 3 internet korisnika u RH(izvor: GemiusRating, Facebook 2017/11). 24sata najnagrađivanija je medijska kuća u Hrvatskoj s osvojenih 68 svetskih priznanja u globalnoj konkurenciji: International News Media Association, Digiday, World Association of Newspapers and News Publishers, Effie, European Newspaper Award, Superbrands, World Editors Forum, Quadal, Best Buy Award, Readers Digest i dr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

JANJA BOŽIČ MAROLT, Mediana: „Zlatno doba za istraživanje potrošača je prošlost, nova znanja su budućnost”

Advertiser Serbia3. октобра 2023.

Degordian ima novi podbrand: Enstring je HR-first agencija

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

Ascanius Media Slovenija i Bosna i Hercegovina promenile naziv u Direct Media

Advertiser Serbia18. септембра 2023.

Represent Communications i HR Xcel predstavili zajedno novu uslugu na tržištu

Advertiser Serbia18. септембра 2023.

Stethoscope, alat za istraživanje zadovoljstva i angažovanost zaposlenih, sada se zove Luppa

Advertiser Serbia15. септембра 2023.

DRV Agencija osvojila globalnog klijenta ESPRIT: “Kreirali smo oglase za Vogue i za čuveni Hudson Yards u Njujorku “

Advertiser Serbia5. септембра 2023.

Najveće širenje do sada: Infinum preuzeo američku digitalnu agenciju ExpandTheRoom (ETR)

Advertiser Serbia5. септембра 2023.

Degordian lansirao svoj prvi podbrand – upoznajte Builtt, development agenciju!

Advertiser Serbia30. августа 2023.

HURA-ino istraživanje: Nastavljen rast prihoda i broja zaposlenih u komunikacijskim agencijama

Advertiser Serbia17. августа 2023.

Hrvatska tech kompanija stvorila zajednicu koja okuplja globalne agencijske stručnjake

Advertiser Serbia17. августа 2023.

MILE BANIĆ, EssenceMediacom: „Nikada nije bilo zahtevnije doći do potrošača sa željenom porukom“

Advertiser Serbia28. јула 2023.

Najbolji saveti kako da transformišite svoj lični brend uz pomoć ChatGPT-ja

Advertiser Serbia27. јула 2023.

VELJKO GOLUBOVIĆ, New Moment: „U modulu KREATIVA IAA Akademije upoznaćemo našu prirodnu kreativnost sa super-moćima veštačke inteligencije“

Advertiser Serbia25. јула 2023.

Kako da iskoristite TikTok za promociju i realizaciju vaše Employer Branding strategije?

Advertiser Serbia21. јула 2023.

Radimo zajedno na podršci za veću zaposlenost pripadnika LGBTQI+ zajednice

Advertiser Serbia11. јула 2023.