Brendovi

Vizija pametnijeg života kompanije Samsung

Brendovi

MONAKO – Kompanija Samsung Electronics predstavila je viziju pametnijeg života na Euroforumu 2015. u Monaku. Predstavljeni su brojni novi uređaji uključujući SUHD TV od 88 inča, audio rešenja, pametni kućni uređaji, fotoaparat NX500 i proširena linija elegantnih Galaxy A smartfona.

„U Samsungu je sve posvećeno pružanju neverovatnih iskustava, a mi to postižemo jer smo usredsređeni na potrebe naših korisnika“, istakao je B. K. Jun, generalni direktor i predsednik kompanije Samsung Electronics.

 

null

SUHD TV

Samsung je predstavio model JS9500, televizor od 88 inča koji poseduje ekološku nano-kristalnu tehnologiju i inteligentan SUHD mehanizam za re-mastering kvaliteta slike. SUHD TV je inovativan u svakom pogledu i nudi vrhunski kvalitet slike na planu kontrasta, osvetljenosti, reprodukcije boje i UHD detalja. SUHD re-mastering mehanizam automatski analizira osvetljenost slika kako bi na minimum sveo dodatnu potrošnju
električne energije uz vrhunski nivo kontrasta. SUHD televizori proizvodeslike sa tamnijim crnim nijansama i povećanom osvetljenošću za 2.5 puta od konvencionalnih televizora i dvostruko više tačaka za prilagođavanje boja od najpreciznijeg displeja.

Od 2015. godine svi Samsungovi Smart TV uređaji, uključujući novi SUHD TV, koristiće Tizen platformu koja pruža bolje povezivanje, ima veliki broj funkcija i dozvoljava programerima lakše kreiranje kompatibilnih sadržaja.

U ponudi će biti tri nove serije SUHD TV-a – JS9500, JS9000 i JS8500 – od 48 do 88 inča.

 

Nova audio linija

Modeli WAM7500/6500 zahvaljujući novoj Samsungovoj tehnologiji ‘Ring Radiator’, omogućavaju da zvuk teče u radijusu od 360 stepeni uz savršen balans između visokih i niskih tonova.

Nova linija zakrivljenih soundbarova uklapa se Samsung zakrivljenim televizorima od 48 do 78 inča i nudi 9.1 kanalni zvuk. Zakrivljeni soundbar može se bežično povezati sa televizorom i koristiti za puštanje muzike pomoću Samsungove funkcije za više prostorija.

 

null

Digitalni kućni uređaji

Samsung je predstavio svoju evropsku verziju popularne Chef kolekcije koja obuhvata sledeće uređaje i inovacije:

– Kitchen Fit frižider koji se uklapa u svaki enterijer, sa sistemom Precise Chef Cooling™

– Gourmet Vapour tehnologija™

– sa intuitivnim LCD ekranom u boji, osetljivim na dodir i Wi-Fi kontrolama;

– Virtual Flame tehnologija™ kod indukcijske ploče, pomaže korisnicima da vizualizuju toplotu i podese je za precizno kuvanje;

– WaterWall™ inovacija u pranju sudova

„Pre osamnaest meseci, Samsung timovi za istraživanje i šefovi svetskih kuhinja počeli su da rade zajedno kako bi doneli novi vid sofisticiranosti i inovacije prilikom kreiranja digitalnih kućnih uređaja. Sa Chef kolekcijom dolazi vreme da se otkrije šta je zaista moguće u kuhinji“, naveo je B. K. Jon, predsednik i generalni direktor divizije za potrošačke elektronske uređaje u kompaniji Samsung Electronics Ltd.

„Samsung konstantno ulaže u inovativnost kada je u pitanju potrošačka elektronika, koja ne samo da unapređuje životni stil današnjeg korisnika, već ima i stvaran, praktičan uticaj na domaćinstvo. Ova saradnja je dovela do kreiranja vrhunskih kuhinjskih aparata koji nude izuzetan nivo kvaliteta i inovativnosti, kao i zavidan nivo po pitanju pripreme hrane i očuvanja namirnica.“

 

null

Samsung NX500 fotoaparat

Novi fotoaparat NX500 savršen je za svakodnevnu upotrebu, sa procesorom slika DRIMeV, NX AF III sistemom i BSI APS-C senzorima sa najvećom rezolucijom od 28 MP. Senzor BSI efikasnije smanjuje buku držeći putanju između objektiva i senzora čistom tako da više svetla može da dopre do svakog piksela, snižavajući odnos između signala i buke. Kao rezultat, korisnici aparata NX500 neće morati da ugroze kvalitet slike, čak ni u uslovima lošeg osvetljenja. Poseduje opcije za 4K i UHD video snimanje, veličine je dlana i nudi unapređeno povezivanje sa Bluetooth i Wi-Fi opcijama.

 

Proširena serija Galaxy A ultratankih telefona u Evropi

Samsung je proširio svoju liniju Galaxy A na evropskom tržištu. Galaxy A7, A5 i A3 imaju prednju kameru od 5 megapiksela za idealan savršen selfi i nude originalne funkcije. Uređaji takođe podržavaju LTE kategoriju 4 za brzo i lako deljenje fotografija i video snimaka na bilo koju društvenu mrežu. Sa najtanjim metalnim kućištem do sadaa, Samsung nastavlja u pravcu jedinstvenog dizajna sa fokusom na udobnost držanja i lako korišćenje.

Novi multifunkcijski štampač

Samsungov novi MX7 Quad core CPU (+DSDF) multifunkcijski štampač (MFP) povećava efikasnost štampe i smanjuje vreme čekanja. Modelu MX7 je potrebno samo 18 sekundi da podigne sistem i 12 sekundi da startuje iz hibernacije. Nudi i odličan kvalitet slike sa 1200 dpi štampanjem, dok radi punom brzinom i treba mu samo 3 sekunde da štampa prvu stranicu monohromatskog dokumenta i 4.5 sekunde za dokument u boji.

MX7 pruža i značajno skraćenje u vremenu za skeniranje jer poseduje vodeću brzinu skeniranja u industriji koja ide do 120 jednostranih slika u minuti i do 240 dvostranih slika. Podržava i brže povezivanje u okviru kancelarije preko mrežnog čipa osposobljenog za 802.11ac. MX7 može da se pohvali opcijom Bluetooth Low Energy koja korisnicima daje „uvek aktivno“ povezivanje tako da mogu da se povežu i lako štampaju sadržaj čim se nađu u blizini uređaja. Intuitivni korisnički interfejs koji podržava Android displej od 10.1 inča olakšava upravljanje štampačem, pregledanje i korigovanje dokumenata na licu mesta.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Širi se mreža bezbrižnih putnika

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Galaxy AI u rukama 8,8 miliona ljudi: Revolucija veštačke inteligencije sada stvarno počinje

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Održana druga radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže: Mali biznisi su najvitalniji deo privrede i šansa manjih sredina

Advertiser Serbia20. мај 2024.

BELhospice proslavio 20. rođendan: Jubilej posvećen podizanju svesti o palijativnoj nezi u Botaničkoj bašti “Jevremovac“

Advertiser Serbia20. мај 2024.

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Advertiser Serbia14. мај 2024.

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo da opreme decu veštinama za 21. vek

Advertiser Serbia14. мај 2024.

ĐORĐE JOVANOVIĆ, Xiaomi: „Ova kampanja je nastavak game changing serijala kampanja po kojima je Xiaomi postao poznat“

Advertiser Serbia10. мај 2024.