Brendovi

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Brendovi

Finalnim žrebom 2. decembra, iščekivanje povodom UEFA EURO 2024TM dostiže sasvim novi nivo!

 

Kao zvanični partner i zvanični pametni telefon za UEFA EURO 2024TM, kompanija vivo ne krije uzbuđenje povodom ove važne prekretnice u povezivanju sa korisnicima širom Evrope i obeležavanju tako velikog sportskog događaja kao što je UEFA!

Fudbal je jedna od najstrastvenijih i najuzbudljivijih aktivnosti na globalnom nivou, a posebno u Evropi. Kao brend koji na prvo mesto uvek stavlja korisnika, radujemo se što ćemo obeležiti jedan od najvažnijih sportskih događaja godine, i to zajedno sa milionima navijača u Evropi i našim partnerima,“ izjavio je Changjun Li, predsednik kompanije vivo za Evropu. „Kompletan vivo tim pokazuje veliki optimizam i veliko samopouzdanje koje će nas voditi tokom cele 2024. godine. Pripreme su uveliko u toku, a naši evropski timovi su spremni i jedva čekaju start izuzetno interesantne kampanje, kao i samo lansiranje vivo proizvoda tokom UEFA EURO 2024TM.”

Kao partner i zvanični pametni telefon za UEFA EURO 2024TM, vivo će imati priliku da na globalnoj fudbalskoj sceni predstavi svoju najsavremeniju tehnologiju pametnih telefona i poveže se sa navijačima kroz posebne i ekskluzivne događaje, osmišljene kako bi obogatile iskustvo svih UEFA navijača. vivo je posvećen pružanju vrhunske tehnologije koja je prvenstveno usmerena na potrošače i flagship modela koji iskustvo fotografisanja na profesionalnom nivou čine lakim i dostupnim za sve, ohrabrujući i motivišući korisnike da zabeleže svaki trenutak – od akcije do emotivnih momenata.

UEFA je definitivno jedan od vodećih svetskih sportskih događaja na svetu, u kome uživa preko pet milijardi navijača širom sveta. Tokom UEFA EURO 2024TM navijači će imati priliku da istinski uživaju, i to kroz niz aktivnosti omogućenih uz podršku kompanije vivo. Pre svake utakmice, navijači će moći da se opuste i plešu u ritmu muzike uz neke od vodećih svetskih DJ-eva spajajući svoju strast prema muzici i fudbalu. Pored toga, vivo će se udružiti sa UEFA timom i organizovati ceremoniju proglašenja „Igrača utakmice“ posle svakog meča, proglašavajući najbolje igrače zajedno sa publikom.

vivo će takođe, blisko sarađivati sa UEFA-om u cilju privlačenja pažnje ljubitelja fudbala širom sveta i kako bi podelio uzbuđenje koje prvenstvo neizbežno nosi sa sobom. Kao deo ovog partnerstva, vivo će podržati i opremiti osoblje UEFA EURO 2024TM svojim flagship modelima, kako bi i na taj način doprineo uspehu događaja.

vivo je 2021. godine, kao zvanični partner UEFA EURO 2020TM, pokrenuo kampanju na društvenim mrežama, podstičući navijače da zabeleže i podele sve važne trenutke, i one radosne ali, i one malo manje tokom trajanja prvenstva. Sadržaj koji su kreirali navijači prikazan je na ceremoniji otvaranja i zatvaranja prvenstva.

Pored toga, vivo je koristio svoju sopstvenu AI tehnologiju, kako bi obnovio fotografije legendarnih momenata iz istorije prvenstva, a koje su predstavljene kao svojevrstan poklon za UEFA, povodom 60. godišnjice ovog sportskog događaja. Dodatno, vivo se kroz svoju kampanju Zlatna karta povezao sa hiljadama navijača u Evropi i onima, koji su osvojili nagrade, doneo nezaboravne trenutke na stadionu. Naravno, vivo podrška fudbalu ne staje, već se širi i na druge globalne sportske događaje.

Fudbal je i dalje najpraćeniji sport na globalnom nivou, sa bogatom istorijom koja oslikava samu suštinu timskog rada i težnje ka zajedničkom cilju. Kroz snagu sportskog duha, fudbal može da ruši barijere i stvara čvrste veze između pojedinaca i zajednica. Upravo zbog toga, vivo je ponosan što gradi i jača bliske veze sa navijačima i ljubiteljima fudbala širom sveta, deleći sa njima istinsku strast prema ovom sportu.

###

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.

Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 500 miliona korisnika širom sveta.

* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Samsung predstavlja novu i poboljšanu fitness narukvicu, Samsung Galaxy Fit3

Advertiser Serbia23. фебруар 2024.

Otvoren novi salon Forma Ideale u Šapcu

Advertiser Serbia23. фебруар 2024.

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativniji sladoled, IICC nagrada i za najbolje tehničko rešenje

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Nestlé finansijski izveštaj za 2023. beleži stabilan organski rast od 7,2 %

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Najnovije Glovo partnerstvo donosi sveža i još uvek topla peciva u domove korisnika – Skroz dobra pekara od sada je dostupna i preko Glova, sa brzom isporukom u Beogradu

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Novo ažuriranje One UI 6.1 donosi Galaxy AI na još više Galaxy uređaja

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Održana XVII godišnja Skupština Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia21. фебруар 2024.

[SEE MARKETING 2023/24] TIJANA TODOROVIĆ, Rehau: „U fokusu oglašavanja biće naši inovativni sistemi ARTEVO i SLINOVA“

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Kopaonik biznis forum 2024 – Kako će veštačka inteligencija i inovativne tehnologije oblikovati budućnost?

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Samsung predstavlja liniju uređaja poboljšanih veštačkom inteligencijom za 2024. godinu na World of Samsung

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Izabrani pobednici 13. mts app konkursa

Advertiser Serbia16. фебруар 2024.

Turnir u igri League of Legends koji ste čekali

Advertiser Serbia15. фебруар 2024.

Evo gde možete da provedete mini odmor ovog februara

Advertiser Serbia14. фебруар 2024.

Pet alata na bazi AI za maksimalnu produktivnost na radnom mestu – sa vašeg telefona

Advertiser Serbia14. фебруар 2024.

Putovanja su upravo postala mnogo pametnija zahvaljujući seriji Samsung Galaxy S24

Advertiser Serbia13. фебруар 2024.