Agencije

Velika uspešna Drive Cafe kampanja se nastavlja

Nakon jedinstvenog ručnog mlina postavljenog u centru grada, vreme je da ljubitelji kafe nauče veštinu pisanja poruka u peni

 

Drive Cafe ovoga puta obogaćuje svoju ponudu aplikacijom Drive Cafe nastale zajedničkim radom agencija Digital Mind, Degordian i Communis. U pitanju je Augmented Reality (AR) aplikacija koja za cilj ima da upotpuni trenutke uživanja u šoljici čistog zadovoljstva spremljene po tradicionalnoj italijanskoj recepturi.

Kada korisnik preuzme aplikaciju sa Apple ili Google Playstore-a i svoj telefon usmeri na šolju Drive Cafe kafe, desiće se nešto sasvim neobično: lik sa šolje će oživeti, napustiti svoj položaj i ozabaviti realno mesto na kom se nalazite, bilo da je u pitanju klupica u prirodi, kancelarija ili držač za šolje na suvozačevom mestu. Lik sa šolje će vas, potom, provesti kroz nagradni konkurs i ponuditi mogućnost da kreirate vašu jedinstvenu poruku u peni kafe.

,,Ovo je jedinstvena platforma koja istovremeno ispunjava komunikacione ciljeve i pruža potrošačima aktivaciju kakvu još nisu imali prilike da vide u ovoj kategoriji. Ovo imidžno pozicionira Drive Cafe kafu kao moderan brend, blizak potrošačima, zabavan i jedinstven. Naravno tu je i taktička podrška prodaji kroz inovativne mehanizme’’, izjavio je Srđan Naumović, Client Service Director agencije Communis.

null

Putem ovog konkursa, umeće pravljenja crteža u kafi će biti dostupno svima. Drive Cafe AR nagradni konkurs je prvi od mnogih budućih projekata koji će se vezivati za Drive Cafe aplikaciju.

,,Želimo da našim potrošačima pružimo posebno iskustvo. Sada imaju priliku da obraduju drage osobe, a da pritom i sami osvoje nešto zaista vredno – šest meseci besplatne kafe! Kvalitet i dobar ukus su glavne prednosti Drive Cafe kafe. U prvoj fazi komunikacije želeli smo da nas naši potrošači zaista dobro upoznaju i da se u to sami uvere. Sada imaju priliku da uz dobar ukus komuniciraju poruke kroz naš brend. Na ovaj način pokazujemo da jedna od najvećih domaćih kompanija uspeva da isprati trendove koji će ne samo približiti korisnike brendu već i zbližiti korisnike međusobno’’, rekla je Marija Trkulja, brend menadžer za Drive Cafe u kompaniji NIS.

Nagradni konkurs će trajati od 9.12.2019.do 9.1.2020. na Instagram stranici ,,Sa nama na putu’’. Svako ko uzme učešće u konkursu dobija na poklon jednu kafu, dok će najkreativnije poruke na kraju konkursa osvojiti svakodnevnu besplatnu kafu u trajanju od jedan, tri ili šest meseci.

Postavlja se glavno pitanje – šta biste vi poručili nekom u peni kafe?

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

[POGLED SA VRHA 2019/20] MIJA GAČNIK KRPIČ, Futura DDB: „Više od bilo koje nagrade znače nam zadovoljni klijenti, koji uz našu pomoć postižu bolje poslovne rezultate“

Advertiser Serbia14. februara 2020.

Nova studija ističe efikasnost oglasa u trajanju od 2 sekunde

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i AQUA DIGITAL: „Olimpija – Manji od 37″ za brend OLIMPIJA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] IMAGO OGILVY: „Spomenik neisklesanom tijelu“ za PIPI

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Grayling predstavlja pet ključnih marketinških i komunikacijskih trendova za 2020

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i DRIVE: „#StayClean“ za EXIT

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia & Violeta: Ovo pakovanje je smeće i na to smo ponosni

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[POGLED SA VRHA 2019/20] BRANISLAV ČERUBDŽIĆ, Homepage.Creative.Digital.: „U 2019 smo iskristalisali neke zamisli i doneli nove strateške odluke“

Advertiser Serbia7. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „125 godina Beogradske berze“ za Beogradsku berzu

Advertiser Serbia7. februara 2020.

Novi alat za medija planiranje kampanja na vozilima gradskog prevoza

Advertiser Serbia6. februara 2020.

Izložba „Srpski kraljevski portreti”

Advertiser Serbia6. februara 2020.

IVANA BOGDANOVIĆ iz Represent Communications dobitnica prestižne nagrade magazina PC Press

Advertiser Serbia5. februara 2020.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2019/20] ADORJAN KURUCZ, Homepage.Creative.Digital.: „Jako cenim kampanje koje imaju gerilsku notu, koje „hakuju“ postojeće, razmrdavaju ustaljeno“

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Osigurava vaš mir“ za WIENER OSIGURANJE

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i UM BEOGRAD: „Beba bira gde“ za brend ROSA

Advertiser Serbia31. januara 2020.