Mediji

Uzbudljivi filmski vikend na FilmBox kanalima: Od romantike do akcije!

Mediji

Ova nedelja na FilmBox kanalima donosi uzbudljivu paletu filmskih iskustava koje će oduševiti različite ukuse gledalaca.

 

Bradley Cooper i Zoe Saldana nas uvode u dramu, romantiku i misteriju u filmu „Reči“, koji će biti prikazan u petak na kanalu FilmBox Extra. Subotom u ponoć, Bruce Willis će zaseniti ekran u filmu „Prvi ulov“ na kanalu FilmBox Premium, dok će ljubitelje akcija u nedelju uveče čekati naslov „Sezona borbe“ na kanalu FilmBox Stars. Filmoljupci će ovog vikenda moći da se prepuste vrhunskom filmskom iskustvu koje FilmBox nudi!

Bradley Cooper i Zoe Saldana u paru proslavili su film „Reči“ koji kombinuje dramu, romantiku i misteriju. Ova priča predstavlja mladog i ambicioznog pisca u pokušaju, koji živi sa svojom verenicom i nada se da će jednog dana njegove reči biti prepoznate kod čitalaca. Ipak, prevelika želja za uspehom dovodi ga do toga da pod svojim imenom objavi delo koje nije napisao, već sasvim slučajno pronašao. Doživljava ogromnu slavu jer delo postaje bestseler, ali se nakon nekog vremena susreće sa stvarnim autorom… Sve koje je zaintrigirala ova priča, istu mogu ispratiti u petak od 19.20h na kanalu FilmBox Extra.

Za „noćne ptice“ film „Prvi ulov“ će se emitovati u subotu u ponoć na kanalu FilmBox Premium. Širokoomiljeni Bruce Willis igra Marvina, policijskog inspektora koji pokušava da reši zločin, dok je vremena sve manje. Kada njegov stari prijatelj, Vil, zajedno sa sinom, tokom lovačkog izleta, posvedoči svađi između dvojice muškaraca i pucnjavi ispred banke, Vil ranjenog muškarca odvodi kući kako bi mu pomogla njegova žena koja je hirurg. Nakon što se oporavi, ovaj čovek uzima Vilovog sina kao taoca i traži mu pomoć kako bi se dokopao ukradenog novca iz banke. Vil mora da uradi sve kako bi spasio sina, ali mu na putu mu stoji Marvin – policijski inspektor i stari porodični prijatelj.

Za sam kraj nedelje, ljubitelje akcija će obradovati film „Sezona borbe“ koja će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 21h. Radnja filma se dešava tokom američke vojne intervencije 2007. godine. Dvojica vojnih regrutera su usred masovne regrutacije, kad saznaju da će i sami biti poslati na teren. Vodnik Haris toliko dugo radi u bazi za regrutaciju, da mu je ona kao druga kuća. Na drugoj strani sveta, improvizovana eksplozivna naprava razara oklopno vozilo. Nakon oporavka od napada, vodnik Mejson biva premešten u Harsovu kancelariju. Mejson želi da se vrati na front, ali ubrzo shvata da se rat ne vodi samo na ratištu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Mediji

Time sklopio višegodišnji ugovor o licenciranju sa OpenAI

Advertiser Serbia11. јул 2024.

United Media i Nova TV uskoro okupljaju stručni žiri za polufinalno žiriranje međunarodne nagrade Emmy®

Advertiser Serbia10. јул 2024.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 1. do 7. jula 2024

Advertiser Serbia10. јул 2024.

Žiri odabrao dobitnike nagrada VRABAC 2024

Advertiser Serbia9. јул 2024.

Netflix ukida najjeftiniji osnovni plan bez reklama

Advertiser Serbia5. јул 2024.

Film „Sedmorica veličanstvenih“ sa Denzelom Washingtonom i još uzbudljivih naslova ove nedelje na FilmBox kanalima

Advertiser Serbia4. јул 2024.

I Novi Zeland želi digitalnim platformama da propiše plaćanje medijskog sadržaja

Advertiser Serbia3. јул 2024.

SkyShowtime objavio je da će druga sezona serije Tulsa King biti dostupna za strimovanje ekskluzivno od 18. septembra

Advertiser Serbia2. јул 2024.

Tradicija i kvalitet: Čitajte BBC News na srpskom na NIN.rs

Advertiser Serbia1. јул 2024.

FilmBox kanali su idealno rešenje kada tragate za dobrim filmom

Advertiser Serbia26. јун 2024.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 17. do 23. juna 2024

Advertiser Serbia25. јун 2024.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 10. do 16. juna 2024

Advertiser Serbia20. јун 2024.

Uzbudljive priče i ove nedelje na TV programu

Advertiser Serbia18. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 3. dan: Skyshowtime CEO podelio uvide, Lionsgate prikazao novi sadržaj, TV product showcase, Pickbox proslavio 10 godina

Advertiser Serbia13. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 2. dan: Keynote govori Warner Bros. Discovery i BBC Studios, skrininzi i predstavljanja velikih studija iz SAD

Advertiser Serbia12. јун 2024.