Magazini

United Media dovodi Forbes u region

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi potpisala je ugovor sa Forbesom kojim je planirano pokretanje licenciranih Forbes digitalnih izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i organizovanje prepoznatljivih Forbes konferencija i događaja.

 

Kao dodatak jednom od najuticajnijih poslovnih medijskih brendova, novi Forbes portali biće vrhunske platforme za iniciranje razgovora i tema o nekim od najuticajnijih lidera, menadžera, investitora i preduzetnika iz Adriatic regije, onima koji pokreću promene, transformišu poslovanje i imaju značajan uticaj na svet.

Uzbuđeni smo što ćemo zajedno sa United Media pokrenuti Forbsova izdanja u Adriatic regionu“, rekao je Peter Hung iz Forbes-a. „Posvećeni smo promovisanju preduzetništva širom sveta, a novim izdanjima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini značajno ćemo povećati naše prisustvo u Evropi”.

Velika je čast i privilegija za United Media da sarađuje sa tako velikom i uglednom kompanijom kao što je Forbes. Ovaj ekskluzivni ugovor je u skladu sa našim strateškim planom o proširenju poslovanja i razvoju novih platformi za naše korisnike. Pokretanje digitalnih izdanja Forbesa u regionu je značajan korak napred u ostvarivanju cilja da čitaocima pružimo najnovije vesti i informacije o poslovanju, finansijama i drugim važnim temama. Ovom saradnjom moći ćemo da im ponudimo pristup Forbsovom sadržaju i analizama i uvereni smo da će ovo doneti suštinsku promenu u digitalnom okruženjuna teritoriji jugoistočne Evrope”, rekla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorka United Media.

Ugovorom je predviđeno da, do kraja godine, bude pokrenuto pet novih Forbes Adria sajtova. Oni će u potpunosti imatu pristup svim Forbes sadržajima ali će donositi i lokalne priče. Forbes izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji vodiće iskusni urednici i novinari koji će se pobrinuti da lokalni sadržaj bude jedinstveni prilagođen potrebama publike. Kako privreda u Adriatic regionu nastavlja da raste i da se razvija, Forbes sajtovi će biti tu da pruže najnovije vesti, analize i uvid u svet poslovanja.

O United Media:
United Media je deo United Group-a i vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi. Posluje u osam zemlaja i ima 4.200 zaposlenih, a godišnje proizvodi više od 40.000 sati originalnog sadržaja koji vodeći međunarodni operateri distribuiraju na tržište od više od 40 miliona ljudi.
Pored toga, u svom portfoliju ima 55 televizijskih stanica, od kojih sedam sa nacionalnom dozvolom i uspešan digitalni portfolio od 30 veb portala, kao i šest štampanih izdanja i 5 radio stanica. Kompanija takođe nudi jedinstvenu uslugu oglašavanja sa prodajom reklamnih slotova i preciznim targteiranjem u skladu sa ciljnom grupom za odabrane kanale.

O Forbesu:
Forbs slavi uspeh proslavljajući one koji su ga postigli i one koji žele da ga postignu. Forbes okuplja najuticajnije lidere i preduzetnike koji pokreću promene, transformišu poslovanje i imaju značajan uticaj na svet.
Brend danas dopire do više od 140 miliona ljudi širom sveta kroz svoje pouzdano novinarstvo, prepoznatljive LIVE i Forbes virtuelne događaje, prilagođene marketinške programe i 45 licenciranih lokalnih izdanja u 76 zemalja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Magazini

NIN.rs ostvario milionsku posetu

Advertiser Serbia19. март 2024.

United Media pokrenula novi politički nedeljnik Radar

Advertiser Serbia14. март 2024.

Aleksandar Timofejev, urednik NIN-a o novom broju: Oštro prema svima, ali sa dobrom namerom i željom da nam bude bolje

Advertiser Serbia14. фебруар 2024.

Novi glavni i odgovorni urednik NIN-a Aleksandar Timofejev

Advertiser Serbia19. јануар 2024.

United Media poziva građane da predlože ime novog nedeljnika

Advertiser Serbia18. јануар 2024.

Milan Ćulibrk povlači se sa funkcije, Suzana Lakić v.d. glavnog i odgovornog urednika NIN-a

Advertiser Serbia10. јануар 2024.

Vesna Mališić nije više u timu NIN-a

Advertiser Serbia5. јануар 2024.

Forbes u Srbiji: Nezaobilazna destinacija za poslovnu zajednicu

Advertiser Serbia5. децембар 2023.

Forbes stiže u Srbiju 14. novembra, urednik izdanja je Ivan Radak

Advertiser Serbia13. новембар 2023.

Forbes počinje sa radom u Srbiji 14. novembra

Advertiser Serbia9. новембар 2023.

Novi direktor NIN d.o.o je Suzana Lakić, Nenad Jaćimović glavni i odgovorni urednik online izdanja www.nin.rs

Advertiser Serbia20. октобар 2023.

Readly – platforma koja nudi pristup više od 7 hiljada digitalnih časopisa i novina

Advertiser Serbia29. август 2023.

Ringier Serbia prenosi vlasništvo nad medijskom kućom NIN d.o.o. u Srbiji

Advertiser Serbia28. август 2023.

Lansiran „Diplomacy & Commerce“ magazin u Crnoj Gori

Advertiser Serbia19. јул 2023.

Časopis National Geographic otpustio preostale novinare, neće se više prodavati u SAD-u

Advertiser Serbia29. јун 2023.