Brendovi

U Eurobank Direktna štednja je u centru pažnje

Brendovi

BEOGRAD – Eurobank Direktna ovog proleća vraća štednju u centar pažnje klijenata. Banka nudi atraktivnu ponudu za štednju oročenu u evrima i dinarima, za sve svoje aktuelne i buduće klijente koji žele da bolje planiraju svoje budžete i investiraju u štednju.

 

Banka u svom portfoliju ima različite depozitne proizvode koji obuhvataju ponudu za sve potrebe, a pored opcije štednje u domaćoj valuti, postoji mogućnost štednje i u evrima sa atraktivnom kamatnom stopom. Zbog toga je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Eurobank Direktna kontinuirano ulaže u svoje proizvode i usluge kako bi održala konkurentnu poziciju na tržištu. Zbog toga je razvila bogatu ponudu modernih, inovativnih depozitnih proizvoda, prilagođenih željama i potrebama svakog klijenta.
Već nekoliko godina pažnja javnosti usmerena je ka štednji u dinarima, pored, uvek aktuelne štednje u evrima. Stabilizacija kursa dinara ka evru, monetarna, finansijska, fiskalna i makroekonomska stabilnost doprineli su rastu poverenja građana u domaću valutu. Porastu dinarske štednje doprinela je i činjenica da banke neretko nude i više kamatne stope na taj oblik štednje, te se na pripisanu kamatu po dinarskoj štednji ne plaća porez, što je još jedan od razloga što je dinarska štednja aktuelna.

Eurobank Direktna, kao odgovoran učesnik na finansijskom tržištu, dugoročno podstiče rast dinarske štednje, pa tako i sada pozivamo naše klijente da se raspitaju o najboljem načinu štednje u skladu sa sopstvenim potrebama. Uz atraktivne kamatne stope i fleksibilne modele štednje, sigurni smo da će klijenti moći da pronađu štednju po svojoj meri, u skladu sa sopstvenim potrebama i mogućnostima,“ izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.
Informacije u vezi sa paketima štednje, kao i ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na sajtu www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44. Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Eurobank Direktna predstavlja jednu od najsnažnijih finansijskih organizacija u zemlji sa ukupnom aktivom od preko 2 milijarde evra (na dan 13.12.2021). Eurobank Direktna svojim klijentima nudi širok dijapazon standardnih i inovativnih bankarskih proizvoda i usluga. Eurobank Direktna ima rasprostranjenu mrežu ekspozitura i centara za rad sa privredom na glavnim poslovnim, kulturnim i istorijskim lokacijama. Više informacija možete naći na adresi www.eurobank-direktna.rs.

Eurobank Grupa je dinamična bankarska organizacija aktivna u šest zemalja sa ukupnom aktivom od 73.4 milijardi evra i 11,339 zaposlenih. Osnovana 1990. godine, Grupa nastavlja svoj dinamičan rast stabilnim i odlučnim koracima sa fokusom na različite potrebe klijenata. Sa ukupnom mrežom od 622 ekspoziture u Grčkoj i inostranstvu, Grupa nudi bogat asortiman bankarskih i finansijskih proizvoda i usluga za stanovništvo i poslovne klijente.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.

Samsung 2023 linija televizora impresionira recenzente izuzetnim kvalitetom slike i fenomenalnim zvukom

Advertiser Serbia24. маја 2023.

Završena 5. konferencija HR Experience: Važno je upravljati sobom

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Advertiser Serbia23. маја 2023.

EBRD priznanje za Eurobank Direktnu za podsticaj zelene trgovine

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Atlantic Grupa predala obavezujuću ponudu za Strauss Adriatic

Advertiser Serbia23. маја 2023.

IKEA pokreće klub lojalnosti za mala i srednja preduzeća

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Predstavljamo vam Knox Matrix: 10 godina Samsung Knox Security i Samsung vizija za bezbedniju budućnost

Advertiser Serbia23. маја 2023.