Brendovi

Telenor pomaže roditeljima da budu bezbrižni uz Go Smart

Brendovi

Novi Telenor Go Smart je sveobuhvatni tarifni paket prilagođen roditeljima i deci da pruži slobodno i bezbedno upravljanje prvim mobilnim telefonom, uz roditeljski nadzor

 

Putem digitalnog servisa ProtecThor, koji je uključen u pakete, roditelji mogu lako da prate gde su njihova deca i koga pozivaju, da ograniče njihovo vreme provedeno na mreži i postave parametre za filtriranje sadržaja. Paket takođe uključuje 5 GB mobilnog interneta, režim za kontrolu dečijeg uređaja i veliki izbor modela telefona za najmlađe.

Odrastanje u digitalnom svetu često donosi brojne nedoumice roditeljima, i većina njih smatra da im je potrebno više znanja i veća kontrola da bi deci dali prvi telefon na korišćenje. Oni ne žele da ih prerano izlože sadržajima za koje nisu spremni i žele da ih uvedu u onlajn svet kada odluče da je za to došlo pravo vreme. Upravo od tih činjenica smo krenuli kada smo kreirali Go Smart ponudu, sa ciljem da pomognemo roditeljima da budu bezbrižni dok njihova deca koriste mobilni uređaj. S druge strane, cilj nam je i da deca steknu sigurnost i slobodnije se ponašaju kako bi rasli, učili i razvijali se zahvaljujući modernim tehnologijama“, kaže Azfar Shah, direktor marketinga za privatne korisnike.

Go Smart paketi sadrže 5 Gb mobilnog interneta, neograničene pozive u Telenor mreži, i 50 poruka i minuta ka svim mrežama u domaćem saobraćaju. Paket nudi kontrolu troškova i nije moguće ostvariti saobraćaj izvan pretplate. Roditelj veoma jednostavno sa svog telefona putem Moj Telenor aplikacije upravlja detetovim brojem: kupuje tarifne dodatke, uključuje/isključuje roming i prati potrošnju.

ProtecThor ima niz funkcionalnosti kojima se lako upravlja. Ova aplikacija pruža mogućnost ograničavanja ukupnog vremena provedenog na mobilnom telefonu u određenom delu dana, kao i zabranu pristupa neprikladnim sajtovima i aplikacijama. Korišćenjem ProtecThor-a roditelji mogu da budu rasterećeniji, pošto u svakom trenutku mogu da imaju i uvid gde im se deca nalaze. Lokacija se može pratiti automatski u definisanim vremenskim intervalima ili po potrebi pritiskom na dugme „Gde je moje dete?“. Osim uz Go Smart pakete, ProtecThor je dostupan i uz druge tarifne pakete kao posebna digitalna usluga.

Bezbednost dece na internetu jedna je od najvažnijih oblasti u kojoj Telenor, već više od decenije, pruža svoj doprinos kroz podršku i razvoj projekata Telenor Fondacije. Kroz partnerstva i dugoročnu strategiju, pomaže roditeljima, starateljima, vaspitačima, učiteljima, deci da istražuju, uče i na bezbedan način koriste što više mogućnosti i prednosti onlajn sveta.
Više informacija na Telenor sajtu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Mišlen ne dolazi u Beograd u decembru

Advertiser Serbia26. novembra 2020.

Vajber zajednica „Čuvarkuća – Stvarano u Srbiji”

Advertiser Serbia26. novembra 2020.

Srpska asocijacija menadžera: Forum menadžera na temu cirkularnih migracija

Advertiser Serbia26. novembra 2020.

Francuska obavestila tehnološke divove o obvezi plaćanja poreza

Advertiser Serbia26. novembra 2020.

Tesla razmatra širenje u Evropi

Advertiser Serbia25. novembra 2020.

Lamborghini uklonio reklamu sa dve tinejdžerke

Advertiser Serbia25. novembra 2020.

„Naslednici Stiva Džobsa“ preti 20 godina zatvora

Advertiser Serbia23. novembra 2020.

Eurobank tradicionalni sponzor Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia23. novembra 2020.

40% prodavaca sportske opreme u Austriji zabrinuto za opstanak

Advertiser Serbia23. novembra 2020.

Facebook optužen za prisiljavanje radnika da se vrate u kancelarije

Advertiser Serbia19. novembra 2020.

U Londonu znakovi za metro zamenjeni oznakama za PlayStation konzolu

Advertiser Serbia19. novembra 2020.

Pomama za Lidlovim patikama u Italiji

Advertiser Serbia19. novembra 2020.

Home plus odlazi u stečaj?

Advertiser Serbia18. novembra 2020.

Poznati finalisti prestižne „SAM Godišnje nagrade 2020″

Advertiser Serbia18. novembra 2020.

EXIT odlazi iz Novog Sada?

Advertiser Serbia18. novembra 2020.