Internet

„Telcast“ osvojio publiku!

Internet

Za svega šest meseci postojanja, podkast koji vodi Minja Miletić postao je jedan od onih o kojima se priča, naročito u stručnoj javnosti

 

Iako se u današnjem, modernom svetu informacije smenjuju, upijaju i prenose munjevitom brzinom, te smo svakog dana „preplavljeni“ vestima i najrazličitijim sadržajima u tradicionalnim medijima i na društvenim mrežama, pripovedanje ostaje omiljeni način prenošenja priča. Ljudski glas i dalje je omiljena „muzika za uši“, pa je to verovatno jedan od glavnih razloga što je format podkasta u poslednjih nekoliko godina, i u svetu i u Srbiji, jedan od najomiljenijih za slušanje i gledanje.

Podkast „Telcast“ pokrenut je 15. maja sa idejom da postane jedan od vodećih tech podkasta zahvaljujući aktuelnim temama i najrelevantnijim gostima iz svih društvenih sfera. U do sada 11 objavljenih epizoda, Minja Miletić razgovarala je o tehnologiji, inovacijama i svetu koji nas okružuje sa stručnjacima, profesionalcima i kreativcima.

Njeni gosti bili su Vladimir Lučić, Ognjen Janković, Zdravko Marić, Zvezdan Terzić, Predrag Azdejković, Predrag Gaga Antonijević, Veselin Jevrosimović, Dragan Stojković Piksi, Robert Čoban, Srđan Šaper i Tamara Krcunović. Svako od njih na svoj način tumačio je tehnološki razvoj i dao predviđanja o trendovima koji nas očekuju u budućnosti. Saznali smo kako je veštačka inteligencija uticala na muziku i oglašavanje, kakvo je danas medijsko tržište, kako je tehnologija promenila fudbal i filmsku umetnost i šta je budućnost komunikacija…

Prezadovoljna sam interesovanjem koje su gledaoci i slušaoci pokazali za naš rad. U današnjem brzom načinu života, podkasti su idealan način konzumacije sadržaja, te se naš „Telcast“ sluša u pokretu. Ja sam lično u ovom formatu pronašla prostor da se bavim dubljim diskusijama o širokom spektru tema, i da razgovaram sa stručnjacima i ljudima s kojima u formatu kojim se bavim na televiziji često nisam imala priliku ili dovoljno prostora. U narednom periodu imaćemo goste iz sveta politike, nauke, umetnosti i sporta… Neka to bude iznenađenje, ali obećavamo da ćemo vam u svakoj epizodi pružiti kvalitetan, aktuelan i relevantan osvrt na sve teme, s akcentom na tehnologiji i inovacijama – kaže Minja Miletić.

U mesecima pred nama, poručuju iz Telekoma Srbija, govoriće se o načinima na koje danas slušamo, gledamo i informišemo se.

– Svi zainteresovani „Telcast“ mogu da gledaju na jutjub kanalu Telekom Srbija, koji je i glavni kanal komunikacije sa gledaocima i slušaocima, kao i na audio kanalima Deezer, Apple i Google podcasts, Podcast.rs, Spotify i ITunes. Naši podaci pokazuju da se podkastu najviše pristupa putem mobilnog telefona, što je i očekivano, baš kao i to što su muškarci dominantni gledaoci s obzirom na to da smo dosta govorili o sportu. „Telcast“ se najviše prati u Srbiji, a potom i u zemljama ex-Yu, ali veoma nas raduje i veliki broj pregleda u drugim zemljama– kažu u Telekomu Srbija. – Prisutni smo i zapaženi i na društvenim mrežama Instagram, TikTok i Facebook, gde svakodnevno komuniciramo sa našim gledaocima i slušaocima, i od njih dobijamo dragocene reakcije, sugestije i predloge koje uvažavamo prilikom odabira tema i gostiju.

Gledajte „Telcast“ sa Minjom Miletić svakog drugog petka od 20 časova.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Internet

UA Day konferencija u Beogradu: Višejezičan, digitalno inkluzivan internet za sve

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

O veštačkoj inteligenciji na DIDS 2024: Da li smo na početku ili kraju velike promene?

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Više od 2.000 ljudi pomoglo Petru da vrati „Izgubljeni IDentitet“

Advertiser Serbia13. фебруар 2024.

DIDS 2024 – Budućnost je… sada!

Advertiser Serbia9. фебруар 2024.

PC Press Top50: Najbolje online stvari za 2023. godinu

Advertiser Serbia6. фебруар 2024.

Alphabet razočarao prihodima od oglašavanja

Advertiser Serbia1. фебруар 2024.

Održana Nedelja privatnosti

Advertiser Serbia29. јануар 2024.

Altman: Zabrinutost o AI je prenaglašena, promeniće svet manje nego što mislimo

Advertiser Serbia29. јануар 2024.

RNIDS poklanja Neo Geo RNIDS i još 50 fontova srpske ćirilice

Advertiser Serbia26. јануар 2024.

Posetite novu atrakciju u Beogradu ove zime: Prvi Cybersecurity Escape room

Advertiser Serbia25. јануар 2024.

Ćirilica i tehnologija, godišnjica .срб domena

Advertiser Serbia22. јануар 2024.

Otvorena prodavnica u kojoj mogu da se kupuju četbotovi

Advertiser Serbia15. јануар 2024.

Koliko društvene mreže zarađuju od maloletnika?

Advertiser Serbia5. јануар 2024.

Počelo predlaganje kandidata za Top50 izbor najboljih online stvari u 2023

Advertiser Serbia21. децембар 2023.

Više od 80 španskih medija podiglo tužbu protiv Mete

Advertiser Serbia4. децембар 2023.