Festivali

Sutra počinje prva DK konferencija u prirodi, DK Piknik by Jamnica Botanica

Zagrebački Maksimir 30. jula i 1. juna postaje prava zelena oaza tržišnih komunikacija – učesnici će moći da čuju vodeće svetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce, ali i hrvatske stručnjake – sa sigurne udaljenosti i uz maksimalne mere sigurnosti

 

Osim svežeg vazduha, Maksimirski park u utorak i sredu ponudiće i osvežavajuće uvide cenjenih međunarodnih i hrvatskih stručnjaka za tržišne komunikacije – u after-work terminu tamo će se održati iščekivani DK Piknik by Jamnica Botanica, uz odgovorno ponašanje, maksimalne sigurnosne mere i poštovanje mera HZJZ-a i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Osim dugo priželjkivanog druženja s kolegama i poslovnim saradnicima u idiličnom maksimirskom ambijentu i na svežem vazduhu, učesnici će imati priliku da uživaju u predavanjima vodećih svetskih komunikacijskih stručnjaka – sa sigurne udaljenosti. Za prvi dan Piknika zakazana su online druženja sa futuristom i vizionarom Benom Hammersleyjem; psihologom specijalizovanim za upravljanje stresom Thijsom Launspachom, a u online razgovoru Lise Targett, generalne menadžerke TRIBE-a, i Nine Išek Međugorac (Media Val) učesnici će saznati sve o budućnosti društvenih mreža.

Uz međunarodne predavače, svoja će iskustva s prisutnima u utorak podeliti i vrsni hrvatski komunikatori na panelu Communication Against the Coronavirus Crisis, koji će moderirati članica Uprave HURA-e Kristina Laco (Komunikacijski ured Colić Laco i partneri). U raspravi će učestvovati Dubravka Štefanac Vinovrški (A1 Hrvatska), Vanja Bartolec (Badel 1862), Anja Linić Sikavica (Fortenova grupa) i Nikolina Zečić (Zagrebačka banka).

DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organizovan isključivo za učesnike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica. Uz sigurnosne mere koje uključuju i fizički razmak, osigurane maske za lice i dezinficijense, organizatori preporučuju učesnicima da ponesu svoje maske za lice i mole za odgovorno ponašanje.
Ceo raspored po danima i ostale informacije dostupni su na Facebook-u i zvaničnoj stranici Dana komunikacija.

O ORGANIZATORU:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

27. Golden Drum od 13. do 15. oktobra 2021

Advertiser Serbia15. oktobra 2020.

Online platforma LIONS Live od 19. do 23. oktobra još jednom otvara svoja vrata – besplatno

Advertiser Serbia12. oktobra 2020.

SAATCHI & SAATCHI HRVATSKA osvojio Srebro na Cresta Awards

Advertiser Serbia7. oktobra 2020.

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Prva „Ruska nedelja kreativnosti“ 2020

Advertiser Serbia18. septembra 2020.

Upoznajte ovogodišnje lavove BalCannes-a

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

SOF – Uvod u jesenje događaje u organizaciji regionalnih udruženja

Advertiser Serbia8. septembra 2020.

BalCannes: Produžen rok za prijavu radova

Advertiser Serbia3. septembra 2020.

Otvorene prijave za Eurobest 2020

Advertiser Serbia24. avgusta 2020.

Otkazan Weekend Media Festival

Advertiser Serbia19. avgusta 2020.

Effie Awards Serbia 2021: Očekuje se veći broj prijava i kvalitetniji radovi

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Razmislite o boljem svetu, a zatim inspirišite ljude na njegovo stvaranje – poruka je DK Piknika by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

Advertiser Serbia1. jula 2020.