Festivali

Sutra počinje prva DK konferencija u prirodi, DK Piknik by Jamnica Botanica

Zagrebački Maksimir 30. jula i 1. juna postaje prava zelena oaza tržišnih komunikacija – učesnici će moći da čuju vodeće svetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce, ali i hrvatske stručnjake – sa sigurne udaljenosti i uz maksimalne mere sigurnosti

 

Osim svežeg vazduha, Maksimirski park u utorak i sredu ponudiće i osvežavajuće uvide cenjenih međunarodnih i hrvatskih stručnjaka za tržišne komunikacije – u after-work terminu tamo će se održati iščekivani DK Piknik by Jamnica Botanica, uz odgovorno ponašanje, maksimalne sigurnosne mere i poštovanje mera HZJZ-a i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Osim dugo priželjkivanog druženja s kolegama i poslovnim saradnicima u idiličnom maksimirskom ambijentu i na svežem vazduhu, učesnici će imati priliku da uživaju u predavanjima vodećih svetskih komunikacijskih stručnjaka – sa sigurne udaljenosti. Za prvi dan Piknika zakazana su online druženja sa futuristom i vizionarom Benom Hammersleyjem; psihologom specijalizovanim za upravljanje stresom Thijsom Launspachom, a u online razgovoru Lise Targett, generalne menadžerke TRIBE-a, i Nine Išek Međugorac (Media Val) učesnici će saznati sve o budućnosti društvenih mreža.

Uz međunarodne predavače, svoja će iskustva s prisutnima u utorak podeliti i vrsni hrvatski komunikatori na panelu Communication Against the Coronavirus Crisis, koji će moderirati članica Uprave HURA-e Kristina Laco (Komunikacijski ured Colić Laco i partneri). U raspravi će učestvovati Dubravka Štefanac Vinovrški (A1 Hrvatska), Vanja Bartolec (Badel 1862), Anja Linić Sikavica (Fortenova grupa) i Nikolina Zečić (Zagrebačka banka).

DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organizovan isključivo za učesnike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica. Uz sigurnosne mere koje uključuju i fizički razmak, osigurane maske za lice i dezinficijense, organizatori preporučuju učesnicima da ponesu svoje maske za lice i mole za odgovorno ponašanje.
Ceo raspored po danima i ostale informacije dostupni su na Facebook-u i zvaničnoj stranici Dana komunikacija.

O ORGANIZATORU:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Treći Golden Drum Adriatic zaredom za McCann Beograd

Advertiser Serbia16. oktobra 2021.

Produžen rok za prijave za „Kampanje sa svrhom“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Video tribute o Draganu Sakanu na Golden Drum-u

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

Prijave za konkurs „Kampanje sa Svrhom“ otvorene su do 20. oktobra

Advertiser Serbia27. septembra 2021.

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Izabrani počasni selektori prvog CSR Festivala „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia17. septembra 2021.

Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Poznata najzvučnija imena 14. Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia27. avgusta 2021.

Čak pet hrvatskih predstavnica u žiriju prestižnog marketinškog takmičenja Effie Awards Europe

Advertiser Serbia18. avgusta 2021.

Weekend se vraća!

Advertiser Serbia7. jula 2021.

Proglašenjem pobednika u preostalim kategorijama završen Cannes Lions

Advertiser Serbia25. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade i u kategorijama Mobile, Radio & Audio, Brand Experience & Activation, Creative eCommerce, Creative Effectiveness, Innovation i Creative Business Transformation

Advertiser Serbia24. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Poznati dobitnici nagrada u još šest kategorija

Advertiser Serbia23. juna 2021.

[CANNES LIONS 2021] VLADIMIR SIMIĆ, McCann Skopje: „Očekujemo veći broj angažovanih kampanja“

Advertiser Serbia22. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade u kategorijama Creative Data, Creative Strategy, Direct, Media, PR i Social & Influencer

Advertiser Serbia22. juna 2021.