Mediji

SkyShowtime najavio repertoar bogat poznatim serijama i filmovima na šest novih tržišta u centralnoj i istočnoj Evropi

Mediji

Nova evropska striming platforma biće dostupna od 14. decembra u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji.

 

Vrednost koju donosi SkyShowtime platforma ogleda se u raznovrsnom izboru neverovatne zabave – uključujući premijere Holivudskih filmova i ekskluzivnih novih serija iz najvećih svetskih studija – po sjajnoj ceni

Nova striming platforma SkyShowtime biće pokrenuta 14. decembra u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, i po prvi put donosi svoju vrhunsku ponudu ekskluzivne i legendarne zabave u domove centralne i istočne Evrope.

Dolazak na ova trižišta usledio je nakon dugo iščekivanog pokretanja SkyShowtime platforme koje je počelo u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj, u septembru, a zatim Holandiji i Portugalu u oktobru.

Gledaoci u šest zemalja centralne i istočne Evrope imaće pristup ekskluzivnim televizijskim premijerama prvim prikazivanjima filmova iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, novim i ekskluzivnim serijma, sadržaju za decu i porodicu i velikom broju legendarnih naslova iz riznica kompanija Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock – sve na jednom mestu. SkyShowtime će takođe imati lokalne originalne programe, dokumentarce i specijale sa tržišta.

Uz hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, SkyShowtime će biti mesto za veliki izbor najiščekivanijih serija i filmova na svetu. Pri lansiranju, lokalna publika će imati pristup raznovrsnom izboru serija i filmova u koje spadaju: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.

Velika imena iz sveta serija dolaze na SkyShowtime platformu narednih meseci i neka od najočekivanijih su: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice.

Pored toga, na SkyShowtime platformi će biti dostupni novi blokbaster filmovi iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, nakon njihovih prikazivanja u bioskopima i izdanjima za kućnu zabavu. Novi filmovi koji dolaze na SkyShowtime uključuju: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Dodatni blokbasteri koji će biti dostupni na ovoj platformi su Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.

Genralni direktor SkyShowtime Monti Sarhan (Monty Sarhan) izjavio je: „Izuzetno nam je drago što SkyShowtime platforma dolazi u centralnu i istočnu Evropu. Znamo da će naš izuzetan program serija i filmova – po neverovatnoj ceni – zainteresovati korisnike na ovim novim tržištima, baš kao i korisnike u Nordijskim zemljama, Holandiji i Portugalu. Veliko je zadovoljstvo videti uzbuđenje koje se stvara uoči dolaska SkyShowtime.”

Gabor Harsanli (Gabor Harsanyi), Generalni regionalni menadžer za centralnu i istočnu Evropu, SkyShowtime, izjavio je: „SkyShowtime platforma pruža izvanredan sadržaj. Ponosni smo da publici u centralnoj i istočnoj Evrope omogućimo novi i ekskluzivni pristup novim serijama i filmovima iz naših legendarnih i svetski renomiranih studija. Uzbuđen sam što ova prvoklasna ponuda dolazi konačno u naš region.”

SkyShowtime će biti dostupan direktno korisnicima na adresi: www.skyshowtime.com i preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV.

U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, SkyShowtime platforma će biti dostupna po ceni od 5,99 € mesečno. U Bugarskoj će usluga biti dostupna po ceni od 3,99 € mesečno.

SkyShowtime proširiće se u Albaniju, Češku Republiku, Mađarsku, Kosovu, Severnu Makedoniju, Poljsku, Rumuniju i Slovačku u februaru 2023.

Za sadržaj koji će biti dostupan na platformi pogledajte:

Za više informacija, posetite:
Vebsajt: www.skyshowtime.com
Redakcija: corporate.skyshowtime.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime
Twitter: twitter.com/SkyShowtime

O SkyShowtime platformi

SkyShowtime je nova striming platforma koja je sada dostupna u Danskoj, Finskoj, Norveškoj, Švedskoj, Holandiji i Portugalu. SkyShowtime dolazi na tržišta Španije, Andore, centralne i istočne Evrope tokom narednih meseci i tokom prvog kvartala 2023. godine.

SkyShowtime donosi najbolju zabavu, filmove i originalne serije najvećih imena u oblasti produkcije kao što su Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock.

SkyShowtime će biti dostupan na više od 20 evropskih tržišta koja obuhvataju 90 miliona domova. Biće dostupan u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Holandiji, Severnoj Makedoniji, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Mediji

Kada vam je potrebno pravo opuštanje, filmovi uvek priskaču u pomoć

Advertiser Serbia31. маја 2023.

[NEM DUBROVNIK 2023] Grupni intervju: Evolucija televizijske industrije u narednih 10 godina

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Pobedu u Survivoru 2023 odnele Nataša Kondić i Antonia Ivić

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Journal proslavio prvi rođendan ekskluzivnim partyjem u Beogradu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Udruženje RAB SRBIJA nadograđeno je u samoregulatorno telo

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pesmu Evrovizije ove godine pratilo 162 miliona gledalaca

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Ne propustite u junu na SkyShowtime platformi

Advertiser Serbia25. маја 2023.

Filmoljupci, da li ste spremni za nove avanture?

Advertiser Serbia24. маја 2023.

Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Predstavljena dva prva regionalna istraživanja o podkastu, trendovima i navikama

Advertiser Serbia18. маја 2023.

United Media dovodi Forbes u region

Advertiser Serbia17. маја 2023.

Produžen rok za prijave radijskih džinglova i reklama za nagradu V(RAB)AC 2023

Advertiser Serbia17. маја 2023.

Vice Media odlazi u stečaj

Advertiser Serbia16. маја 2023.

Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?

Advertiser Serbia16. маја 2023.

United Grupa se pridružuje inicijativi Globalni dogovor Ujedinjenih nacija

Advertiser Serbia15. маја 2023.