Brendovi

Skoro polovina IKEA proizvoda u Jugoistočnoj Evropi uskoro dostupna po nižim cenama

Brendovi

Ulaganje u cene prati investicija u plate zaposlenih kako bi se obezbedio dugoročni rast i pružila sveobuhvatnija podrška ljudima

 

IKEA je oduvek bila posvećena pružanju podrške ljudima koji žele da kreiraju svoj savršen dom, nezavisno od budžeta kojim raspolažu. U regionu Jugoistočne Evrope, IKEA će značajno investirati u sniženje cena i to je trenutno jedan od njihovih poslovnih prioriteta.

Nakon prvih značajnih koraka preduzetih u toku prethodne fiskalne godine, IKEA JIE nastavlja da ulaže u pristupačnije cene, pa će tokom fiskalne 2024.* godine investirati ukupno 47 miliona evra u spuštanje cena svojih prozvoda. Ova investicija obuhvatiće sve delove IKEA asortimana, a cene će biti trajno snižene za čak više od 46% svih proizvoda.  

Kompanija IKEA JIE spušta cene određenih najtraženijih proizvoda na svim operativnim tržištima regiona (Rumunija, Hrvatska, Srbija i Slovenija). Popularne porodice prozvoda poput BESTÅ, KALLAX, MALM, FRIHETEN, PAX i POÄNG već sada imaju niže cene, a tokom narednih meseci i mnogim drugim proizvodima će biti spuštene cene, sa posebnim fokusom na rešenja za odlaganje.

IKEA Srbija će, u okviru fiskalne 2024. godine, smanjiti cene za preko 4700 proizvoda uz prosečno sniženje cena od 10,4%. Cene proizvoda koji već spadaju u najpristupačniju kategoriju biće trajno snižene do čak 30% u odnosu na prošlu godinu, dok su cene najvoljenijih porodica proizvoda, kao što su BESTÅ i PAX, već smanjene za 15%.

Zahvaljujući pozitivnim promenama na globalnom tržištu, i odličnim rezultatima koje smo postigli prošle godine, odlučili smo da nastavimo sa našim ulaganjima u pristupačnost. Naša poslovna odluka je da kada se stvore prilike za uštedu, to ne znači profit za nas, već nižu cenu za kupca. Zato spremamo još jedan talas dugoročnih smanjenja cena kako bismo pomogli ljudima da iskoriste pun potencijal svojih domova. Uvek težimo da podržimo naše kupce i znamo da je mnogim ljudima, pogotovo imajući u vidu trenutni rast troškova života, sada to važnije nego ikada. Nastavljamo da ulažemo napore kako bi naši proizvodi bili  još pristupačniji, bez kompromisa u vidu kvaliteta, izgleda, funkcionalnosti i održivosti i verujemo da je ovo takođe način zahvaljujući kojem ćemo mi kao kompanija nastaviti da se razvijamo i rastemo.“ izjavila je Ekaterina Egorova, regionalna direktorka i glavna menadžerka za održivi razvoj u IKEA JIE.

U kompaniji IKEA, podrška mnogim ljudima, uvek počinje od zaposlenih. Prošle godine, u regionu Jugoistočne Evrope su IKEA zaposlenima plate povećane u nekoliko navrata, što je za zaposlene u IKEA Srbija značilo povećanje od 15% u proseku. Ovaj trend je nastavljen i u ovoj fiskalnoj godini, pa su plate zaposlenih ponovo povećane u januaru, ovog puta u proseku od skoro 6%. Kompanija je takođe uložila 6.3 miliona evra za bonus isplate u regionu i uložiće dodatnih 1.1 milion evra bruto za doprinose privatnom penzionom fondu Tack! ovog marta.

*Period od 1. septembra 2023. godine do 31. avgusta 2024. godine

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Linija Samsung TV uređaja i saundbar zvučnika na bazi AI za 2024. godinu oduševljava recenzente

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Rusija: Unilever „rusifikuje“ imena brendova

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Johnson & Johnson će platiti 700 miliona dolara zbog obmane potrošača

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Fudbaleri Luka Modrić i Bukayo Saka sklopili partnerstvo sa brendom Snickers u najnovijoj kampanji

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Lažne AI alatke kradu vaše lozinke

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Proglašeni najbolji mali preduzetnici: Milion dinara za Junake mikro biznisa 2024

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Prvi Galaxy Watch FE omogućava pristup naprednom praćenju zdravlja za još više korisnika

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Osećajte se kao najbolji strelac tokom letnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Hibridni AI u službi čoveka otvara nove mogućnosti

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Ferero lansira vegansku Nutelu

Advertiser Serbia10. јун 2024.

U Silosima sa radom počeo penjački centar sa najvećom stenom u Beogradu!

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Bankomati po Evropi meta su novog zlonamernog softvera

Advertiser Serbia8. јун 2024.

Novosađani zaplesali sirtaki na Trgu slobode – Tradicionalni ples i grčka muzika oduševili prolaznike

Advertiser Serbia7. јун 2024.

Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina u novom videu za kampanju u iščekivanju premijere filma „U mojoj glavi 2“

Advertiser Serbia7. јун 2024.

BOJANA DRLJAN, logoped: „Prevencija ekranizma je uvek najbolje i najefikasnije rešenje“

Advertiser Serbia6. јун 2024.