Brendovi

Siguran, izdržljiv i izgrađen za moderne kompanije: Upoznajte novi Galaxy XCover6 Pro

Brendovi

Uz napredne funkcije za produktivnost, brži procesor, 5G i Wi-Fi 6E povezivost, Galaxy XCover6 Pro je dizajniran za bolju saradnju i produktivniju radnu snagu.

 

Samsung Electronics predstavio je novi Galaxy XCover6 Pro, namenski dizajniran pametni telefon koji je dovoljno snažan da pruža podršku današnjim najzahtevnijim kompanijama. XCover6 Pro donosi poboljšanju mobilnost s jakim performansama, end-to-end bezbednost i robusnu izdržljivost kako bi zaposleni dobili više mogućnosti od svog uređaja bez obzira da li se nalaze u kancelariji ili na terenu.

Ekspanzija mobilne tehnologije u radnom okruženju znači da poslovanje nije ograničeno isključivo na kancelariju, a kompanije moraju da se razvijaju da bi održale korak sa okruženjem koje se neprekidno menja. Stvorili smo Galaxy XCover Pro seriju kako bi kompanijama ponudili mobilni uređaj dovoljno jak da izdrži sve izazove poslovanja na prvoj liniji – terenu. Ponosni smo što možemo dodatno podržati ovu odluku uvođenjem Galaxy XCover6 Pro, uređaja koji spaja beskompromisnu izdržljivost s besprekornom mogućnošću da povezivanje kako bismo pospešili uspehe kompanija svih vrsti i veličina“, rekao je KC Choi, izvršni potpredsednik i direktor globalnog Mobile B2B tima, MX poslovanja, Samsung Electronics.

Snažne performanse za nenadmašnu produktivnost

Galaxy XCover6 Pro je otkriće u robusnim performansama i pokreće ga unapređeni 6nm procesor koji omogućava velike brzine i smanjenje radnog vremena, i tako pomaže zaposlenima da obave više posla. Uz dodatnu, opcionalnu microSD(1) karticu, XCover6 Pro omogućava proširivu memoriju što znači da ne morate da pravite kompromise u poslu koji radite. Isto tako, ovo je prvi uređaj u XCover seriji koji podržava 5G mrežu(2), omogućavajući rad sa bilo kog mesta gde ima signala. Uz 6GHz podršku na Wi-Fi 6E mreži, XCover6 Pro može saradnju s kolegama da učini lakšom i efikasnijom nego ikada pre(3).

Danas se posao može odvijati bilo gde, i zato je zaposlenima potreban agilan i pouzdan uređaj. S Galaxy XCover6 Pro, korisnici mogu jednostavno da produže trajanje baterije svog uređaja zahvaljujući dugotrajnoj, zamenjivoj bateriji(4) koja se lako može zameniti novom kada se isprazni. Pored toga, zahvaljujući korisnim mogućnostima POGO punjača(5), više korisnika može da priključi svoje uređaje i brzo ih pokrenu za nesmetanu produktivnost.

Za zaposlene koji svoje vreme dele između ureda i rada na daljinu, Galaxy XCover6 Pro sadrži Samsung DeX(6). To korisnicima omogućava povezivanje(7) uređaja s spoljnim ekranom, tastaturom i mišem, pružajući iskustvo rada na računaru. Zaposleni, pored toga, mogu da koriste svoj XCover6 Pro za snimanje fotografija i beleški u pokretu, a zatim neprimetno pristupiti podacima koji su se prikupili za izradu izveštaja nakon što se vrate za svoj radni sto – sve pomoću jednog uređaja.

Ergonomičan za izazovna radna okruženja

Galaxy XCover6 Pro dizajniran je da izdrži ekstremne radne uslove, što ga čini savršenim partnerom za bilo koju poslovnu funkciju – bez obzira na to da li se nalazi u ruci dostavljača, prodajnog predstavnika ili policajca.

S izdržljivim MIL-STD-810H(8) sertifikovanim dizajnom, IP68 ocenom vodootpornosti i Corning® Gorilla® Glass Victus®+ zaštitnim staklom, napravljen je tako da izdrži teške vremenske uslove, padove i druge opasnosti koje se mogu pojaviti na terenu. Dodatno, u okruženjima gde je potrebno nošenje rukavica ili gde zaposleni koriste svoje uređaje na kiši, Touch Sensitivity(9) opcije mogu se podesiti tako da se poveća osetljivost ekrana, dok poboljšanja za dodir u vlažnim okruženjima olakšavaju korišćenje uređaja u kišnim uslovima kada je ruka vlažna.

Galaxy XCover6 Pro napravljen je da traje tako da može da pruži maksimalnu vrednost kompanijama, dok istovremeno minimalizuje uticaj na okolinu. Njegov izdržljiv dizajn uključuje recikliranu plastiku i zamenjivu bateriju koja održava vrhunske performanse tokom svog dugog životnog ciklusa. Samsung takođe pruža bezbednosna ažuriranja do pet godina i dodatne četiri na One UI i OS nadogradnje(10) nakon prvog globalnog predstavljanja, čime pomaže u ispunjavanju „Galaxy for the Planet“ cilja za smanjenje e-otpada.

Osim što je Galaxy XCover6 Pro jedan od najizdržljivijih dostupnih pametnih telefona, takođe je i telefon koji sadrži najmanje robusni dizajn. Njegova čvrstoća je balansirana s elegantnim dizajnom koji se može pronaći na standardnim potrošačkim uređajima, dajući mu tanji i ergonomičniji osećaj nego na tradicionalnim robusnim pametnim telefona. XCover6 Pro uređaj je debljine ispod deset milimetara i ima dinamičan 6,6-inčni ekran(11) sa neverovatnom brzinom osvežavanja od 120Hz(12).

Skrojeno za potrebe današnjeg mobilnog poslovanja

Galaxy XCover6 Pro dizajniran je i kako bi pomogao kompanijama u njihovom rastu kroz stalnu evoluciju mobilne tehnologije. Uređaj je zaštićen vodećim Samsung end-to-end mobilnim sigurnosnim rešenjem – Samsung Knox platformom koja pruža višeslojnu zaštitu od čipa pa nadalje. Platforma radi poput trezora sa zaštitom temeljenom na hardveru koja je u potpunosti integrisana sa softverom kako bi se omogućila end-to-end zaštita od aktuelnih pretnji s kojima se susreće moderno poslovno okruženje i to u stvarnom vremenu.

Samsung One UI(13) takođe donosi dodatni nivo zaštite, pružajući IT administratorima i korisnicima da jednostavno kontrolišu svoje uređaje s intuitivnim interfejsom koji uključuje transparentne mogućnosti deljenja i zaštite. Administratori mogu da daljinski upravljaju integritetom uređaja kako bi osigurali da su uređaji sigurni i neovlašteni, dok biometrijska podrška za prepoznavanje lica i otiska prsta osigurava da odabrani korisnik jedini može da pristupi uređaju.

Galaxy XCover6 Pro može da se prilagodi svakoj kompaniji. Uključuje dva programabilna tastera koji se mogu prilagoditi za izvođenje specifičnih funkcija(14), u zavisnosti od vrste poslovanja. Korisnici takođe mogu da uređaj koriste kao čitač kodova unutar kompanije pomoću Knox Capture(15) ili walkie-talkie(16) kroz opciju push-to-talk koja sada dolazi s poboljšanom jačinom zvučnika(17). Budući da svaki posao ima različite zahteve i potrebe, XCover6 Pro dolazi sa širokim izborom Samsung dodataka(18), ali i mogućnosti koje pružaju drugi partneri poput Smart Case futrole, POGO/punjača za više uređaja/baterije, postolja za punjenje, kopča za remen i PTT slušalica.

Dostupnost

Samsung Galaxy XCover6 Pro od sada je dostupan u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59.990 RSD(19).

Za više informacija o najnovijim Samsung Galaxy uređajima posetite news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com ili www.samsung.com/business.

(1) MicroSD kartica prodaje se zasebno.
(2) 5G mreža dostupna je na odabranim tržištima. Brzine preuzimanja i streaminga mogu se razlikovati u zavisnosti od tržišta, operatera, distributera, i korisničkom okruženju. Raspitajte se kod svog operatera za dostupnost i detalje.
(3) Dostupnost Wi-Fi 6E mreže može se razlikovati u zavisnosti od tržišta, operatera i korisničkog okruženja. Zahteva optimalnu vezu. Za Wi-Fi 6E mrežu potreban je ruter.
(4) Dodatna zamenjiva baterija prodaje se zasebno. Samo Samsung sertifikovani proizvodi su kompatibilni za korišćenje.
(5) POGO punjač prodaje se zasebno.
(6) Samsung DeX radi s većinom aplikacija. Neke aplikacije mogu zahtevati zasebnu licencu (kupuju se zasebno) ili mogu biti nedostupne zbog zahteva partnera.
(7) Samsung DeX žičana veza dostupna je preko HDMI kompatibilnog ekrana. Bežična veza dostupna je samo na pametnim televizorima koji podržavaju povezivanje telefona. Za optimalno iskustvo koristite ga na Samsung Smart televizorima koji su lansirani 2019. ili kasnije.
(8) MIL-STD-801H sertifikat: Nadmorska visina, vlažnost, uranjanje, slana magla, prašina, vibracije, pad, itd. MIL-STD-810H je standardizovani oblik testiranja koji je osmislila američka vojska za tačnu procenu ograničenja uređaja.
(9) Touch Sensitivity povećava odziv za kožne rukavice tanje od 2 mm, na temelju rezultata internih laboratorijskih ispitivanja. Uređaj se može koristiti u vlažnim okruženjima, ali ne sasvim uronjen u vodu. Podvodni dodir nije dostupan. Odziv na dodir može varirati u zavisnosti od materijala, debljine rukavica kao i drugim uslovima okoline.
(10) Dostupnost i vreme Android OS nadogradnji i karakteristika mogu se razlikovati u zavisnosti od tržišta.
(11) Mereno dijagonalno kao puni pravougaonik bez uračunavanja zaobljenih uglova. Stvarno vidljivo područje je manje zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.
(12) Brzina osvežavanja ekrana zavisi od korišćene aplikacije, a određene aplikacije možda neće podržavati do 120 Hz.
(13) Dostupnost funkcija, aplikacija i usluga One UI može se razlikovati u zavisnosti od verzije OS-a i tržištu.
(14) Programabilne tipke dostupne su za odabir funkcija; određene aplikacije možda se neće ponovno mapirati.
(15) Knox Capture zahtijeva zasebnu instalaciju aplikacije i kupnju licence za korištenje. Dostupnost se može razlikovati ovisno o tržištu i modelu. Skeniranje crtičnog koda može zahtijevati ponovno mapiranje aplikacije na programibilni ključ za korištenje pune značajke.
(16) Push-to-talk opcija može zahtijevati kupnju aplikacije za korištenje. Push-to-talk može zahtijevati ponovno mapiranje aplikacije na programibilni ključ za korištenje pune značajke.
(17) Poboljšana glasnoća zvučnika u usporedbi s Galaxy XCover Pro. Poboljšana podrška za glasnoću zvučnika dostupna je samo za aplikacije temeljene na VoIP-u. Za povećanje glasnoće zvučnika idite na Postavke – Zvuk i vibracija – Glasnoća – Povećaj glasnoću zvučnika za glasovne aplikacije.
(18) Prodaje se zasebno. Dostupnost dodataka može se razlikovati ovisno o tržištu.
(19) Cena i dostupnost proizvoda mogu varirati zavisno od ponude i stanja zaliha kod prodajnih partnera. Kompanija Samsung ne garantuje tačnost informacija na web-stranicama partnera.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije viesti posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Žena sa Floride tužila Kraft Heinz jer je za pripremu jela potrebno više vremena nego što je oglašeno

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] SUZANA BERIĆ, Telekom Srbija: „Samo brendovi koji se budu okrenuli ka kolektivnoj akciji će zapravo biti relevantni za ciljnu grupu“

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Austrijske stočare naljutilo reklamiranje Tirola ovsenim mlekom

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Glovo beleži povećanu aktivnost u vreme kada fudbal spaja ljude

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Odličan provod na sajmu pića koje se pije sa ledom i uživanjem

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

Španija pokreće novi kodeks za sprečavanje seksizma u oglasima za dečije igračke

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] ALEKSANDRA KOSANOVIĆ STRIŽAK, Erste Banka: „Današnji marketing podrazumeva hrabrost, odvažnost i spremnost na odstupanje od tradicionalnog i uobičajenog“

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Najtraženiji zlatnici u Srbiji ove jeseni

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Mia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] JELENA ČAĐENOVIĆ, A1 Srbija: „Snažnija veza i dvosmerna komunikacija sa agencijama i eksternim partnerima su ključni za postizanje izuzetnih rezultata“

Advertiser Serbia25. новембра 2022.

Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

Advertiser Serbia24. новембра 2022.