Ljudi

SEDIN KAHRIMAN, dobitnik PRO PR Globe Awards Vision Manager a grad Trebinje dobitnik priznanja Vision City

SARAJEVO – Ovogodišnje priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager pripalo je Sedinu Kahrimanu, generalnom direktoru BH Telecoma.

 

Ove godine priznanje PRO PR Vision Manager dodeliće se po deseti put, a prema pravilniku, dodeljuje se vodećim ljudima kompanija koji svojom vizijom, a u skladu sa globalnim ciljevima održivog razvoja razumeju važnost upravljanja komunikacijama i sprovode ih u skladu sa razvojnom vizijom koja na kraju rezultira prosperitetom kompanije, njenih proizvoda i usluga i zadovoljstvom zaposlenih.

PRO PR Globe Awards je do sada iz Bosne i Hercegovine primio 2014. Edhem Fočo, izvršni direktor Al Jazeera Balkans, a među ostalima dobitnicima priznanja su: Gordana Kovačević (Ericsson Nikola Tesla Hrvatska), Jože Mermal (BTC City Slovenija), Emil Tedeschi (Atlantic grupa), Andrej Jovanović (Moji brendovi Srbija), Danica Zorin Mijošek (Afrodita kozmetika), Esad Zaimović (Hipotekarna banka Crna Gora) i Martina Bienenfeld (Turistička zajednica grada Zagreba) .

Vizija Sedina Kahrimana kao menadžera, uspela je da nadogradi postojeću reputaciju BH Telecoma, koristeći sve alate i tehnike upravljanja komunikacijama i kroz inovativne investicijske procese okupila mlade preduzetnike, a kroz sponzorsku i donacijsku strategiju ostvarila dvosmernu komunikaciju između potrošača i brenda, istaknuto je u obrazloženju.

Priznanje PRO PR Vision City pripalo je gradu Trebinju, zbog njegove komunikacijske i razvojno sadržajne strategije. U proteklih nekoliko godina grad Trebinje pametno je iskoristio svoju bogatu kulturnu i istorijsku baštinu i prirodnu okolinu. Zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario je zapažen medijski publicitet i stvorio atmosferu za stabilan život sa vizijom prosperiteta.

PRO PR Globe Awards podrazumeva i unikatnu statuu koju u sklopu projekta Business and Art izrađuju studenti Akademije likovnih umetnosti u Sarajevu.

Priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager organizuje se u sklopu 19. međunarodne PRO PR konferencije i biće dodeljeno 4. novembra u hotelu Holiday u Sarajevu. Tokom svečanog događaja biće dodeljena i ostala priznanja PRO PR Globe Awards, a koja su ove godine dobili 19. eksperata iz oblasti odnosa sa javnošću. Među njima tri su dobitnice priznanja PRO PR Globe Awards iz Srbije: Olivera Ćirković, direktorica marketinga kompanije Univerexport, Ljiljana Boljanović Managing director&Partner OLAF&MCATEER i Jelena Parezanović posebni savetnik ministra, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloski razvoja, a priznanje PRO PR Infigo Awards dodeliće se Milici Marković, Communications Expert.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Ljudi

[NEM DUBROVNIK 2023] Grupni intervju: Evolucija televizijske industrije u narednih 10 godina

Advertiser Serbia29. маја 2023.

[POGLED SA VRHA] DRAGANA ORLANDIĆ, Siberian Wellness: „Planovi su nam da nastavimo sa daljim rastom, kako u Srbiji, tako i u regionu“

Advertiser Serbia22. маја 2023.

Dragan Bjelogrlić, čovek koji promenio filmsku industriju regiona, na 11. Brending konferenciji u Sarajevu

Advertiser Serbia12. маја 2023.

Slovenija: Nagrada za oglašivačku ličnost godine pripala je Alešu Muhiču

Advertiser Serbia12. маја 2023.

Taker Karlson pokreće emisiju na Twitteru

Advertiser Serbia10. маја 2023.

Uručena priznanja PRO PR GLOBE Awards

Advertiser Serbia6. маја 2023.

Otac veštačke inteligencije Džefri Hinton dao otkaz u Guglu: Četbotovi će biti pametniji od nas

Advertiser Serbia2. маја 2023.

EMILIJA LILIĆ, Tigar Tyres: „Kao i u porodici, dobar PR stručnjak unutar “porodice” otvoreno ukazuje na probleme“

Advertiser Serbia28. априла 2023.

Kaća Pribićević i Dada Bošković nove direktorke McCann Beograd

Advertiser Serbia27. априла 2023.

NATALIJA ĐORDAN, Trebjesa: „Za Pivaru Trebjesa održivi razvoj je poslovni imperativ“

Advertiser Serbia27. априла 2023.

Preminuo kontroverzni TV voditelj Jerry Springer

Advertiser Serbia27. априла 2023.

NEVEN MARINOVIĆ, Smart Kolektiv: „Više neće biti moguće voditi uspešan biznis bez snažne posvećenosti održivom poslovanju“

Advertiser Serbia26. априла 2023.

Hrvatska prvi put ima čak dva predstavnika u žiriju velikog festivala Cannes Lions

Advertiser Serbia26. априла 2023.

JELENA ZLATANOVIĆ, MOL Serbia: „Komunikacije su strateški partner biznisa“

Advertiser Serbia25. априла 2023.

NEM Dubrovnik otkriva dodatne keynote govornike

Advertiser Serbia24. априла 2023.