Brendovi

Sberbank Srbija nagradila najuspešnije klijente u okviru akcije „Vredne vredi podržati“

Brendovi

BEOGRAD – Nastavljajući sa aktivnom podrškom malih i srednjih preduzeća u našoj zemlji, Sberbank Srbija je i ove godine izabrala i nagradila devet najuspešnijih biznis klijenata u okviru svoje već tradicionalne akcije pod nazivom „Vredne vredi podržati“.

 

Kao i ranijih godina, u ovom nagradnom izboru su učestvovali svi klijenti Banke iz segmenta malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, koji su do 31. oktobra 2021. godine dodatno proširili svoju saradnju sa Sberbank i uz njenu podršku nastavili da realizuju nove poslovne investicije i uspehe.

Veliki Sberbank nagradni karavan je tokom proteklih dana posetio mnoge dobitnike nagrada u okviru ove akcije i obradovao ih izuzetno vrednim poklonima. Dobitnici priznanja i ovogodišnjih „Vredne vredi podržati“ nagrada su kompanija Termoelektro Enel iz Beograda i preduzeće Neoleks iz Užica, kojima je Sberbank poklonila nove automobile.

Vredne edukativne nagrade i stipendije za menadžerske programe obuke osvojile su kompanije Jadran i IT Tel iz Beograda, preduzeća Dogana iz Šida i Kej iz Valjeva, kao i preduzetnička radnja Gaga iz Kruševca.

Uporedo sa stalnom finansijskom podrškom koju pružamo domaćim preduzećima, Sberbank Srbija je želela da i ove godine, u okviru akcije „Vredne vredi podržati“, svojim najuspešnijim klijentima oda posebnu zahvalnost i pruži dodatni razvojni podsticaj. Drago mi je da su i ovoga puta naša priznanja i nagrade pripale kompanijama i preduzećima koja neprestano razvijaju svoje poslovanje i koja su uprkos brojnim izazovima sve uspešnija. Ova preduzeća su najbolja potvrda da se posvećenost i vredan rad uvek isplate, dok njihovom promocijom šaljemo i odličnu poruku ostalim privrednicima u Srbiji da nastave sa razvojem i daljim investicijama u svoje poslovanje – istakao je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Po njegovim rečima, Sberbanbk Srbija će i u 2022. godini nastaviti da intenzivno podržava razvoj domaće privrede i omogućava svim domaćim preduzećima da nastave sa svojim razvojnim planovima. Zahvaljujući takvom pristupu, kreditni portfolio Sberbank Srbija je od početka godine do danas porastao za više od 50 miliona evra, dok značajan udeo u tom rastu imaju upravo pozajmice isplaćene malim i srednjim preduzećima.

Sberbank je tokom ove godine nastavila i sa veoma aktivnim učešćem u programu kreditiranja domaćih preduzeća uz garancijsku šemu države. Do sada smo isplatili već 175 miliona evra ovih povoljnih kredita, što je mnogim privrednicima omogućilo da dodatno unaprede svoje konkurentske prednosti, ali i da uspešno nastupe na novim tržištima. Naše opredeljenje je da i u narednim mesecima budemo stabilan oslonac i siguran partner za sva domaća preduzeća, uvek spremni da ih saslušamo, razumemo i ponudimo im najbolja i za njih najpovoljnija rešenja – objasnio je Bošković.

Kako je izgledala dodela ovogodišnjih nagrada u okviru projekta „Vredne vredi podržati“ i kakvi su bili prvi utisci dobitnika, možete videti u video prilogu

O Sberbank Srbija
Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 32 ekspoziture u 21 gradu.
Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Cilj Sberbank Srbija je da kreira vrednost za njene klijente, obezbeđujući im jednostavne, praktične i inovativne proizvode i usluge. Taj cilj ostvariće odgovornim kreditiranjem i uz pomoć talentovanih i posvećenih zaposlenih. Sberbank Srbija je inovativna banka od poverenja, sa kojom klijenti vole da sarađuju, a na koju su zaposleni ponosni.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Hemofarm novim rekordima obeležio 63 godine poslovanja

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

IKEA i Eni Libovic pokreću program mentorstva za buduće fotografe

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

Eurobank Direktna donirala 1,5 miliona dinara za uređenje lokaliteta Nacionalnog parka Tara

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Članski paketi Auto-moto saveza Srbije od sada dostupni i na 600 TENFORE lokacija

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Stella Artois zvezda među pivima sada sa 00% alkohola

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Održana regionalna konferencija „Značaj učenja kroz rad (WBL) i socijalne inkluzije za razvoj privreda zapadnog balkana (WB6)“

Advertiser Serbia31. маја 2023.

Svečana dodela priznanja „Miljenik potrošača”

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.