Brendovi

Samsung uvodi značajne inovacije u čišćenju

Brendovi

Predstavljena veš mašina sa najvećim kapacitetom na svetu od oko 142 l, koja u jednom ciklusu može da opere veš koji staje u 3,6 korpi za veš

Samsung, svetski lider u inovacijama kućnih aparata, najavio je dva značajna dodatka svom asortimanu veš mašina za 2016. godinu, sa inteligentnim promenama u dizajnu koje korisnicima donose značajnu dobrobit. Ovi novi proizvodi mogu se pohvaliti jednostavnim, ali istinski praktičnim inovacijama koje menjaju način na koji korisnici vide čišćenje. Samsung je po prvi put zajedno sa drugim revolucionarnim novitetima u oblasti kućnih aparata predstavio ove inovacije na međunarodnom sajmu CES 2016.

Samsung svoju pažnju usmerava ka spajanju lepote u dizajnu sa praktičnim inovacijama, kako bi proizveo uređaje koji potrošačima omogućavaju da budu efikasniji. Posmatrajući način na koji se potrošači bave čišćenjem u svom domu, zadali smo sebi zadatak da stvorimo jednostavna, ali ipak svrsishodna rešenja kojima ćemo prevazići sve prepreke koje potrošači jednostavno prihvataju kao neizbežni deo svoje rutine,“ izjavio je Džon Herington, viši potpredsednik, generalni direktor Divizije za kućne aparate pri kompaniji Samsung Electronics u Americi. „Naše najnovije dve mašine za pranje veša odslikavaju Samsungovu posvećenost ka uvođenju prefinjenog stila, smislenih inovacija i performansi bez premca.“

null

U žurbi da se opere veš tokom radne nedelje ili u toku užurbanog vikenda kada smo u trci sa vremenom da se završe svi kućni poslovi, vrlo je lako prevideti neku zalutalu čarapu. Samsung je osmislio jednostavno, praktično rešenje i kreirao vrata za dodavanje veša na svoju veš mašinu sa prednjim vratima. Samsungova mašina sa frontalnim punjenjem sa dodatnom funkcijom „AddWash“ ima vrata sa jedinstvenim pristupom koja olakšavaju dodavanje bilo kog zaboravljenog odevnog predmeta ili dodatne doze deterdženta u toku ciklusa pranja, bez potrebe da se mašina isprazni od vode i da se njena glavna vrata otvore.

Sa najvećim kapacitetom na svetu od oko 142 l, što znači da mašina može da opere veš koji staje u 3,6 korpi za veš, u jednom ciklusu, u okviru standardnih dimenzija mašine od oko 69 cm, Samsungova mašina sa prednjim vratima sa AddWash funkcijom se ne može meriti sa bilo kojom drugom mašinom na tržištu, kada je reč o pranju veša.

Osim toga, ova mašina koja štedi vreme i pruža visoke performanse osigurava da se dobije čistoća koja je potrebna, za najkraće moguće vreme. Od nežnog pranja delikatnih tkanina, do naprednih tehnologija koje izvlače bolje rezultate iz deterdženta, do pune mašine veša opranog za samo 30 minuta, Samsungova mašina sa prednjim vratima sa AddWash funkcijom lako može da drži korak i sa najtežim zadacima koje pred nju može da stavi jedna porodica.

Ova Samsungova mašina sa frontalnim punjenjem sa AddWash funkcijom (model WF50K7500AV) debitovaće u Samsungovoj novoj boji crnog nerđajućeg čelika.

Takođe, Samsung sada podiže svoju revolucionarnu Activewash™ veš mašinu sa punjenjem odozgo na nov nivo, uvodeći potpuno nov dizajn „Mid Control“ čime se cela kontrolna ploča mašine postavlja u ravni sa gornjom pločom mašine, gde je lako dostupna. Ovaj fenomenalno elegantan i moderan dizajn je podjednako inovativan kao i tehnologija pranja koja se nalazi unutar mašine. Ovaj uređaj donosi kontrolnu ploču sa digitalnim taktilnim ekranom koji je besprekorno postavljen u ravni sa poklopcem.

U Samsungovoj activewash™ veš mašini sa punjenjem odozgo sa centralnom kontrolnom pločom, ugrađeni activewash™ lavabo je veći i dublji, čime stvara bolje optimizovan prostor za tretman veša pre pranja. Na ovaj način može se jednostavno potopiti veš pre pranja, uz mlaz vode i nežnu površinu za trljanje, a zatim i veš i vodu direktno prebaciti u bubanj mašine na pranje.

Samsungova super-brza Super Speed tehnologija vam omogućava da pratite svoj raspored,

skraćujući vreme pranja na samo 30 minuta (do 50% brže od drugih mašina) bez žrtvovanja učinka pranja. Njena inovativna tehnologija pametne nege Smart Care i VRT® tehnologija smanjenja vibracija upotpunjuju sliku prelepo dizajnirane veš mašine koja predstavlja savršen ergonomski spoj snage, performansi, dizajna i brige o životnoj sredini.

Mnogo pažnje je posvećeno uticaju ove mašine na životnu sredinu. Samsungova activewash™ veš mašina sa punjenjem odozgo funkcioniše kao da je u pitanju mnogo manja mašina, kada je reč o ekološkim faktorima, sa većim brojem programa koji omogućavaju smanjenje količine i temperature vode koja se koristi. Samsung je u ovoj industrijskoj grani na vodećem položaju kada je reč o mašinama sa punjenjem odozgo, u pogledu kilovata koji se godišnje uštede usled manje potrošnje, kao i faktora vode (WF), što su glavna merila efikasnosti mašina za pranje veša koja je propisao ENERGY STAR®.

null

Samsung je na sajmu CES uz postojeće modele robota-usisivača POWERbot VR9000 i POWERbot Essential, predstavio dva nova člana ove porodice, POWERbot Turbo i POWERbot Essential Wi-Fi.

Sada sa 70 puta većom usisnom snagom od vodećeg brenda u oblasti robota – usisivača, Samsungov POWERbot Turbo Robotic usisivač je pouzdan partner u domu. Opremljen mogućnošću bežičnog povezivanja pod pametnom kontrolom (Smart Control Wi-Fi), ovaj usisivač omogućava korisnicima da kontrolišu njegovo kretanje sa udaljene lokacije pomoću njihovih pametnih telefona. Funkcija „Select & Go™“ kreira virtuelnu mapu celog doma na aplikaciji za pametni telefon, pri čemu svaka prostorija može da dobije posebno ime. Ona vam zatim omogućava da odaberete posebna mesta ili prostorije kojima je potrebno čišćenje. Jednostavno odaberite sobu, i vaš usisivač će se uputiti ka njoj. Sa unapređenim sistemom digitalnog mapiranja koji bukvalno može da „vidi“ vaš dom dok se kroz njega kreće, Samsungov novi robot-usisivač donosi vrhunsku čistoću, bez trunke napora.

POWERbot Essential Wi-Fi robot – usisivač obezbeđuje 10 puta veću usisnu snagu od vodećeg brenda za robote-usisivače, a opremljen je i mogućnošću bežičnog povezivanja tako da možete lako da zadate konkretno vreme za čišćenje ili da uključite ili isključite usisivač.

Oba ova robota-usisivača odlikuju se sistemom za mapiranje Visionary Mapping™ Plus, sa ugrađenom digitalnom kamerom i senzorima visokih performansi koji otkrivaju okruženje usisivača i određuju optimalnu putanju pri čišćenju. Dok čisti, usisivač čuva ovu putanju u obliku digitalnog plana prostorija, Digital Floorplan®, kao najefikasniju putanju za čišćenje vašeg doma i lako zaobilaženje prepreka. Sistem Cyclone Force ovog robota-usisivača koristi jake centrifugalne sile da podigne i razdvoji prljavštinu i otpad u spoljašnju komoru, kako bi smanjio zapušenje filtera i održao optimalnu usisnu moć u toku čišćenja celokupnog doma.

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.