Brendovi

Samsung uvodi napredno korisničko iskustvo za Smart TV

Brendovi

Novi interfejs Smart Hub objedinjuje korisničko iskustvo, dok Samsung Smart Control daljinski upravlja svim uređajima priključenim na TV

Samsung je predstavio novo Smart TV korisničko iskustvo sa unapređenim „Smart Hub“ korisničkim interfejsom i novim daljinskim upravljačem Samsung Smart Control. Ova unapređenja Smart TV-a omogućavaju potrošačima lak pristup svim njihovim omiljenim sadržajima, na jednom mestu i sa samo jednim daljinskim upravljačem.

Svet televizora se stalno menja, sa više opcija i povezanih uređaja nego ikada ranije, tako da smo olakšali korisnicima da otkriju i gledaju sadržaj koji žele, kada to žele„, izjavio je Von Đin Li, izvršni potpredsednik Divizije ekrana pri kompaniji Samsung Electronics. „U 2016. godini, Samsungov Smart Hub i daljinski upravljač Smart Control donose najjednostavnije, najintuitivnije, objedinjeno iskustvo gledanja televizije za korisnike. Zajedno, oni nude izbor i performanse koje potrošači očekuju od današnje tehnologije za kućnu zabavu.“

Novi Smart Hub interfejs predstavlja iskorak iz okvira više različitih uređaja i izvora sadržaja, ka jednoj integrisanoj platformi za sadržaj i servise. Korisnici će sada moći lako da se prebaciju između linearnog sadržaja, OTT sadržaja kao i drugih povezanih uređaja, uključujući konzole za video igre i Blu-rej plejere. Pomoću osveženog interfejsa, mogu da pretražuju popularne naslove kako bi našli šta žele da gledaju ili igraju. Ovim se eliminišu prepreke između izvora i uređaja priključenih na TV, što korisnicima omogućava da lakše i brže pristupe onome što zaista žele da gledaju. Korisnici takođe mogu da prilagode svoj Smart Hub interfejs svojim potrebama, uređujući svoje omiljene sadržaje i izbore zabave direktno na početnom prikazu.

Samsung Smart Control daljinski upravljač služi kao univerzalna kontrolna jedinica za skoro sve uređaje priključene na Samsung Smart TV, eliminišući potrebu za većim brojem daljinskih upravljača. Za TV uređaje sa više od tri priključena eksterna uređaja, što je prosečna vrednost, Smart Control daljinski upravljač će objediniti više daljinskih upravljača u jedan jednostavan uređaj. Izrađen na Tizen platformi, novi Smart Control daljinski upravljač omogućava brži, objedinjen pristup zabavnim sadržajima zahvaljujući svom automatskom prepoznavanju izvora. Smart Control daljinski upravljač će odmah prepoznati set-top-bokseve, OTT uređaje, Blu-rej plejere, igračke konzole kao i druge priključene uređaje. Ovim se potrošačima obezbeđuje jedinstveni instrument koji im je potreban za kontrolu celokupnog kućnog sistema za zabavu.

Samsungov novi Smart TV sa unapređenim Smart Hub interfejsom delimično je razvijen u Samsungovoj laboratoriji za korisnička iskustva u Silikonskoj dolini. „Želeli smo da potrošačima ponudimo novu vrstu iskustva, integrisanjem živog televizijskog programa sa striming servisima i drugim izvorima sadržaja„, izjavio je Kris Turkstra, potpredsednik laboratorije. „Više nećete morati da pratite veći broj daljinskih upravljača kako biste kontrolisali pojedinačne uređaje. Sve što vam treba je jedan Samsungov pametni televizor, Smart TV„.

Za više informacija o ovom saopštenju, uključujući fotografije i srodne članke u Samsung Newsroom redakciji, molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-electronics-introduces-advanced-smart-tv-user-experience.

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.