Brendovi

SAMSUNG u susret Olimpijskim igrama predstavio VR film o odbojci na pesku

Brendovi

„Snovi Vanuatua“, VR film sa tematikom Olimpijskih igara u tehnici 360 stepeni za Samsung Galaxy pametne telefone i Gear VR sada je dostupan preko interneta i na Samsung Milk VR aplikaciji

Seul/Beograd, 30. maj 2016. – Samsung, svetski partner Olimpijade u kategoriji opreme za bežične komunikacije, objavio je film „Snovi Vanuatua“ („Vanuatu Dreams“) film za virtuelnu realnost (VR) od 360 stepeni. Na ovaj na način gledaocima je omogućeno da koristeći Samsung Galaxy pametne telefone i Samsung Gear VR uređaj koji pokreće Oculus, iskuse olimpijsku odbojku na pesku realističnije nego ikad. Ovaj film je sa VR sadržajima razvijen za Olimpijske igre u Riu 2016, a sada je dostupan preko interneta i u VR tehnici preko Samsung Milk VR aplikacije, Samsungovog premijum servisa za sadržaje virtuelne stvarnosti.

Oskarovac Morgan Nevil bio je kreativni konsultant na filmu „Snovi Vanuatua“, koji dopunjava Samsungov nedavno objavljeni kratki dokumentarni film “Šansa da se borim”. Ovaj dokumentarac, donosi do sada neviđen pogled na živote četvoro potencijalnih olimpijaca iz zemalja širom sveta, dok se oni bore da savladaju prepreke kako bi ostvarili svoje snove da se takmiče na Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine.

Novi VR film je usmeren na trening i pripreme dvoje sportista koji su predstavljeni u filmu „Šansa da se borim“ – dvojac odbojkašica na pesku, Miler Pata i Linlin Matauatu iz Vanuatua. Trominutni sadržaj vodi gledaoce kroz jedno neverovatno realistično iskustvo, na pohodu ove dve odbojkašice ka kvalifikacijama za Olimpijske igre u Riju 2016. Sadržaj je snimljen na lokacijama u zemlji iz koje potiču Miler i Linlin i rezultat je jedne od najintenzivnijih primena 360-stepenog usporenog snimanja u krupnom planu u istoriji virtuelne realnosti.

Kao deo specijalizovane, detaljno razrađene strategije snimanja, kamera je postavljena na razdaljini od 25-30 cm od sportistkinja, ali tako da im ne ometa kretanje. Ovo omogućava gledaocima da osećaju da su toliko blizu dešavanja, kao što bi bili da se sami nalaze u toj situaciji; moći će da da vide svaki izraz lica Miler i Linlin, kao i pesak koji se podigne kada se one bace na loptu.

Za više informacija, kao i da biste pogledali film preko interneta, molimo posetite www.SamsungMobilePress.com/AFightingChance.

O Samsungovom učešću na Olimpijskim igrama

Samsung je započeo svoju vezu sa Olimpijskim igrama kao lokalni sponzor Olimpijskih igara u Seulu 1988. godine. Od Zimskih olimpijskih igara u Naganu 1998. godine, kompanija je proširila svoju podršku Olimpijskom pokretu kao svetski Olimpijski partner u kategoriji opreme za bežičnu komunikaciju, obezbeđujući svoju patentiranu platformu za bežične komunikacije nazvanu Wireless Olympic Works (WOW) i mobilne uređaje. Ove inovativne tehnologije za mobilne telefone obezbeđuju porodici Olimpijaca informacione usluge na bazi lokacije korisnika u realnom vremenu, interaktivnu komunikaciju i platformu za plaćanje Samsung Pay. Samsung je domaćin različitih Olimpijskih kampanja, jer želi da podeli oduševljenje Olimpijskim igrama sa ljudima širom sveta i da omogući svima da učestvuju na igrama pomoću svoje inovativne tehnologije za mobilne uređaje. Samsung je posvećen partnerstvu kao svetski Olimpijski partner za igre u Riju 2016. godine, Pjong Čangu 2018. i Tokiju 2020. godine.


O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd

Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti poluprovodnika i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, na adresi news.samsung.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.

Samsung 2023 linija televizora impresionira recenzente izuzetnim kvalitetom slike i fenomenalnim zvukom

Advertiser Serbia24. маја 2023.

Završena 5. konferencija HR Experience: Važno je upravljati sobom

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Advertiser Serbia23. маја 2023.

EBRD priznanje za Eurobank Direktnu za podsticaj zelene trgovine

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Atlantic Grupa predala obavezujuću ponudu za Strauss Adriatic

Advertiser Serbia23. маја 2023.

IKEA pokreće klub lojalnosti za mala i srednja preduzeća

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Predstavljamo vam Knox Matrix: 10 godina Samsung Knox Security i Samsung vizija za bezbedniju budućnost

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Kompanija A1 Srbija instalirala 5.000 solarnih panela i pokrenula projekat Niklo kao ja

Advertiser Serbia23. маја 2023.

[POGLED SA VRHA] DRAGANA ORLANDIĆ, Siberian Wellness: „Planovi su nam da nastavimo sa daljim rastom, kako u Srbiji, tako i u regionu“

Advertiser Serbia22. маја 2023.