Mediji

Samsung u partnerstvu s Netflixom snimio kratki film inspirisan hit serijom Stranger Things uz Galaxy S22 Ultra

Mediji

U okviru najnovije saradnje sa Netflixom, Samsung koristi Nightography funkcije modela S22 Ultra i obeležava premijeru četvrte sezone serije.

 

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je kratki film Make STRANGER Nights Epic (Stvorite epske ČUDNIJE noći) koji koristi napredne Nightography funkcije kamere modela Galaxy S22 Ultra u čast popularnoj Netflixovoj seriji Stranger Things. Ovaj video je deo Samsung tekuće saradnje sa Netflixom i dostupan je na Samsung društvenim mrežama, i stiže upravo nakon što je krenula četvrta sezona Stranger Things na ovoj striming platformi.

U kratkom filmu tema inspirisana serijom Stranger Things poslužila je kao prikladna pozadina da se prikažu sve prednosti Nightography funkcije modela Galaxy S22 Ultra. U četvrtoj sezoni Stranger Things noć otvara portal ka neobičnom svetu – a S22 Ultra je upotrebljen da dočara taj posebni stil i ispriča filmsku priču koja demonstrira kako Galaxy tehnologija ima moć da prikaže ono što bi u mraku ostalo neprimećeno.

Da noć bude epska

U kratkom filmu Make STRANGER Nights Epic devojka stavlja svoj Samsung Galaxy S22 Ultra u zadnji džep dok biciklom ide kod drugarice, gde će sa društvom gledati Stranger Things 4. Tokom vožnje se video funkcija slučajno uključuje i počinje da snima ono što vreba iza nje u Obrnutom svetu. Sve scene u vertikalnom položaju telefona su snimljene modelom Samsung Galaxy S22 Ultra(1).

Ovaj kratki film prikazuje moćne Nightography funkcije kamere modela Galaxy S22 Ultra, među kojima su glavna kamera od 108MP i senzor od neverovatnih 2.4um piksela koje podržava napredna veštačka inteligencija (AI), što omogućava više svetla i podataka za svetlije, oštrije video snimke i danju i noću.

Stvaranje galaksije izuzetnog sadržaja

Samsung i Netflix su već dugo partneri i sarađuju na specijalnim kampanjama za neke od najpopularnijih serija ove striming platforme. U januaru su pokrenuli integrisanu kampanju za drugu sezonu serije Emili u Parizu, gde je obožavaocima omogućeno da „prelistaju scenario“ i postanu glavni lik na sopstvenom animiranom posteru preko modela Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung i Netflix su takođe zajednički napravili kratki film za igranu seriju Bridžerton povodom premijere serije Galaxy S22 na događaju Unpacked u februaru. U ovom trominutnom skeču izumitelji pokušavaju da privuku pažnju kraljice Šarlot iz Bridžertona. Pronalazač lord Trajstar uspeva u tome kada prikaže svoj vizionarski izum – ogromne slike u stilu neoklasicizma modela Galaxy S22 Ultra koji će biti dostupan za 209 godina.

Samsung i Netflix najavljuju nastavak saradnje na kreiranju vrhunskog sadržaja visokog kvaliteta koji korisnici znaju da cene.

Nakon prvog dela četvrte sezone serije Stranger Things koji je premijerno prikazan u maju, Samsung premijera kratkog filma Make STRANGER Nights Epic dolazi odmah posle oficijalnog trejlera za drugi deo sezone, koji će biti dostupan od 1. jula. Kratak film Make STRANGER Nights Epic možete pogledati na Samsung Jutjub kanalu.

(1) Snimljeno modelom Galaxy S22 Ultra. Kvalitet snimka može da zavisi od spoljašnjih uslova. Snimanje iz zadnjeg džepa i stvorenja iz Čudnijih stvari su dodati u postprodukciji u ilustrativne svrhe.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite http://news.samsung.com.

O kompaniji Netflix, Inc.
Netflix je vodeći svetski striming servis za zabavni sadržaj sa 222 miliona pretplatnika u preko 190 zemalja koji uživaju u TV serijama, dokumentarnim i igranim filmovima i mobilnim igricama raznih žanrova i jezika. Članovi mogu da gledaju koliko žele, u svakom trenutku i na svakom mestu, na bilo kom ekranu povezanom na internet. Mogu da igraju, zaustavljaju i nastavljaju sa gledanjem bez reklama ili obaveza.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Mediji

Francuska zabranila TikTok i Netflix na službenim telefonima

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Da li ste spremni za prolećni filmski maraton?

Advertiser Serbia22. марта 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 13. do 19. marta 2023

Advertiser Serbia21. марта 2023.

Nedelja posvećena svim filmoljupcima

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Nova sezona serije Dug moru: Novi zapleti i velike misterije

Advertiser Serbia14. марта 2023.

Francuska će kontrolisati rad influensera, izjednačiće ih sa medijima

Advertiser Serbia14. марта 2023.

Danijela Buzurović se vraća na male ekrane: Nova emisija na TV Nova od 10. marta

Advertiser Serbia8. марта 2023.

Aleksandar odneo titulu i 15.000 evra: „Najveći gubitnik“ dobio pobednika

Advertiser Serbia3. марта 2023.

Survivor počinje u ponedeljak 6. marta

Advertiser Serbia1. марта 2023.

Prenosi utakmica Evrolige narednih pet godina na SBB-u

Advertiser Serbia28. фебруара 2023.

Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!

Advertiser Serbia27. фебруара 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 13. do 19. februara 2023

Advertiser Serbia23. фебруара 2023.

FilmBox+ predstavlja inovativne pametne kanale

Advertiser Serbia21. фебруара 2023.

Survivor uskoro opet na TV Nova

Advertiser Serbia19. фебруара 2023.

Koje ćete filmove gledati ove nedelje?

Advertiser Serbia14. фебруара 2023.