Analize

Samsung Printing Solutions rešenja za upravljanje resursima za štampu i dokumenta prepoznata kao ključna u izveštaju IDC-a

Analize

Razvoj aplikacija, inovativna rešenja i pažnja koja se poklanja bezbednosti – ključne prednosti u ovom segmentu industrije

Globalna organizacija za praćenje tržišta IDC je u svom izveštaju MarketScape o industriji upravljanja resursima za štampu i dokumente – prepoznala Samsung kao važnog igrača u ovom domenu industrije.

Priznanje IDC-ja Samsungovoj diviziji za rešenja za štampu, Samsung Printing Solutions, potvrđuje našu stalnu posvećenosti da pomognemo organizacijama da unaprede svoju efikasnost u poslovanju tako što ćemo unaprediti način na koji digitalizuju dokumenta sa papira i na koji upravljaju svojom štampom,“ izjavio je Pol Birket, direktor prodaje i marketinga rešenja za štampu pri kompaniji Samsung Europe. „U najnovijim oblastima u kojima se prednost pri štampi daje dokumentima sa prenosivih uređaja i onim sačuvanim na internet serverima (cloud printing), Samsung pomaže klijentima da pristupe informacijama koje su im potrebne, spajajući tehnologije prenosivih uređaja i tehnologije štampe u okviru svoje Smart UX platforme. Pri tom se koriste standardne aplikacije za mobilne uređaje kako bi se smanjio broj zadataka koji se ponavljaju kroz naprednu komunikaciju uređaj-uređaj.”

Ova studija je prva analiza prodavaca na tržištu upravljanja radnim zadacima (managed workflow services) pomoću IDC-jevog instrumenta za ocenu MarketScape. Izveštaj ocenjuje sposobnosti i poslovne strategije vodećih proizvođača na tržištu Zapadne Evrope i ispituje sposobnosti prodavaca da obezbede klijentima postizanje automatizacije radnih procesa veće vrednosti, kao i usluge optimizacije.

IDC-jev MarketScape izveštaj prepoznao je Samsungovu upotrebu tehnologija čuvanja podataka na serverima na internetu (tzv. klaud) i tehnologija prenosivih uređaja, kao i intuitivne proizvode iz asortimana hardvera i servise koji donose dodatnu vrednost, a koji nude više od same štampe. Oni obuhvataju servise za upravljanje poslovnim procesima, prenosivu štampu, snimanje podataka na prenosivim uređajima i servise digitalnog potpisa, što sve povećava portfolio Samsungove IT ponude. Samsung je takođe pohvaljen za partnerstva i savezništva u oblasti rešenja za štampu, koja sklapa širom sveta. IDC je takođe istakao sposobnost kompanije da uči iz ekspertize i inovacije iz drugih oblasti u kojima posluje, navodeći da mu njegova snaga u oblasti elektronike široke potrošnje donosi prednost.

Samsungove glavne prednosti su primena razvoja i upotreba inovativnih rešenja koja obuhvataju više od jedne Samsungove proizvodne linije„, stoji u IDC MarketScape izveštaju. „Pažnja koju Samsung usmerava na bezbednost, zajedno sa njegovim brzim razvojem, pomaže ovoj kompaniji da stekne ugled među potencijalnim klijentima, dok neke konkurentske kompanije još uvek pokušavaju da razveju strahove u vezi sa bezbednošću, koji se javljaju kada se razmatra usvajanje rešenja.“

Za više informacija o ovom saopštenju, uključujući fotografije, video snimke i srodne članke Samsung Newsroom redakcije, molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-printing-solutions-named-as-a-major-player-in-idc-report.

 


O IDC

International Data Corporation (IDC) je vrhunski pružalac usluga u oblasti ispitivanja i ocenjivanja tržišta, savetodavnih usluga i organizovanja manifestacija za tržišta informacionih tehnologija, telekomunikacija i tehnologija široke potrošnje. IDC pomaže IT stručnjacima, poslovnim rukovodiocima i investitorima da donesu odluke o kupovini tehnologije i poslovnoj strategiji koje će biti zasnovane na činjenicama. Više od 1100 analitičara IDC-ja obezbeđuje globalnu, regionalnu i lokalnu ekspertizu o mogućnostima koje se otvaraju u tehnologiji i industriji, kao i o trendovima u preko 110 zemalja širom sveta. Već 50 godina, IDC obezbeđuje strateške analize koje pomažu klijentima da ostvare svoje ključne poslovne ciljeve. IDC je podružnica IDG, vodeće kompanije za medije, istraživanja i manifestacije u oblasti tehnologija na svetu. www.idc.com

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Analize

Sedmični pregled gledanosti televizije od 20. do 26. novembra 2023

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Gledanost televizije u oktobru 2023

Advertiser Serbia27. новембра 2023.

Dan bez interneta u svetu koštao bi 43 milijarde dolara

Advertiser Serbia6. новембра 2023.

RTS: U oktobru uz Prvi program svakodnevno dva i po miliona gledalaca

Advertiser Serbia2. новембра 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 23. do 29. oktobra 2023

Advertiser Serbia1. новембра 2023.

Glovo obeležava Svetski dan paste

Advertiser Serbia25. октобра 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 16. do 22. oktobra 2023

Advertiser Serbia23. октобра 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 2. do 8. oktobra 2023

Advertiser Serbia9. октобра 2023.

RNIDS: Istraživanje web prodavnica – Da li razmišljate kao Bezos?

Advertiser Serbia7. септембра 2023.

Do 2030. globalno AI tržište vredeće 1,8 biliona dolara

Advertiser Serbia28. августа 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 14. do 20. avgusta 2023

Advertiser Serbia24. августа 2023.

Čak 46% domaćinstava u Evropi ima ljubimca: Statistika otkriva porast broja vlasnika četvoronožnih prijatelja

Advertiser Serbia22. августа 2023.

Gledanost televizije u julu 2023

Advertiser Serbia21. августа 2023.

HURA-ino istraživanje: Nastavljen rast prihoda i broja zaposlenih u komunikacijskim agencijama

Advertiser Serbia17. августа 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 7. do 13. avgusta 2023

Advertiser Serbia16. августа 2023.