Brendovi

Samsung predstavlja rešenja sistemske klimatizacije

Brendovi

BEOGRAD – Kompanija Samsung organizuje regionalnu partnersku konferenciju „Innovation Tour Roadshow“ u sklopu koje će u Beogradu ispred TC „Ušće“ domaćim partnerima biti prezentovane novosti u domenu sistemske klimatizacije

Ovo je prilika da se predstave novi 360 Cassette klima uređaji i DVM S rashladni sistemi najnovije generacije, snage 30 i 14 konjskih snaga koji donose inovacije u tehnologiji grejanja, ventilacije i klimatizacije.

null

Samsung Cassette 360, zahvaljujući jedinstvenom ventilatoru koji horizontalno sprovodi vazduh omogućava ujednačeno hlađenje i raspodelu vazduha u sve delove prostorije. Tako se izbegava osećaj promaje kakav je prisutan kod klasičnih četvorosmernih klimatizacijskih jedinica, a brzina rashlađivanja je povećana je za 34 odsto.

Samsung DVM S, snage 30 konjskih snaga, koji uključuje inovacije za poboljšanje performansi, kao što je novi inverterski kompresor i optimizovan premosni ventil, povećava kapacitet grejanja za 29 odsto. Uređaj je izrađen u skladu sa strogim standardima, a uključuje i inovativan sistem otkrivanja propuštanja tečnosti. U slučaju isteka rashladnog sredstva, sistem automatski pokreće proces aktivnog ispumpavanja i prikupljanja rashladne tečnosti i zatvara ventile.

null

Novost u DVM S porodici rashladnih sistema je i ekološka verzija od 14 konjskih snaga, koja se odlikuje poboljšanim grejanjem za 20 odsto i protokom vazduha povećanim za 10 odsto, u poređenju sa standardnim uređajima te klase. Zahvaljujući povećanoj snazi, jedna spoljna jedinica može upravljati klimatizacijom stana ili poslovne zgrade, umesto više uređaja. Novi uređaj takođe omogućava pokrivenost svih krajeva zgrade, budući da je na nju moguće spojiti instalaciju dužine do 160 metara, u visini od 50 metara. Nova jedinica uža je od jednog metra, što omogućava još lakšu instalaciju i uštedu prostora.

U Samsungovoj ponudi je i DVM rashladni sistem koji objedinjuje hlađenje vazduhom s varijabilnim rashladnim protokom (VRF) u kompaktnom uređaju. Nastao je kao odgovor na sve veću potražnju za sistemima za grejanje i klimatizaciju koji rashlađuju vodom, a nudi veću energetsku efikasnost i jednostavno korišćenje u inovativnom i kompaktnom dizajnu. Uređaj premašuje sadašnje norme i odgovara na buduće kriterijume smanjenja korišćenja rashladnih tečnosti za 35 odsto. Samsung DVM Chiller takođe omogućava kvalitetno grejanje i hlađenje vode, zahvaljujući mogućnosti skladištenja leda s ugrađenim senzorom pritiska i temperature, koji sprečava oštećenje uređaja u slučaju širenja leda u rezervoaru.

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.