Brendovi

Samsung predstavlja inovacije ekrana za digitalno oglašavanje na sajmu ISE 2016

Brendovi

AMESTERDAM – Samsung će prikazati kompletnu seriju ekrana za digitalno oglašavanje i rešenja za vizuelni prikaz na Evropskom sajmu integrisanih sistema (ISE) koji se održava u Amsterdamu od 9. do 12. februara

Pod sloganom „Dovodeći inovaciju do sledećeg nivoa“, Samsung će, između ostalog, predstaviti i seriju ekrana optimizovanih za komercijalne, ugostiteljske, poslovne i prostore za zabavu. Na najvećem štandu do sada na sajmu ISE, posetioci će moći da iskuse viziju kompanije o budućnosti vrhunske tehnologije prikaza.

null

Stalno tražimo nove puteve kojima ćemo dodatno pročistiti našu tehnologiju i omogućiti našim partnerima da ponude nova, različita iskustva sopstvenim klijentima„, izjavio je Seog-gi Kim, viši potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. „Radujemo se što ćemo svojoj viziji budućnosti udahnuti život na sajmu ISE 2016, kao i što ćemo pokazati kako će naša kompletna serija ekrana i najnovije tehnologije otvoriti mogućnosti da naši partneri svojoj najvažnijoj publici prikažu svež, interaktivni sadržaj.“

Samsungov raznoliki asortiman kreće se od velikih video zidova i kristalno čistih LED znakova, do transparentnih OLED ekrana pogodnih za maloprodaju kao i ekrana u ogledalima koji mogu da ostvare važan uticaj u animiranju korisnika i pri prodaji.

null

Samsungov asortiman digitalnih ekrana za upotrebu u otvorenom prostoru omogućava preduzećima da dele brilijantno osvetljen, veoma vidljiv sadržaj čak i u najtežim uslovima. Kao što OH55D ekran pokazuje, Samsungove tehnologije za upotrebu na otvorenom odlikuju se unutrašnjim sistemima za grejanje i hlađenje koji prilagođavaju svoja podešavanja tako da obezbede dosledan učinak na temperaturama u opsegu od -30 do 50oC. Uz to, OH55D ekran ima IP56 sertifikat za prevenciju oštećenja od prašine i vode.

Jednostavan za instalaciju u kioscima i u drugim kompleksnim okruženjima upotrebe, OH55D ekran održava dosledan intenzitet osvetljenja od 2.500 nita i kontrast od 5.000:1. Kako je opremljen ugrađenim automatskim senzorom za intenzitet osvetljenja koji prilagođava podešavanja u realnom vremenu, svaka poruka će moći jasno da se vidi, sa minimalnim ometanjem zbog prirodnih i ambijentalnih izvora svetlosti koji se nalaze u okolini.

null

Optimizovani za širok spektar komercijalnih, korporativnih i primena za prikazivanje u javnosti, Samsungovi UD55E-A video zidovi profesionalnog kvaliteta sa uskim okvirima (3,5 mm okvir-do-okvira) spajaju napredne sposobnosti upravljanja bojom sa vizuelnim pojačivačima svojstvenim velikim ekranima, donoseći jasno i dosledno prikazivanje sadržaja. Svaki UD55E-A video zid prolazi rigoroznu fabričku kalibraciju i podešavanje, kako bi se sprečile nepravilnosti u intenzitetu osvetljenja i u prikazu boja, te obezbeđuje da gledaoci prime vizuelnu poruku bez vizuelnih smetnji koje bi im skrenule pažnju. Kao prvi video zidovi u ovoj industriji koji obezbeđuju integrisani DisplayPort (DP) 1.2 i HDMI portove, UD55E-A ekrani su prilagođeni prikazivanju UHD sadržaja u širokom spektru konfiguracija.
Posetioci sajma ISE 2016 takođe će prvi moći da vide najtanji video zid u ovoj industriji. Samsungov UHF-E ekran se odlikuje veoma tankim dizajnom okvira koji omogućava veoma male dimenzije spojenih okvira (0,9 mm na gornjoj i levoj strani, 0,5 mm na donjoj i desnoj strani), što zadržava pažnju gledalaca na sadržaju koji se prikazuje, umesto na samom ekranu. Opremljen istim komponentama za trajnost i prikaz boje kojima su se odlikovali i njegovi prethodnici, UHF-E video zid predstavlja elegantnu, privlačnu alternativu za neometano prikazivanje sadržaja u najvećem broju okruženja u zatvorenim prostorijama.

Dizajnirani za korporativna okruženja, kontrolne sobe i okruženja namenjena komunikaciji sa klijentima, Samsungovi unutrašnji SMART LED ekrani odlikuju se vrhunskim diodama i kompozicijama u kojima je moguće prilagoditi veličinu piksela u opsegu od 1,5 mm do 2,5 mm, što omogućava neometanu vidljivost dok istovremeno odgovara na specifične operativne potrebe korisnika. U kombinaciji sa elementima dizajna koji dovode do istog dubokog kontrasta, realističnog kvaliteta slike i doslednosti prikaza boja, asortiman LED ekrana nudi korisnicima dodatnu prednost kako bi se istakli u često pretrpanim okruženjima u zatvorenom prostoru. Ovi ekrani zahtevaju i manje održavanje u odnosu na stare tehnologije za učionice i sale za sastanke. Umesto projektora i analognih tabli, Samsungovi LED ekrani objedinjuju veći broj delova opreme u jedno rešenje za prikaz sadržaja.

Kroz izložbu „Prodavnice iz budućnosti“, Samsung će posetiocima ISE sajma omogućiti da vide kako će novi interaktivni i senzorni ekrani dovesti do bolje animacije potrošača. Samsungov ekran na ogledalu ML55E i transparentni OLED ekran TO55F mogu da se koriste i za promotivne, kao i za poruke dobrodošlice. Oni takođe mogu da funkcionišu kao virtuelni katalog dodataka i proizvoda. U svetu mode i kozmetike, kupci mogu da koriste ogledalo da bi videli digitalni prikaz kako bi neki proizvod izgledao, što će ih bolje informisati i time im olakšati odluku o kupovini.
Za više informacija o ovom saopštenju, uključujući fotografije, video snimke i srodne članke Samsung Newsroom redakcije, molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-electronics-to-showcase-next-level-display-innovations-at-ise-2016.

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.