Brendovi

Samsung predstavlja Galaxy AI viziju na kongresu MWC 2024 sa najnovijim proizvodima i uslugama

Brendovi

Posetioci će moćida dožive iskustvo Galaxy S24 serije iz prve ruke, sa proširenim ekosistemom proizvoda i Samsung Connected Health, koji su svi na bazi Galaxy AI

 

Samsung Electronics predstavlja novo mobilno iskustvo uz Galaxy AI na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2024 u Barseloni. Posetioci Samsung štanda će moći da isprobaju Galaxy AI na svim Galaxy proizvodima, među kojima je glavna serija Galaxy S24 kao predvodnik nove ere mobilne AI. Galaxy AI[1] će takođe biti proširen na Samsung ponudu, uključujući inteligentniju produktivnost uz seriju Galaxy Book4, inteligentno zdravlje uz seriju Galaxy Watch6, kao i Galaxy Ring koji će po prvi put biti javno izložen.

„Naši najnoviji Galaxy proizvodi i inovacije oslobađaju snagu mobilne AI i osnažuju korisnike da u svakodnevnom životu stvore nove mogućnosti“, izjavio je Tiem Rou, predsednik i direktor mobilnih uređaja u kompaniji Samsung Electronics. „Na ovogodišnjem kongresu MWC ćemo prikazati Galaxy AI u svojoj ponudi, uključujući seriju Galaxy S24, što samo potvrđuje koliko su ovi uređaji moćni u omogućavanju bolje, inteligentnije i povezanije budućnosti.“

Uvođenje nove ere mobilne veštačke inteligencije

Samsung će predstaviti AI funkcije serije Galaxy S24 koje unapređuju komunikaciju i kreativnost korisnika, a koje će na štandu moći da se isprobaju u svakodnevnim situacijama. Tu spadaju funkcije kao što je Live Translate[2] na bazi AI na uređaju za dvosmerno prevođenje telefonskih razgovora u realnom vremenu koje uklanja jezičke barijere. Funkcija Circle to Search with Google[3] omogućava lako i brzo, intuitivnije pretraživanje novih otkrića uz jedan jednostavan pokret. Tu je i Note Assist[4], koji pojednostavljuje i organizuje složene tekstove, kao i Generative Edit[5], koji korisniku omogućava da slobodno menja veličinu slike ili poziciju predmeta na njoj za više kreativne slobode.

Samsung je takođe organizovao prostor gde posetioci mogu da isprobaju sve mogućnosti moćne kamere serije Galaxy S24. U zoni koja podseća na zamračenu koncertnu salu se mogu praviti snimci malih predmeta postavljenih na bini iz neposredne blizine korišćenjem funkcije Nightography serije Galaxy S24, koja je unapređena da bude stabilnija pri slabom osvetljenju zahvaljujući ProVisual Engine[6] na bazi Galaxy AI.

Ove Galaxy AI mogućnosti će uskoro biti proširene na postojeće Galaxy modele, među kojima su Galaxy Z Fold5, Z Flip5 i serija Tab S9, kao i serija Galaxy S23 i and S23 FE[7]. Pored toga, Samsung nudi šansu za bolju produktivnost iz prve ruke uz seriju Galaxy Book4, koja će biti lansirana od 26. februara u celom svetu. Funkcije konektivnosti na Galaxy uređajima predstavljene na Samsung štandu će pokazati kako korisnici mogu savršeno da unaprede produktivnost, kao što je lako prebacivanje i uređivanje fotografija i video snimaka između uređaja Galaxy S24, Galaxy Book4 i Galaxy Tab S9.

Povezanije iskustvo dobrobiti na bazi veštačke inteligencije

Samsung će izložiti svoju liniju za inteligentno zdravlje na kongresu MWC i tako korisnicima ponuditi još personalizovanije i savršenije iskustvo kad je reč o zdravlju uz transformativnu moć AI, i to na još više uređaja. U okviru ove linije će biti predstavljen Galaxy Ring kao novi faktor forme zdravlja koji pojednostavljuje svakodnevnu dobrobit i podržava pametniji i zdraviji način života preko povezanije digitalne platforme za dobrobit – Samsung Health.

Samsung takođe planira da izloži nove funkcije inteligentnog zdravlja. Na primer, My Vitality Score[8] nudi personalizovani uvid u zdravlje na osnovu više faktora kao što su san, aktivnost, puls i varijabilnost pulsa, dok Booster Card[9] pomaže da svaki dan bude zdraviji praćenjem definisanih ciljeva i pružanjem konkretnih uvida. Posetioci će moći da vide prednosti ovih funkcija na seriji Galaxy Watch6 satova uparenih sa uređajem Galaxy S24 pre nego što one budu dostupne javnosti kasnije ove godine.

Oslanjajući se na Samsung SmartThings ekosistem, Samsung prikazuje kako dom može da se pretvori u mesto zdravijeg života[10]. Korisnici mogu da uključuju i isključuju povezana svetla za optimalniji san[11] ili podese alarm da uzmu lek. Isto tako mogu da prate vežbanje i mere puls i potrošene kalorije dok gledaju video sa vežbama na povezanom TV uređaju, sve u isto vreme.

Štand Samsung Galaxy Experience na kongresu MWC 2024 nalazi se u Hali 3 sajma Fira Barcelona Gran Via.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite news.samsung.com.

 

[1] Samsung ne daje nikakva obećanja, uverenja ili garancije u pogledu tačnosti, sveobuhvatnosti ili pouzdanosti rezultata AI funkcija. Može se desiti da je potrebna prijava na Samsung nalog za korišćenje određenih Samsung AI funkcija.
[2] Live Translate zahteva mrežnu vezu i prijavu na Samsung nalog. Live Translate je dostupan samo na instaliranoj aplikaciji Samsung Phone. Pozivi moraju da se obavljaju preko Samsung birača brojeva. Može se desiti da određeni jezici zahtevaju preuzimanje jezičkog paketa. Dostupnost usluge može da zavisi od jezika. Preciznost rezultata nije garantovana.
[3] Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od vizuelnih poklapanja. Zahteva internet vezu. Može se desiti da korisnici treba da preuzmu najnoviju Android verziju. Funkcionalnost proizvoda može da zavisi od vaše aplikacije i podešavanja uređaja. Može se desiti da neke funkcije nisu kompatibilne sa određenim aplikacijama. Dostupnost usluge zavisi od zemlje i jezika. Preciznost rezultata nije garantovana. Vreme ažuriranja može da zavisi od modela.
[4] Samo za tekst u Samsung Notes zahteva prijavu na Samsung nalog i internet vezu.
[5] Generative Edit zahteva mrežnu vezu i prijavu na Samsung nalog. Uređivanje uz Generative Edit omogućava promenu veličine slike do 12 MP. Vidljivi vodeni žig je prekriven na krajnjoj slici nakon što se sačuva da bi se označilo da je AI generisala sliku. Preciznost i pouzdanost generisanog rezultata nisu garantovane.
[6] AI Zoom je primenjuje na rastojanjima između dužina digitalnog suma. Preciznost rezultata nije garantovana.
[7] Može se desiti da neke AI funkcije iz serije Galaxy S24 ne budu dostupne na modelima prethodne generacije.
[8] My Vitality Score će biti dostupan na platformi Samsung Health u toku 2024. godine. Dostupnost može da zavisi od tržišta, operatora ili nosivog uređaja. Funkcije su namenjene isključivo u svrhu opšte dobrobiti i fizičke kondicije. Merenja služe samo za vašu ličnu upotrebu. Posavetujte se sa medicinskim stručnjakom.
[9] Booster Card će biti dostupna na platformi Samsung Health u toku 2024. godine. Dostupnost može da zavisi od tržišta, operatora ili nosivog uređaja.
[10] Dostupno na pametnim uređajima koji su registrovani na aplikaciji SmartThings. Dostupnost može da zavisi od tržišta ili uređaja.
[11] Zahteva najnoviju verziju mobilnih aplikacija Samsung Clock i SmartThings za podešavanje okruženja za spavanje.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Linija Samsung TV uređaja i saundbar zvučnika na bazi AI za 2024. godinu oduševljava recenzente

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Rusija: Unilever „rusifikuje“ imena brendova

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Johnson & Johnson će platiti 700 miliona dolara zbog obmane potrošača

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Fudbaleri Luka Modrić i Bukayo Saka sklopili partnerstvo sa brendom Snickers u najnovijoj kampanji

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Lažne AI alatke kradu vaše lozinke

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Proglašeni najbolji mali preduzetnici: Milion dinara za Junake mikro biznisa 2024

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Prvi Galaxy Watch FE omogućava pristup naprednom praćenju zdravlja za još više korisnika

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Osećajte se kao najbolji strelac tokom letnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Hibridni AI u službi čoveka otvara nove mogućnosti

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Ferero lansira vegansku Nutelu

Advertiser Serbia10. јун 2024.

U Silosima sa radom počeo penjački centar sa najvećom stenom u Beogradu!

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Bankomati po Evropi meta su novog zlonamernog softvera

Advertiser Serbia8. јун 2024.

Novosađani zaplesali sirtaki na Trgu slobode – Tradicionalni ples i grčka muzika oduševili prolaznike

Advertiser Serbia7. јун 2024.

Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina u novom videu za kampanju u iščekivanju premijere filma „U mojoj glavi 2“

Advertiser Serbia7. јун 2024.

BOJANA DRLJAN, logoped: „Prevencija ekranizma je uvek najbolje i najefikasnije rešenje“

Advertiser Serbia6. јун 2024.