Brendovi

Samsung predstavlja evropsko izdanje Family Hub frižidera na sajmu IFA 2016

Brendovi

BERLIN – Samsung je objavio da će evropsko izdanje popularnog modela frižidera Family Hub biti predstavljeno na sajmu IFA 2016 u Berlinu

Novi uređaj sa dvoja vrata ima frižider u gornjem, a zamrzivač u donjem delu, što je konfiguracija koja više odgovara ukusu potrošača u Evropi.

Kao i originalni Family Hub, evropsko izdanje ima Samsungovu jedinstvenu tehnologiju dvostrukog hlađenja Twin Cooling PlusTM, koja odvojeno hladi frižider i zamrzivač pomoću dva zasebna isparivača, održavajući temperaturu i vlažnost na vrednostima optimalnim za čuvanje hrane. Family Hub frižider se takođe može pohvaliti tehnologijom preciznog hlađenja pod imenom Precise Chef CoolingTM koja omogućava održavanje temperature uz veoma male fluktuacije od samo ± 0,5stepeni. Zajedno, ove dve tehnologije pomažu korisnicima da u najvećoj mogućoj meri sačuvaju svežinu namirnica pri optimalnim temperaturama, bez mešanja mirisa između frižidera i zamrzivača.

null

Kamere koje snimaju unutrašnjost frižidera slikaju sadržaj frižidera svaki put kada se vrata zatvore. Korisnici lako mogu da vide šta imaju u frižideru u bilo kom trenutku i sa bilo koje lokacije, pomoću svog pametnog telefona. Vlasnici ovog modela takođe mogu da prate rok trajanja, unoseći broj dana preostao do isteka trajanja namirnica. Ovaj broj se zatim automatski smanjuje, a detaljne informacije se mogu videti na ekranu osetljivom na dodir bez otvaranja vrata frižidera, preko aplikacije za podsetnik za namirnice, Food Reminder.

Potrošači sada mogu i lakše da obave nabavku namirnica, iz komfora svoje kuhinje, kupovinom preko interneta. Samsung je sklopio partnerstva sa različitim servisima za kupovinu namirnica preko interneta iz svih regija, kao što su Eataly, Supermercato24, and [email protected] u Evropi. Vlasnici Family Hub modela takođe će moći da pristupe ekskluzivnim receptima članova Samsungovog kluba vrhunskih kuvara „Club des Chefs“, kao i hiljadama recepata od globalnih partnera kao što su All Recepies, najčešće preuzimana aplikacija za recepte na svetu, Whisk i CHEFKOCH.DE.

Pričvršćen na vrata evropskog modela Family Hub frižidera nalazi se ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 21,5 inča koji može da služi kao interaktivna piši-briši tabla za celu porodicu. Putem Samsungove aplikacije Smart Home za pametni dom, članovi porodice mogu da dele slike i poruke u stvarnom vremenu, gde god da se nalaze. Korisnici takođe mogu da sinhronizuju svoje kalendare na pametnim telefonima i podele svoje rasporede dnevnih obaveza, kroz aplikaciju Sticki.

null

Kako kuhinja služi kao srce doma i mesto okupljanja, Samsungov Family Hub frižider savršeno je pogodan za trenutke kada porodica i prijatelji dođu u goste. On nudi opciju da prikaže sadržaj koji se prikazuje na TV-u i da pušta muziku kroz svoj ugrađeni zvučnik. Family Hub je model kojim Samsungdonosi novu definiciju u upotrebi kuhinje. Uz ulogu u pripremi i čuvanju hrane, Family Hub može da služi i kao čvorište za komunikaciju članova porodice, za zabavu i usluge iz domena pametnih domova. Sa ovim funkcijama, frižider Family Hub transformiše kuhinju u idealan prostor za porodična druženja.

Dizajnirali smo Family Hub frižider prema potrebama porodica i modernih domaćinstava u Evropi„, izjavio je Su Bjung-Sam, šef Samsungove Divizije digitalnih kućnih uređaja. „Uvodeći tehnologije bez premca i funkcije povezivanja koje se suštinski uklapaju u način života u Evropi na evropsko tržište frižidera, mi imamo nameru da zadržimo svoju vodeću poziciju.“

Štand kompanije Samsung biće otvoren na nivou 2 hale City Cube u Berlinu od 2. do 7. septembra, tokom sajma IFA 2016.


O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspirišesvet i oblikujebudućnostsvojiminovativnimidejama i tehnologijama. Samsung postavljanovestandarde u svetutelevizora, pametnihtelefona, nosivihuređaja, tableta, kamera, digitalnihkućnihuređaja, štampača, medicinskeopreme, mrežnihsistema, kao i rešenja u oblastipoluprovodnika i LED uređaja. Za najnovijevesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, naadresi news.samsung.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Ivana Barišić postala ambasadorka brenda Planet of Plants

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Uticaj snage procesora na kvalitet fotografije

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Telekom Srbija grupa nastavlja da razvija poslovanje u regionu

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

Advertiser Serbia15. марта 2023.

„Dobar Start” – Krovni stipendijski program kompanije Nelt

Advertiser Serbia14. марта 2023.