Brendovi

Samsung predstavio novi inovativni SUHD televizor

Brendovi

LAS VEGAS – Kompanija Samsung Electronics predstavila je liniju SUHD televizora koji postavljaju nove standarde na planu UHD sadržaja i podižu iskustvo gledanja na novi nivo.

Inovativni SUHD TV prevazilazi ograničenja prethodnih displeja i nudi superiorni kvalitet slike sa neverovatnim kontrastom, odličnu osvetljenost i boje.

Samsungovi SUHD TV uređaji poseduju čitav niz novih funkcija. SUHD re-mastering mehanizam nudi potpuno novo iskustvo gledanja uz elegantni zakrivljeni dizajn, a Smart TV funkcije sada pokreće Tizen koji gledaocima omogućava lak pristup omiljenim sadržajima.

„Naše inovativno nasleđe i duh nastavljaju da pomeraju granice kućne zabave ka novim mogućnostima“,izjavio je H. S. Kim, predsednik poslovne jedinice za vizuelni displej u kompaniji Samsung Electronics. „Bez obzira na izvor sadržaja, Samsung pruža vodeći kvalitet slike u industriji i nastaviće to da čini sa svojimSUHD televizorima.“

Samsung SUHD televizori predstavljaju revolucinarni korak napred na planu kontrasta, osvetljenosti, reprodukcije boje i detalja za superiorni kvalitet slike, koristeći Samsungovu ekološku nano-kristalnu tehnologiju i inteligentan SUHD mehanizam za re-mastering kvalitet slike. Nano-kristalni
poluprovodnik SUHD TV-a prenosi različite boje svetla zavisno od veličine, pri čemu pruža najčistije boje i najveću svetlosnu efikasnost današnjice. Ova tehnologija proizvodi širok spektar preciznijih boja i korisnicima pruža 64 puta više boje od konvencionalnih televizora. SUHD re-mastering mehanizam automatski analizira osvetljenost slika kako bi na minimum sveo dodatanu potrošnju struje uz vrhunske nivoe kontrasta, proizvodeći slike sa tamnijim crnim nijansama i povećanom osvetljenošću za 2.5 puta od konvencionalnih televizora i dvostruko više tačaka za prilagođavanje boja od najpreciznijeg displeja.

Samsung je nedavno uspostavio partnerstvo sa Fox Innovation Lab za re-mastering više scena iz filma koji je dobio visoke ocene kritike, Egzodus Ridlija Skota, posebno za SUHD TV. Rezultat je bio spektakularan,
sa mnogo živopisnijim bojama i vernim scenama.

Koristeći ideje iz savremene umetnosti i arhitekture, Samsungovi modeli su dizajnirani i unapređeni zahvaljujući modernim i minimalističkim idejama. Tako će Samsung SUHD TV JS9500 imati Samsungov Chamfer dizajn okvira koji daje više dubine TV ekranu, a elegantan okvir čini i da TV izgleda kao umetničko delo kada se postavi na zid. Model SUHD TV JS900 ima nežni Shiring dizajn sa teksturom na pozadini.

Novina u 2015. godini je da će svi Samsungovi Smart TV uređaji, uključujući novi SUHD TV, koristiti Tizen, otvorenu platformu koja podržava veb standard za programiranje TV aplikacije. Ova Samsungova platforma ima mnogo novih funkcija i veći izbor sadržaja. Neke od njih su: novi Smart Hub, opcija Quick Connect, mogućnost gledanja TV programa provajdera Amazon, Comcast, DIRECTV, M-GO, Samsung Sports Live, Milk Video i Brifing na TV-u (Samsung Smart televizori sada mogu da budu ponašaju kao alarmi i sinhronizuju se sa Samsungovim mobilnim uređajima, pri čemu se uključuju i prikazuju važne informacije kao što su tačno vreme, dnevna vremenska prognoza i vaš raspored na velikom ekranu.

Samsung će ponuditi tri nove serije SUHD TV-a – JS9500, JS9000 i JS8500 – u devet veličina ekrana, od 48 do 88 inča.
 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.

Samsung 2023 linija televizora impresionira recenzente izuzetnim kvalitetom slike i fenomenalnim zvukom

Advertiser Serbia24. маја 2023.

Završena 5. konferencija HR Experience: Važno je upravljati sobom

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Advertiser Serbia23. маја 2023.

EBRD priznanje za Eurobank Direktnu za podsticaj zelene trgovine

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Atlantic Grupa predala obavezujuću ponudu za Strauss Adriatic

Advertiser Serbia23. маја 2023.

IKEA pokreće klub lojalnosti za mala i srednja preduzeća

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Predstavljamo vam Knox Matrix: 10 godina Samsung Knox Security i Samsung vizija za bezbedniju budućnost

Advertiser Serbia23. маја 2023.