Brendovi

Samsung predstavio inovativnu kameru Gear 360

Brendovi

BARSELONA – Samsung je predstavio Gear 360, kameru s mogućnošću snimanja kadrova od 360 stepeni koja korisnicima omogućava snimanje, gledanje i deljenje najdražih trenutaka kroz fotografije i video-sadržaj

Uređaj je osmišljen kao pratilac na putovanjima, zabavama i raznovrsnim aktivnostima i objedinjuje najbolje od Samsung Galaxy iskustva. Korisnicima omogućava da budu autori vlastite virtuelne stvarnosti, u kojoj će uživati uz pomoć uređaja Gear VR.

Samsung pomera granice mobilnog iskustva, izvan okvira mobilnog telefona – rekao je DJ Koh, predsednik uprave divizije mobilnih komunikacija kompanije Samsung. On je rekao da u odnosu na prošlogodišnje predstavljanje uređaja Gear VR, Gear 360 proširuje mogućnosti snimanja posebnih trenutaka, za još opipljivije vizuelno iskustvo.

null

Samsung Gear 360 poseduje dvostruke objektive „riblje oko“, od kojih je svaki uparen sa 15-megapikselnim fotografskim senzorom, što omogućava snimanje 360-stepenog video-zapisa rezolucije 3840 sa 1920, ili fotografija rezolucije 30-megapiksela. Korisnici će moći snimiti i širokougaoni video ili fotografiju pod uglom gledanja od 180 stepeni, korišćenjem jedne od kamera. Tokom izrade vodilo se računa i o mogućnostima snimanja u uslovima slabijeg osvetljenja, pa Gear 360 nudi Bright Lens tehnologiju sa otvorom blende F2.0.

Zahvaljujući laganom, kompaktnom dizajnu oblika lopte, Gear 360 lako je nositi i snimati u pokretu, u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Uređaj je opremljen i praktičnim nosačem, a kompatibilan je i sa nizom već dostupnih dodataka za kamere.

null

Kada Gear 360 povežu sa Samsung pametnim telefonom, korisnici trenutno mogu da gledaju sadržaj koji snimaju. Po završetku snimanja, uređaj će automatski ponuditi skladištenje materijala na pametnom telefonu ili deljenje sadržaja na društvenim mrežama, uključujući i Google Street View. Deljenjem sadržaja na pametni telefon povezan sa uređajem Gear VR, korisnici mogu da uživaju u virtuelnoj stvarnosti snimaka, a uskoro će biti dostupan i niz kompatibilnih aplikacija, za preuzimanje na Galaxy Apps, Google Play kao i na personalnim računarima.

Gear 360 kompatibilan je sa određenim serijama Samsung pametnih telefona, među kojima novopredstavljeni Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 i Galaxy Note 5.

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.