Brendovi

Samsung predstavio Galaxy TabPro S, 2-u-1 tablet uređaj sa Windows 10 operativnim sistemom

Brendovi

LAS VEGAS – Samsung je na sajmu CES 2016 predstavio Galaxy TabPro S, koji spaja Samsungovu tehnologiju svetske klase i Majkrosoftov Windows 10 operativni sistem u jedan vrhunski tablet

Integracijom najpopularnijih funkcija laptop i tablet uređaja, korisnici sada imaju pristup potpunoj funkcionalnosti PC notebook računara u lakom tabletu za najproduktivnije iskustvo rada u pokretu.

null

Galaxy TabPro S donosi ravnotežu najboljih osobina Samsungovog Galaxy Tab uređaja sa bogatstvom funkcija Windows 10 operativnog sistema za najnaprednije iskustvo korišćenja tableta dostupno na tržištu„, izjavio je Dong Đin Ko, predsednik i šef Divizije mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung Electronics. „Izrazito smo uzbuđeni što sarađujemo sa Majkrosoftom kako bismo obezbedili 2-u-1 tablet koji zaista omogućava ljudima da uživaju u produktivnosti i povezivanju na najvažnije načine, kroz jednu mobilnu stanicu dizajniranu za sve namene.“

Galaxy TabPro S odgovara na potrebe visoko efikasnih korisnika koji traže način da svoju produktivnost kod kuće, na poslu ili u pokretu dovedu do najvišeg mogućeg nivoa. Tablet donosi potpunu funkcionalnost PC uređaja, sa Windows 10 Home ili Windows 10 Pro za poslovne korisnike, tako da individualni i poslovni korisnici mogu da uživaju u svim odlikama i funkcijama Windows 10 operativnog sistema, kao i u kompatibilnosti sa njihovom postojećom IT infrastrukturom.

null

Debljine samo 6,3 milimetra i mase od samo 693 grama, Galaxy TabPro S je dizajniran tako da je lako nosiv. Poklopac sa tastaturom regularne veličine, koji dolazi zajedno s uređajem, dodatno unapređuje njegovu upotrebljivost. Fleksibilna šarka koja drži tastaturu omogućava optimalan dvostruki ugao gledanja za najjasniju sliku u bilo kakvim okolnostima. Uz to, Pogo priključak Galaxy TabProS tastature eliminiše potrebu za uparivanjem ili odvojenim punjenjem. Taktilni miš (trackpad) omogućavajući laku kontrolu.

Donoseći prvi Super AMOLED ekran za Windows na tržište, Galaxy TabPro S odlikuje se ekranom koji omogućava “multitouch” kontrolu sa dubljim kontrastom boja, sa 94 procenta prirodnih tonova, kako bi prikazao realistične boje i preciznije detalje, donoseći najbolji doživljaj uživanja u vizuelnim sadržajima u svojoj klasi. Lagani, 12-inčni AMOLED ekran sa ekonomičnom potrošnjom energije omogućava korisnicima da uživaju u video igrama, filmovima i drugim popularnim vidovima zabave sa bojama koje su jasnije i preciznije nego ikada do sad.

null

Galaxy TabPro S donosi naprednu Samsungovu tehnologiju kojom povećava performanse i ekonomičnost potrošnje do maksimuma. Ovo je prvi tablet sa Windows operativnim sistemom koji podržava LTE Cat 6 za najbrže i najnaprednije iskustvo povezivanja. Sa poboljšanim funkcijama brzog punjenja, baterija Galaxy TabPro S uređaja može potpuno da se napuni za samo 2,5 časa, a nudi čak do 10,5 trajanja baterije* za celodnevnu upotrebu. Kako bi obezbedio moćne performanse, Galaxy TabPro S opremljen je najnovijom generacijom Intel Core M procesora, dizajniranih za 2-u-1 tablet uređaje bez ventilatora, koji se odlikuju potrošnjom od samo 4,5 W kako bi se eliminisala buka i efikasnost povećala na najveću moguću meru.

Za više informacija o ovom saopštenju, uključujući fotografije i srodne članke u Samsung Newsroom redakciji, molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-unveils-galaxy-tabpro-s-2-in-1-tablet-with-windows-10-optimized-for-productivity-and-the-best-in-mobility ili www.samsungmobilepress.com

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.