Brendovi

Samsung predstavio bešumne i ekološki prihvatljive klima uređaje

Brendovi

Samsungov „nagrađivani klima uređaj“ i ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R32 predstavljeni su sajmu na MCE 2018 u Milanu

Kompanija Samsung je na sajmu Mostra Convego Expocomfort 2018 (MCE) predstavila svoju revolucionarnu i jedinstvenu Wind-Free tehnologiju u Evropi, kao i celu liniju Wind-Free uređaja za klimatizaciju za stambenu i komercijalnu upotrebu, uključujući jednosmerne i četvorosmerne jedinice. Cilj kompanije je da ojača poziciju na evropskom HVAC tržištu, odnosno na tržištu grejanja, ventilacije i klima uređaja.

Sajam MCE održava se svake druge godine i najveći je sajam HVAC-a na svetu. Najnovije tehnologije u industriji predstavilo je više od 2.000 izlagača, a sajam poseti oko 160.000 posetilaca iz celog sveta.

Samsung se čvrsto pozicionira kao vodeća kompanija na globalnom B2B tržištu zahvaljujući inovativnim proizvodima i izuzetnoj tehnologiji“, rekao je Charles H. Park, potpredsednik Poslovnog sektora za digitalne uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Očekujemo da ćemo dodatno iskoristiti našu stručnost sa HVAC tehnologijama na evropskom tržištu uz našu priznatu Wind-Free tehnologiju i IoT mogućnostima“.

Tehnologija Wind-Free jedna je od najistaknutijih inovacija. Nakon postizanja željene temperature uz pomoć Fast Cooling Mode-a (brzo hlađenje), idealna temperatura bez direktnog vazduha se održava laganim raspršivanjem hladnog i bešumnogvazduha kroz mikro otvore radi prirodnog efekta hlađenja uz pomoć tehnologije Wind-Free.

Samsung takođe uvodi i stambene i komercijalne klima uređaje koji sadrže R32, alternativno ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo koje je u skladu sa pojačanim pravilima za zaštitu okolineu Evropi. U poređenju sa standardnim rashladnim sredstvom R410A, R32 ima samo jednu trećinu potencijala globalnog zagrevanja i karakteristično je zbog svoje velike efikasnosti, čak i u manjim količinama.

Prikazana su i prilagođena rešenja za klimatizaciju u specifičnim okruženjima. Štandovi kompanije bili su podeljeni u posebne zone: za stanovanje, radno okruženje, hotel, prodavnice. Predstavljen je i b.IoT server, jedinstveno integrisano Samsung rešenje za upravljanje zgradama, kao i pametna kućabazirana na SmartThings i koja je ujedno primer Samsung vizije povezanog života. Samsung je takođe predstavio razne proizvode za klimatizaciju, kao što su energetski efikasni 360 Cassette, kružni klima uređaj koji omogućuje hlađenje s minimalnim direktnim vazduhom iDVM S Eco HR malog kapaciteta, koji može simultano upravljati hlađenjem i grejanjem u kućama ili malim poslovnim prostorima.

O kompanijiSamsung Electronics:
Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rešenja. Za najnovije vesti molimo posetite Samsung Newsroom na news.samsung.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

IKEA i Little Sun predstavljaju SAMMANLÄNKAD kolekciju inspirisanu sunčevom svetlošću

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

Advertiser Serbia29. марта 2023.

Kroz program „Znanjem do posla“ do željene karijere i bolje budućnosti predstavljene usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS)

Advertiser Serbia29. марта 2023.

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.