Brendovi

Samsung i ove godine lider u prodaji digitalnih ekrana

Brendovi

SEUL – Raznovrsna paleta SMART digitalnih ekrana omogućila da kompanija bude sedmu uzastopnu godinu na vodećoj poziciju u ovom segmentu industrije

Već sedmu uzastopnu godinu, Samsung je zadržao svoju poziciju kao svetski lider u prodaji digitalnih ekrana. Nedavno objavljeni podaci o prodaji IHS-a, vodećeg izvora informacija, analiza i ekspertize u oblasti tehnologija za prikazivanje vizuelnih sadržaja potvrđuju Samsungovo vođstvo u ovoj grani industrije.

null

Kako klijenti širom sveta traže sve dinamičnije načine da zaokupe pažnju svojih korisnika, Samsung je nastavio sa inovacijom svojih tehnologija, kako bi odgovorio na sve veće potrebe za prilagodljivim ekranima visokih performansi, korišćenih u različitim okruženjima.

Prema tehnološkom izveštaju IHS-a pod naslovom „Praćenje tržišta javnih ekrana za prvi kvartal 2016 (“Public Display Market Tracker Q1 2016”), Samsung drži 28,8 posto udela na globalnom tržištu po prodaji digitalnih ekrana.

null

Samsung je kompanija koja stoji iza nekih od najboljih i najmoćnijih inovacija u oblasti prikaza vizuelnih sadržaja, i mi smatramo da će upravo ta stalna inovacija odvesti naše poslovanje i poslovanje naših klijenata do još većih uspeha,“ izjavio je Seog-gi Kim, viši potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. „Ova najnovija rang lista kompanije IHS odslikava godine napornog rada i posvećenosti da našim partnerima obezbedimo alate kojima će stvoriti personalizovana iskustva koja zaokupljuju pažnju i biće nam jako drago da zadržimo svoju poziciju lidera na globalnom tržištu digitalnih ekrana još mnogo godina.“

Sa širokim spektrom interaktivnih i informativnih ekrana, Samsungova paleta SMART znakova donosi kompletna rešenja prilagođena posebnim potrebama svakog klijenta za najrazličitije delatnosti, uključujući javnu upravu, obrazovanje, ugostiteljstvo, zdravstvo, finansijske usluge i maloprodaju. Ove tehnologije unapređuju saradnju i produktivnost, istovremeno donoseći moćnije alternative ekranima nalik onima iz široke potrošnje. Samsungova paleta obuhvata:

null

LED znakove – ovi ekrani predstavljaju spoj dizajna koji je moguće skalirati i vizuelnog kvaliteta koji donosi LED, te publici u zatvorenim prostorijama i na otvorenom donose jasnu, čitljivu sliku.

SMART znakove – donose brilijantno jasne poruke na otvorenom prostoru. Ovi intenzivno osvetljeni ekrani sa visokim kontrastom odlikuju se jasnom slikom i izdržljivošću koja obezbeđuje rad 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, uz smanjenje smetnji koje skreću pažnju, bez obzira na vremenske prilike ili izloženost drugim elementima prirodnog okruženja.

Video zidove – prilagodljivi za bilo koju kombinaciju ekrana ili oblika, ovi ekrani eliminišu neujednačenost ekspresije boje kao i druge vizuelne nedostatke donoseći poruke koje ostavljaju jak utisak u velikom formatu. Prošle godine Samsung je pustio na tržište video zid sa najtanjim okvirom, kojim se dalje smanjuje skretanje pažnje, što omogućava publici da se koncentriše na sadržaj koji se prikazuje.

Interaktivne table (IWB) – Samsungovi ekrani prilagođeni multimedijalnim sadržajima omogućavaju deljenje sadržaja u stvarnom vremenu, kako bi se proširile mogućnosti interaktivne komunikacije u salama za sastanke i učionicama. Ove interaktivne table su kompatibilne i sa stilusima i sa dodirom prsta, što donosi dodatnu fleksibilnost.

null

Da biste saznali više o kompletnoj paleti Samsungovih SMART znakova, posetite www.samsung.com.

 

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti poluprovodnika i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, na adresi news.samsung.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.

Samsung 2023 linija televizora impresionira recenzente izuzetnim kvalitetom slike i fenomenalnim zvukom

Advertiser Serbia24. маја 2023.

Završena 5. konferencija HR Experience: Važno je upravljati sobom

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Advertiser Serbia23. маја 2023.

EBRD priznanje za Eurobank Direktnu za podsticaj zelene trgovine

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Atlantic Grupa predala obavezujuću ponudu za Strauss Adriatic

Advertiser Serbia23. маја 2023.

IKEA pokreće klub lojalnosti za mala i srednja preduzeća

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Predstavljamo vam Knox Matrix: 10 godina Samsung Knox Security i Samsung vizija za bezbedniju budućnost

Advertiser Serbia23. маја 2023.