Brendovi

Samsung osvojio nagradu “AV inovacija godine” u oblasti ekrana za digitalno oglašavanje

Brendovi

Samsung je osvojio prestižnu nagradu „AV Inovacija godine u oblasti ekrana“ za svoju OHD seriju SMART displeja, sveobuhvatnog rešenja ekrana za oglašavanje na otvorenom, odličan prikaz poslovnih poruka i potpunu dominaciju u oblasti integrisanih audio-video uređaja

Nagradu je dodelila publikacija AV News na Evropskoj konferenciji za integrisane sisteme (ISE).

Vrhunskim tehnološkim razvojem i bliskom saradnjom, Samsung omogućava partnerima da stvore interaktivna iskustva koja u potpunosti zaokupljaju pažnju i koja su prilagođena specifičnostima njihove publike – čak i u spoljašnjim okruženjima koja predstavljaju veliki izazov„, izjavio je Seog-gi Kim, viši potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. „Veoma smo uzbuđeni što su najuticajniji akteri u ovoj industriji i mediji nagradili našu posevećenost da obezbedimo ekrane za prikazivanje vizuelnih sadržaja na otvorenom koji će zaista ostaviti utisak. Radujemo se izgradnji novih, inovativnih AV tehnologija koje će dalje unaprediti korisničko iskustvo.“

null
Kako se odlikuje fleksibilnim dizajnom koji je moguće prilagoditi sopstvenim potrebama, kao i ugrađenim instrumentima kojima se olakšava efikasno upravljanje sadržajem, Samsungova OHD serija ekrana za spoljašnju upotrebu olakšava preduzećima da objave važne poruke u realnom vremenu veoma širokom auditorijumu. Ojačani sastav ekrana i unutrašnje kontrole hlađenja i zagrevanja obezbeđuju kontinuitet prikaza, čak i u uslovima ekstremnih vremenskih prilika ili u temperaturnim opsezima od -30oC do +50oC.

OHD serija je takođe uvršćena u Samsungov program za bezbednost kamiona, „Safety Truck“, koji predstavlja tehnologiju koja ima za cilj da spreči nesreće u drumskom saobraćaju. Takođe je odabran kao jedan od „25 najboljih izuma u 2015.“ od strane Tajm magazina.

Pod sponzorstvom AV Njuz, vodeće publikacije usmerene ka poslovnim i tehnološkim temama u oblasti AV industrije, ove nagrade slave izuzetne doprinose pojedinaca i kompanija sveukupnom napretku ove industrije. Dobitnike nagrade „Inovacija godine u oblasti AV ekrana“, kao i pobednike drugih kategorija izabrala je komisija koja se sastoji od urednika u AV Njuzu www.avnews.org i uticajnih pojedinaca iz ove industrije.

Za više informacija o ovom saopštenju, uključujući fotografije, video snimke molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-electronics-outdoor-signage-recognized-as-display-innovation-of-the-year-by-av-news ili posetite displaysolutions.samsung.com.

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.