Brendovi

Samsung nova funkcija u aplikaciji motiviše korisnike Galaxy uređaja da učestvuju u ostvarivanju Globalnih ciljeva

Brendovi

Podstaknite prijatelje i porodicu da zajedno učestvuju u ostvarivanju Globalnih ciljeva i pratite svoj napredak preko nove funkcije „Donation Leaderboard“ na aplikaciji Samsung Global Goals

 

Mala dela mogu da imaju veliki uticaj. Kao stanovnici ove planete, svi imamo odgovornost da vodimo računa o ljudima i Zemlji jer je ona naš dom. Zato je kompanija Samsung Electronics 2019. godine postala partner Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i lansirala aplikaciju Samsung Global Goals (SGG). SGG aplikacija omogućava Galaxy zajednici da donira direktno za Globalne ciljeve UN, koriste zaključane ekrane da povećaju zaradu od oglasa i doprinesu skupljanju novčanih sredstava  gledanjem oglasa u aplikaciji. SGG aplikacija pomaže korisnicima da saznaju više o Globalnim ciljevima i daju doprinos finansiranju onih ciljeva koji njima najviše znače.

Preko nove funkcije ove aplikacije pod nazivom „Donation Leaderboard“, Samsung nudi nove mogućnosti Galaxy zajednici da se angažuje u vezi sa Globalnim ciljevima pravljenjem sistema rangiranja donacija. „Donation Leaderboard“ podstiče korisnike da doniraju za ove ciljeve, prate napredovanje donacija i ohrabre prijatelje, porodicu i druge korisnike Galaxy uređaja da učine to isto.

„Donation Leaderboard“, kojoj se pristupa preko odeljka Doniraj u aplikaciji Samsung Global Goals,(1) pokazuje korisnicima koliko su donirali za konkretne Globalne ciljeve, kao i kako se njihova donacija rangira u odnosu na korisnike u njihovoj zemlji ili korisnike u celom svetu.(2) Samsung se nada da će pružanjem šireg uvida u istoriju donacija motivisati korisnike Galaxy uređaja da poboljšaju svoj rezultat u „Donation Leaderboard“, u korist ostvarivanja Globalnih ciljeva.

Aplikacija Samsung Global Goals predstavlja moćno sredstvo za Galaxy zajednicu da se udruži u cilju pružanja podrške Globalnim ciljevima. Do pre samo nekoliko meseci je već prikupljeno 10 miliona dolara preko ove aplikacije i ta sredstva su donirana kako bi se pomoglo da UNDP promoviše izdržljivost i ubrza napredak ka ostvarivanju ovih ciljeva. Samsung se nada da će „Donation Leaderboard“ pomoći da se ovaj trend održi i nudi nov, zabavan, interaktivan način da Galaxy zajednica doprinese onim ciljevima koji im najviše znače. Do sada su korisnici Galaxy uređaja usmerili najviše donacija za 2. cilj: svet bez gladi, za kojim slede 1. cilj: svet bez siromaštva i 6. cilj: čista voda i sanitarni uslovi.

Globalni ciljevi, definisani 2015. godine, predstavljaju ukupno 17 ciljeva koje su se svetski lideri dogovorili da ostvare do 2030. Ovi ciljevi imaju moć da zaustave klimatske promene, reše pitanje nejednakosti, ukinu siromaštvo i prevaziđu druge vodeće globalne izazove. Da bismo ostvarili Globalne ciljeve, treba da pojačamo sve pojedinačne i kolektivne napore.

Samsung je posvećen primeni snage tehnologije kako bi ponudio mogućnosti da Galaxy zajednica deluje kao podrška Globalnim ciljevima. Zajedno imamo moć da napravimo ogromne promene. Posetite aplikaciju Samsung Global Goals kako biste dali svoj doprinos ostvarivanju onih ciljeva koji vam najviše znače.

 

1) Zahteva verziju aplikacije 3.0.00.9 ili noviju.
2) Korisnici prvo treba da daju pristanak za prikazivanje svojih ličnih podataka na tabeli

Podešavanja se mogu promeniti u svakom trenutku uključivanjem ili isključivanjem opcije „Prikaži profil na tabeli“ u odeljku za podešavanja u aplikaciji.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.