Brendovi

Samsung najavio novu QLED TV liniju

Brendovi

Novi QLED televizori su jedinstvenog dizajna, sa novim karakteristikama pametnog ekrana i pružaju besprekoran doživljaj gledanja

Kompanija Samsung, vodeći svetski proizvođač TV uređaja već 13 godina, predstavila je svoju liniju QLED televizora za 2018. godinu i AV proizvoda na First Look New York događaju. Pred više od 1000 učesnika, kompanija je predstavila svoju najnoviju generaciju QLED televizora i njihove nove, poboljšane funkcije, zahvaljujući kojima je iskustvo gledanja televizije bolje nego ikada.

Jonghi Han, predsednik Poslovnog sektora vizuelnih ekrana u kompaniji Samsung Electronics i drugi direktori kompanije, objasnili su kako TV linija za 2018. godinu pruža neuporediv doživljaj kućne zabave, ali i pojednostavljuje pristup montiranju, kao i sadržaju, kako bi korisnici imali više vremena za stvari koje vole.

null

Našom TV linijom za 2018. promenili smo definiciju vizuelnog ekrana unapredivši ga u inteligentni ekran“, rekao je predsednik Jonghei Han. „Dizajnirana tako da se kompletno uklopi i poboljša svakodnevni život korisnika, i uz sve to vrlo jednostavna za korišćenje, nova linija QLED televizora pruža korisnicima najbolje iskustvo gledanja“.

Tokom prezentacije, predsedniku Hanu pridružili su se na pozornici izvršni partneri The New York Timesa koji su razgovarali o novim, korisnim prednostima QLED linije TV uređaja za 2018. godinu. Mark Thompson, predsednik i glavni izvršni direktor kompanije The New York Times je najavljujući novo partnerstvo sa Samsungom rekao da je „Abient Mode na QLED TV uređajima odličan novi način koji će gledaocima pružiti priliku da uživaju i dožive vrhunsko izveštavanje i vizualno novinarstvo The Timesa“.
null

U okviru First Look New York događaja organizovana je i izložba za goste kako bi upoznali poizvodnu liniju 2018. i njene karakteristike uz pomoć zona i ekrana. Izložba je uključivala: Zonu velikog ekrana koja je predstavila neverovatan kvalitet slike nove Samsung linije s poboljšanom bojom i kontrastom za različite situacije, kao što su igranje igrica i gledanje filmova ili utakmica. Samsung je takođe predstavio svoj The Wall, 146 inča veliki, modularni ekran zasnovan na tehnologiji Micro LED-a, komercijalizovan za kućnu upotrebu.

Filmsku zonu sa višedimenzionalni Samsung N950 soundbar s Dolby Atmos, koji će biti dostupan kasnije ove godine. Soundbar pokazuje kako živahan, snažan surround zvuk može poboljšati doživljaj kućne zabave.
Zonu Ambient Modekoja je pokazala kako QLED TV redefiniše značenje „isključen“, novom tehnologijom koja TV pretvara u lep i funkcionalan ekran koji donosi veliki broj informacija, uključujući vesti, vremenske prilike i saobraćaj, a koji takođe može reprodukovati muziku ili se potpuno uklopiti u zid iza njega.
Novi One Invisible Connection kablod pet metara (uključen u kupovinu QLED TV-a) i 15 metara (dostupan kao opcija), sa kablom za napajanje i podacionim kablovima spojenim u jedan trajni kabl – prvi u industriji–koji korisnicima pruža mogućnost da stave TV gde žele i kako žele, bez zapetljanih žica.

Samsung 2018 Smart TV postavka se može jednostavno obaviti pomoću najčešće korišćenog uređaja korisnika – njihovog mobilnog telefona, putem aplikacije SmartThings. Na događaju je pokazano i kako korisnici svojim glasovima mogu kontrolisati svoju zabavu i gledanje televizora uz uvođenje Bixby platforme na SamsungTV uređaje.
Samsungova TV linija za 2018.godinu će biti dostupna u prodavnicama početkom marta 2018. godine.
Za više informacija o cenama i karakteristikama Samsungove televizijske linije posetite www.samsung.com.

###

O kompanijiSamsung Electronics Co.Ltd:
Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rešenja. Za najnovije vesti molimo posetite Samsung Newsroom na news.samsung.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Eurobank Direktna opremila računarski kabinet srednje Ekonomske škole „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici

Advertiser Serbia6. децембра 2023.

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.