Brendovi

Samsung na sajmu CES 2022 predstavio najnovije Bespoke frižidere sa francuskim vratima, nove Bespoke kućne aparate, kao i mogućnosti integracije SmartThings tehnologije

Brendovi

Osim novih modela Bespoke frižidera, na međunarodnom sajmu predstavljeni su i Bespoke kuhinjski set, Bespoke Jet™ usisavač, Bespoke mašina za pranje i mašina za sušenje veša, a dodatno su predstavljene mogućnosti SmartThings Hub tehnologije Samsung uređaja u pametnom domu.

 

Kompanija Samsung Electronics je na međunarodnom tehnološkom sajmu CES 2022 premijerno predstavila svoj prvi Bespoke frižider sa francuskim vratima, proširujući široku ponudu poznatih Bespoke frižidera. Novi modeli uključuju verzije sa 3 vrata, 4 vrata i Family Hub™ modelom. Takođe, Samsung je predstavio niz Bespoke kućnih uređaja, uključujući nove proizvode kao što su Bespoke Jet™ bežični štapni usisavač i Bespoke mašinu za pranje i sušenje veša, donoseći ugrađujući standarde tehnologije i drugim aparatima u domaćinstvu. Novi kućni uređaji spajaju prilagodljiv dizajn sa jedinstvenim tehnologijama koje zajedno inspirišu potpuno nov način života. Takođe, predstavljene su i informacije o integraciji softvera SmartThings Hub u odabrane Samsung pametne telefone, ekrane i Familiy Hub frižidere za 2022. godinu.

Sa Bespoke frižiderom u središtu domaćinstva, korisnici će moći da prilagode svoj enterijer prema sopstvenom stilu sa kuhinjskim paketima koji uključuju mašine za pranje sudova, šporete i mikrotalasne rerne velikog raspona u beloj, tamnoplavoj ili zelenoj boji. Izvan kuhinje, Bespoke Jet™ usisavač donosi snažne performanse čišćenja i eleganciju u dnevni boravak, dok Bespoke mašina za pranje i mašina za sušenje čine pranje veša inteligentnim i jednostavnim zadatkom.

Bespoke koncept nije ograničen samo na kuhinjske aparate. Verujemo da bi korisnici trebalo da imaju slobodu prilagođavanja svog doma onako kako bi zaista hteli. Ovim novim kućnim uređajima omogućavamo korisnicima stvaranje životnih prostora koji zaista odražavaju njihov ukus i osećaj estetike – koristeći značajne Samsung inovacije i tehnologiju“, izjavio je Kanghyup Lee, izvršni potpredsednik i direktor prodaje i marketinga sektora za poslovanje digitalnim uređajima, Samsung Electronics.

Bespoke frižider s francuskim vratima

Dostupan u raznim veličinama, konfiguracijama i bojama, najnoviji Samsung Bespoke frižider sa francuskim vratima omogućava prilagodljiv elegantan dizajn ravnog prednjeg dela. Uz ovo proširenje postojeće ponude Bespoke frižidera, koja uključuje Bespoke 4-Door Flex™, Bespoke 2-Door zamrzivač i Bespoke 1-Door Flex Column, sad postoji opcija Bespoke frižidera koja odgovara potrebama svake porodice. Bespoke frižider s francuskim vratima biće dostupan u varijantama od 3 ili 4 vrata u regularnoj i plićoj verziji, kao i sa uključenom nadograđenom Family Hub™ komponentom za 2022. godinu.

Uz mogućnost izbora između 12 boja i dva završna premaza – staklo i čelik, korisnik može da prilagodi Bespoke frižider sa francuskim vratima svojim željama uz bezbroj kombinacija. U staklenoj obradi, nove dostupne boje su bela, siva, ružičasta, ugljeno crna, jutarnja plava, klementina narandžasta i žuta boja izlaska sunca. U čeličnoj završnoj obradi, nove boje uključuju zemljane boje, mat crnu, mornarsko plavu, smaragdno zelenu i boju nerđajućeg čelika.

Kako bi korisnicima pomogao da bolje organizuju i čuvaju svoje namirnice, Bespoke frižider sa francuskim vratima opremljen je najnovijim Samsung inovacijama za čuvanje i hlađenje. Tako Beverage Center™ i dual Auto Ice Maker korisnicima pružaju brz pristup hladnim napicima, dok FlexZone™ održava namirnice na optimalnoj temperaturi kako bi ostale sveže. Uz širok raspon pametnih komponenti, Family Hub™ donosi zabavu u kuhinju i pomaže porodicama da ostanu organizovane i povezane.
U sklopu nadogradnji za 2022. godinu, Family Hub™ podržavaće usluge poput Samsung TV Plus, pružajući besplatan TV sadržaj i besprekorno kontinuirano iskustvo gledanja na drugim ekranima kao što su Samsung Smart TV i Galaxy uređaji. Family Hub™ za 2022. podržavaće i Amazon Alexu u odabranim regionima, što znači da potrošači mogu da pristupe raznim Amazonovim uslugama, uključujući Amazon Music, kao i da naručuju pametne filtere za vodu na svojim frižiderima. View inside opcija takođe je nadograđena tehnologijom interne kamere za pristup i korićtenje informacija na etiketama hrane, omogućavajući korisnicima pregled sadržaja frižidera, datuma isteka roka trajanja na proizvodima i još mnogo toga.

Bespoke Jet™

Bespoke Jet™ bežični štapni usisavač prvi put je predstavljen na Bespoke Home 2021, a na globalna tržišta dolazi 2022 godine. Uz Samsung All-in-One Clean Station™, Bespoke Jet™ olakšava održavanje čistoće i higijene doma korisnika. Nakon što završe sa čišćenjem, korisnici mogu jednostavno priključiti usisavač na stanicu i on će automatski isprazniti kesu za prašinu i početi sa punjenjem. Bespoke Jet™ takođe ima moderan, vrhunski dizajn koji je u isto vreme moćan i lagan, osmišljen da omogući sveobuhvatno rešenje za čišćenje. Pruža 210 W(1) usisne snage i koristi višeslojni sastav filtracije kako bi uhvatio 99,999% sitnih čestica prašine(2), pružajući snažnije, ali i jednostavnije iskustvo čišćenja kuće. Bespoke Jet™ dostupan je u ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj – bojama koje korisnicima omogućavaju da svoj usisavač smjeste gde god žele, bez narušavanja celokupnog uređenja svog životnog prostora.

Bespoke mašine za pranje i sušenje

Dizajnirane da uvedu Bespoke u proces pranja veša, Bespoke mašine za pranje i sušenje uključuju vrhunske pametne karakteristike koje pranje čine intuitivnijim i produktivnijim. Oba uređaja dizajnirana su s ravnim prednjim dijelom i dostupni su u više boja, uključujući crnu i mornarsko plavu. Učeći obrasce korišćenja i rutine pranja veša, Smart Dial sa veštačkom inteligencijom daje prioritet često korišćenim programima, minimizirajući rad i pojednostavljujući proces pranja i sušenja. Pametna funkcija AI OptiWash™ optimizuje postavke pranja, kao i vreme i nivo deterdženta za svako punjenje, olakšavajući izbor najboljeg programa pranja. Uz MultiControl™ korisnici mogu jednostavno koristiti pametnu mašinu za pranje i sušenje s upravljačke ploče uređaja kada su jedinice složene zajedno.

Samsung SmartThings

Pored najnovijih kućnih aparata, Samsung je na CES 2022 predstavio i novitete po pitanju SmartThings tehnologije koja omogućuje povezani život i pokreće budućnost IoT-a (Internet of Things). Otkrivene su mogućnosti integracije softvera SmartThings Hub u odabrane Samsung pametne televizore, pametne ekrane i Familiy Hub frižidere za 2022. godinu. Predstavljena na CES 2022, ugradnja softvera SmartThings Hub omogućuje besprekornu povezanost i kontrolu, stavljajući Samsung uređaje u središte upravljačkog centra modernog pametnog doma.

Kada se vratimo nekoliko godina unazad, korisnici su se uvek oslanjali na neku centralnu tačku za povezivanje svih svojih uređaja. Integracijom SmartThings Hub tehnologije u odabrane Samsung uređaje, eliminisaćemo ulazne prepreke i pojednostaviti čitav proces kako bismo korisnicima omogućili stvaranje povezanog doma iz snova“, rekao je Mark Benson, direktor sektora za proizvode i inženjering, Samsung SmartThings.

S brojnim uređajima koji su već kompatibilni s bogatim eko sistemom SmartThings partnerstva i budućom podrškom za revolucionarni standard interoperabilnosti pametnog doma Matter, SmartThings se nalazi u odličnoj poziciji stvaranja jedinstvenog korisničkog iskustva povezanog pametnog doma.

Integracija SmartThings Huba omogućava korisnicima da izvuku maksimum iz svojih Samsung uređaja korišćenjem različitih komunikacijskih protokola pametne kuće. Uz Matter, ugrađeni softver podržavaće povezivanje putem Wi-Fi ili Etherneta, što će omogućiti komunikaciju između širokog spektra pametnih uređaja. Isto tako, povezivanje sa Zigbee uređajima takođe će biti moguće putem dodatnog USB pribora.

Za više informacija o Bespoke liniji proizvoda posetite samsung.com/bespoke, a za više informacija o SmartThings tehnologiji posetite www.smartthings.com.

(1) Usisavanje testirano na temelju IEC62885-2 Cl. 5.8 standarda, na ulazu u nemotorizovani uređaj, uz korićtenje Jet mode načina rada. Testirano na SLG Prüf- i Zertifizierungs GmbH testovima.
(2) Testirano na temelju IEC 62885-2, CL.5.11 od strane SLG Prüf i Zertifizierungs GmbH. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od realne upotrebe. Odnosi se na čestice veličine od 0.5 do 4.2µm.

###
O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, prenosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite link news.samsung.com.

O aplikaciji SmartThings
SmartThings je vrhunska tehnologija koja omogućava povezani život i pokreće budućnost IoT-a. Njegova otvorena platforma već podržava hiljade uređaja brojnih brendova i nudi beskrajne mogućnosti inovatorima i programerima koji traže besprekornu povezanost u velikom IoT eko sistemu. Kompanija je posvećena donošenju pametne funkcionalnosti i mogućnosti gde god potrošači žele da budu, istovremeno poboljšavajući korisničko iskustvo. Trenutno postoje milioni ljudi u više od 200 zemalja koji svakodnevno pristupaju SmartThings tehnologiji kako bi stvorili automatizaciju i kontrolisali aspekte svojih pametnih domova putem aplikacije SmartThings i niza Samsung proizvoda kao što su pametni telefoni, televizori i digitalni uređaji. SmartThings nudi najfleksibilniju količinu protokola, uključujući novi IoT standard – Matter. Pokrenut 2012. godine, SmartThings ima sedište u Mountain Viewu u Kaliforniji i jedan je od osnivača u odboru Connectivity Standards Alliance, organizaciji sastavljenoj od više stotina kompanija koje stvaraju, održavaju i isporučuju otvorene globalne standarde za IoT. Za više informacija posetite www.smartthings.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.