Brendovi

Samsung inovacije za novo doba na sajmu potrošačke elektronike CES 2022

Brendovi

Samsung vizija budućnosti podrazumeva pristup inovacijama na nestandardan način. Prilagođeni uređaji i personalizovani prostor su danas važniji nego ikada pre. To važi i za povezivanja i iskustva koja omogućavaju savremene tehnologije.

 

Iskustvo korisnika je istaknuto u prvi plan i tehnologije više nisu samo korisni alati, već istinska veza sa porodicom, prijateljima i hobijima. Inovacije o kojima je reč biće prikazane na sajmu potrošačke elektronike CES 2022.

Početkom meseca najavili smo veliku promenu u organizaciji koja za cilj ima da ojača sinergiju između različitih proizvoda i usluga. Na osnovu ove nove strukture sva naša potrošačka elektronika, od TV uređaja i kućnih aparata do mobilnih uređaja, pod jednim je većim krovom, u skladu sa našom vizijom da stvaramo korisna iskustva putem inovacija“, najavljuje JH Han, potpredsednik Upravnog odbora, generalni direktor i direktor divizije za korisničko iskustvo kompanije Samsung Electronics. Ističe da su ponovno povezivanje sa planetom i vršenje pozitivnog uticaja sastavni deo plana kompanije. Kao svetski lider u potrošačkoj elektronici, Samsung ima odgovornost da štiti životnu sredinu i gradi bolju budućnost. Naše liderstvo u inovacijama treba da bude i usklađeno sa našim liderstvom u „održivim inovacijama“.

Stvaranje iskustava prilagođenih individualnim potrebama

Samsung kultura inovacija ukorenjena je u pomeranju i prevazilaženju granica. Sada Samsung uvodi inovacije za novu eru, u kojoj su tehnologije fleksibilne i prilagodljive vama. „Na CES-u ćete videti naše najnovije inovacije i iskustva – uključujući proizvode koji vam daju slobodu da gledate TV na bilo kom mestu i svaki prostor pretvorite u pejzaž ili umetničko delo. Gejming iskustvo će postati još jednostavnije, sveobuhvatnije i lakše. A pošto svako ima sopstveni jedinstveni lični ukus i način života, želimo da vam omogućimo da svoje uređaje prilagodite sebi na osnovu onoga što vam je najbitnije. Nova, prilagodljiva budućnost ličnih tehnologija je stigla i drago mi je što ću vam pokazati kako postaje stvarnost u našim kućnim aparatima, mobilnim uređajima i ekranima“, ističe Han.

Kreiranje savršenog povezivanja

Zamišljamo svet u kom je tehnologija prilagođena načinu života i potrebama svakog korisnika, a jedan od načina da se to postigne je putem savršenog povezivanja. Na CES-u ćemo predstaviti saradnju sa stručnjacima i partnerima iz sektora na stvaranju istinski poboljšanog povezanog iskustva. Zato što verujemo da je bezbedan i otvoren ekosistem ono što pruža najbolje iskustvo za naše korisnike i nudi im slobodu da kreiraju iskustva koja najviše odgovaraju njihovom jedinstvenom načinu života“, otkriva Han. Pored toga, Samsung najavljuje i da će predstaviti i novo rešenje za bolju integraciju svih pametnih kućnih uređaja.

Nova vizija bolje planete

Ovo je važan trenutak za našu planetu. Njena zaštita je zadatak svih nas. U kompaniji Samsung primenjujemo principe održivosti u svemu što radimo, od čipova koji napajaju vaše uređaje strujom do korisničkog iskustva na samim uređajima. Na CES-u ćemo govoriti o tome kako na koristan način ažuriramo svoj proces inovacija da biste i vi, naši korisnici, mogli da uvedete ove promene u svoj svakodnevni život. Takođe ćemo predstaviti nove načine rada sa partnerima na jedinstvenim rešenjima u oblasti održivosti“, poručio je Han.

Sve zainteresovane kompanija Samsung poziva da 4. januara u 3:30h ujutro isprate njihov nastup povodom sajma CES 2022 preko lajv striminga na Samsung Newsroom i Samsung.com.
 
Foto: Samsung

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

iSTYLE eksluzivno predstavio novu seriju iPhone 15 uređaja u Srbiji

Advertiser Serbia29. септембра 2023.

Bezbednost podataka i zaštita privatnosti uz vivo telefone

Advertiser Serbia29. септембра 2023.

Stada Gis Srbija obeležava 10 godina poslovanja

Advertiser Serbia28. септембра 2023.

Jačanje tržišne pozicije kroz međunarodne sajmove

Advertiser Serbia28. септембра 2023.

Istražite razigrani dizajn nove linije futroli za telefone Galaxy Z Fold5 i Z Flip5

Advertiser Serbia28. септембра 2023.

Samsung u Evropi predstavio „The Wall for Virtual Production“ na sajmu IBC 2023

Advertiser Serbia26. септембра 2023.

Organizaciona kultura i dizajn

Advertiser Serbia25. септембра 2023.

Rajan Teder iz benda OneRepublic koristi Galaxy Buds2 Pro slušalice za novu verziju pesme „Counting Stars“

Advertiser Serbia25. септембра 2023.

A1 Srbija lansirao Program partnerstva

Advertiser Serbia24. септембра 2023.

U Gastrošoru prva beogradska kišna bašta u okviru projekta „Niklo kao ja“

Advertiser Serbia22. септембра 2023.

Hoće li Nemačka uvesti ograničenja reklamiranja alkohola?

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

IKEA te poziva da napraviš mesta za život

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

Otvorene prijave za Školu privatnosti

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

#Digital2023 – dve strukovne nagrade dodeljene kompaniji Telekom Srbija za marketing komunikacije

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

Rekordan saobraćaj na aerodromu Nikola Tesla Beograd i u avgustu

Advertiser Serbia20. септембра 2023.