Brendovi

Samsung inovacije za novo doba na sajmu potrošačke elektronike CES 2022

Brendovi

Samsung vizija budućnosti podrazumeva pristup inovacijama na nestandardan način. Prilagođeni uređaji i personalizovani prostor su danas važniji nego ikada pre. To važi i za povezivanja i iskustva koja omogućavaju savremene tehnologije.

 

Iskustvo korisnika je istaknuto u prvi plan i tehnologije više nisu samo korisni alati, već istinska veza sa porodicom, prijateljima i hobijima. Inovacije o kojima je reč biće prikazane na sajmu potrošačke elektronike CES 2022.

Početkom meseca najavili smo veliku promenu u organizaciji koja za cilj ima da ojača sinergiju između različitih proizvoda i usluga. Na osnovu ove nove strukture sva naša potrošačka elektronika, od TV uređaja i kućnih aparata do mobilnih uređaja, pod jednim je većim krovom, u skladu sa našom vizijom da stvaramo korisna iskustva putem inovacija“, najavljuje JH Han, potpredsednik Upravnog odbora, generalni direktor i direktor divizije za korisničko iskustvo kompanije Samsung Electronics. Ističe da su ponovno povezivanje sa planetom i vršenje pozitivnog uticaja sastavni deo plana kompanije. Kao svetski lider u potrošačkoj elektronici, Samsung ima odgovornost da štiti životnu sredinu i gradi bolju budućnost. Naše liderstvo u inovacijama treba da bude i usklađeno sa našim liderstvom u „održivim inovacijama“.

Stvaranje iskustava prilagođenih individualnim potrebama

Samsung kultura inovacija ukorenjena je u pomeranju i prevazilaženju granica. Sada Samsung uvodi inovacije za novu eru, u kojoj su tehnologije fleksibilne i prilagodljive vama. „Na CES-u ćete videti naše najnovije inovacije i iskustva – uključujući proizvode koji vam daju slobodu da gledate TV na bilo kom mestu i svaki prostor pretvorite u pejzaž ili umetničko delo. Gejming iskustvo će postati još jednostavnije, sveobuhvatnije i lakše. A pošto svako ima sopstveni jedinstveni lični ukus i način života, želimo da vam omogućimo da svoje uređaje prilagodite sebi na osnovu onoga što vam je najbitnije. Nova, prilagodljiva budućnost ličnih tehnologija je stigla i drago mi je što ću vam pokazati kako postaje stvarnost u našim kućnim aparatima, mobilnim uređajima i ekranima“, ističe Han.

Kreiranje savršenog povezivanja

Zamišljamo svet u kom je tehnologija prilagođena načinu života i potrebama svakog korisnika, a jedan od načina da se to postigne je putem savršenog povezivanja. Na CES-u ćemo predstaviti saradnju sa stručnjacima i partnerima iz sektora na stvaranju istinski poboljšanog povezanog iskustva. Zato što verujemo da je bezbedan i otvoren ekosistem ono što pruža najbolje iskustvo za naše korisnike i nudi im slobodu da kreiraju iskustva koja najviše odgovaraju njihovom jedinstvenom načinu života“, otkriva Han. Pored toga, Samsung najavljuje i da će predstaviti i novo rešenje za bolju integraciju svih pametnih kućnih uređaja.

Nova vizija bolje planete

Ovo je važan trenutak za našu planetu. Njena zaštita je zadatak svih nas. U kompaniji Samsung primenjujemo principe održivosti u svemu što radimo, od čipova koji napajaju vaše uređaje strujom do korisničkog iskustva na samim uređajima. Na CES-u ćemo govoriti o tome kako na koristan način ažuriramo svoj proces inovacija da biste i vi, naši korisnici, mogli da uvedete ove promene u svoj svakodnevni život. Takođe ćemo predstaviti nove načine rada sa partnerima na jedinstvenim rešenjima u oblasti održivosti“, poručio je Han.

Sve zainteresovane kompanija Samsung poziva da 4. januara u 3:30h ujutro isprate njihov nastup povodom sajma CES 2022 preko lajv striminga na Samsung Newsroom i Samsung.com.
 
Foto: Samsung

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Advertiser Serbia14. мај 2024.

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo da opreme decu veštinama za 21. vek

Advertiser Serbia14. мај 2024.

ĐORĐE JOVANOVIĆ, Xiaomi: „Ova kampanja je nastavak game changing serijala kampanja po kojima je Xiaomi postao poznat“

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Infinum je prva hrvatska developerska agencija sa sertifikatom Poslodavac Partner

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Za četvrt veka cena srebra skočila za gotovo 575 odsto – Analitičari veruju da ovaj plemeniti metal postaje “novo” zlato

Advertiser Serbia9. мај 2024.

Forum Menadžera “What can AI do for you?”

Advertiser Serbia9. мај 2024.

Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

Advertiser Serbia8. мај 2024.