Brendovi

Samsung i francuski vizionari Rejmon i Simon Depardon daju inovativnu perspektivu gradu domaćinu Olimpijskih i Paraolimpijskih igara

Brendovi

U kampanji „Olympic Games Instants Shared #withGalaxy“, koja je u toku na kultnim lokacijama širom Pariza, učestvuje tim Samsung Galaxy i ona slavi lepotu sporta i kultnu arhitekturu grada svetlosti

 

Samsung Electronics Co., Ltd., svetski olimpijski i paraolimpijski partner, predstavio je novu umetničku kampanju sa potpisom legendarnog francuskog fotografa Rejmona Depardona i njegovog sina, reditelja i fotografa Simona Depardona. Kampanja, pod nazivom „Olympic Games Instants Shared #withGalaxy“ postavljenja je širom grada Pariza i sadrži zadivljujuće slike koje nude novo viđenje snage sporta. To je jedan od brojnih načina na koje Samsung pomaže da se proslaviti duh Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u gradu domaćinu dok se odbrojavanje do početka Igara nastavlja.

Kao fotograf i filmski stvaralac, Rejmon Depardon je snimio neke od najpoznatijih slika 20. veka, uključujući portrete sportista na olimpijskim takmičenjima između 1964. i 1980. godine. Nova kampanja, koja je nastala u saradnji između kompanije Samsung i grada Pariza, odaje počast Rejmonovim čuvenim radovima, u okviru koje Remona nasleđuje njegov sin Simon – jer su očeve kultne crno-bele arhivske fotografije izložene zajedno sa novim, Simonovim fotografijama, koji je fokusirao svoj objektiv na neke od najnovijih olimpijskih i paraolimpijskih disciplina.

Serija fotografija prikazuje sportiste tima Samsung Galaxy; Sara Bi (brejkdens), Orelijen Žiro (skejtbording), Meždi Šolk (Sportsko penjanje) i Ivan Vuanđi (fudbal za slepe) i trenutno se prikazuje na devet kultnih pariskih znamenitosti i gradskih lokacija, uključujući ulicu Rue du Louvre, most Pont de la Concorde i ulicu Rue des Piramides, do početka septembra 2024.

„Sa oduševljenjem sam učestvovao u ovom projektu jer je to prvi put da se moje fotografije prikazuju zajedno sa očevim“, rekao je Simon Depardon. „Umetnički radovi ne samo da prikazuju četvoro fantastičnih francuskih sportista u akciji, već sam želeo i  da pokažem ljudski karakter svakog sportiste tako što sam istovremeno snimio njihove portrete“, dodao je Depardon. „Mogućnosti Galaxy S24 su izvanredne i otvorile su nam toliko mogućnosti da stvorimo nešto što se umetnički uklapa u grad.“

Od 24. juna do 8. septembra 2024., fanovi su pozvani da učestvuju u kampanji tako što će deliti poruke podrške za Team Samsung Galaxy putem QR koda prikazanog na svakoj slici. Poruke će biti prikazane na Samsung olimpijskom rendezvous(Samsung’s Olympic™ rendezvous @ Samsung)  na lokacijama Champs-Elysees 125 i Village Plaza, Samsung salonu za sportiste u okviru olimpijskog i paraolimpijskog sela, za vreme olimpijskih i paraolimpijskih igara.

„Misija olimpijskih i paraolimpijskih igara je da spajaju svet u duhu otvorenosti“, rekla je Stefani Čoi, EVP i šef marketinga Mobile eXperience Business u Samsung Electronics. Kroz našu saradnju sa Rejmonom i Simonom Depardonom, Samsung koristi inovativnu Galaxy tehnologiju da napiše još jedno poglavlje u skoro 40-godišnjoj priči o podršci najuzvišenijim idealima koje Olimpijske i Paraolimpijske igre mogu da pruže.

Dodatne lokacije za 10 slika kampanje – među kojima i dve legendarne fotografije Rejmona Depardona i osam novih slika Simona Depardona – nalaze se na lokacijama Gare de L’Est, Quartier Saint-Germain, Porte d’Orléans, Stade de France, Ru Vieille du Temple, and Opéra. Za više informacija posetite withgalaxy.galaxyexperienceparis.com/en.

[Lokacije za „Olympic Games Instants Shared #withGalaxy“]

 • 187 Rue St-Honoré, 75001 Paris
 • 288 Boulevard St-Germain, 75006 Paris
 • 13 Rue du Louvre, 75001 Paris
 • 33 Avenue Jules Rimet, 93200 Saint-Denis
 • 36 Avenue de l’Opera, 75004 Paris
 • 29 Boulevard Romain Rolland, 92120 Montrouge
 • 95 Rue Vieille du Temple, 75004 Paris
 • 51 Rue Bonaparte, 76006 Paris
 • 117 Rue du Faubourg Saint-Martin, 75010 Paris
 • ###

  O kompaniji Samsung Electronics Co, Ltd.

  Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rešenja te pruža potpuno povezano iskustvo kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

  O uključenosti kompanije Samsung u olimpijskim igrama

  Samsung je „Svetski olimpijski partner“ od zimskih olimpijskih igara u Naganu 1998. Više od 25 godina, sportisti i fanovi veruju transformativnoj mobilnoj tehnologiji kompanije Samsung, kako bi podelili olimpijski duh na globalnom nivou i nastavili da oblikuju digitalnu budućnost olimpijskih igara u Parizu 2024. i nadalje. Posvećenost kompanije olimpijskom pokretu uskoro će ući u četvrtu deceniju i nastaviti se do igara u Los Anđelesu 2028. godine. Svrsishodne inovacije kompanije Samsung u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, koje obuhvataju opremu koja koristi veštačku inteligenciju, virtuelnu stvarnost, proširenu stvarnost i 5G povezanost, promeniće način na koji svet doživljava olimpijske igre.

  O uključenosti kompanije Samsung u paraolimpijskim igrama

  Samsung je „Svetski olimpijski partner“  Međunarodnog paraolimpijskog komiteta, u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme. Počevši od zimskih paraolimpijskih igara u Torinu 2006. godine, kompanija ponosno podržava paraolimpijski pokret i omogućava sportistima i fanovima širom sveta da podele uzbuđenje i inspiraciju igara, korišćenjem Samsungovih transformativnih mobilnih tehnologija. Posvećenost kompanije Samsung paraolimpijskim igrama nastaviće se do Los Anđelesa 2028. i podršku kroz inovativna mobilna i računarska iskustva, podstaknuta svrsishodnim inovacijama u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključujući opremu koja koristi veštačku inteligenciju, virtualnu stvarnost, proširenu stvarnost i 5G.

  Kliknite da postavite komentar

  You must be logged in to post a comment Login

  Postavite

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  Više u Brendovi

  A1 Kinoteka letnji bioskop počinje sa projekcijama od 15. jula

  Advertiser Serbia12. јул 2024.

  Belgija: Vlada zabranjuje izlaganje duvanskih proizvoda u prodavnicama

  Advertiser Serbia12. јул 2024.

  MARINA GUZIJAN, Nelt: „Pokazaćemo učesnicima koji su tipovi podatka danas bitni, kako da se podaci kreiraju u kvalitetne uvide i koje su veštine potrebne da se razvijaju kako bismo ostali konkurentni sutra“

  Advertiser Serbia11. јул 2024.

  Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

  Advertiser Serbia11. јул 2024.

  Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, vođen Galaxy AI tehnologijom, ekskluzivno predstavljen takmičarima Olimpijskih igara

  Advertiser Serbia10. јул 2024.

  Nestlé petu godinu zaredom uključuje hrvatske studente u Summer’s Cool plaćenu praksu

  Advertiser Serbia8. јул 2024.

  AVON primio Cruelty Free sertifikat za sve svoje proizvode

  Advertiser Serbia8. јул 2024.

  Novi Galaxy Watch i BioActive senzor proširuju mogućnosti ličnih i preventivnih wellness rešenja

  Advertiser Serbia8. јул 2024.

  Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču

  Advertiser Serbia5. јул 2024.

  Tisak – sinonim za kiosk u kojem ima ‘Svašta nešto’

  Advertiser Serbia4. јул 2024.

  Schneider Electric proglašen najodrživijom kompanijom na svetu od strane časopisa Time i portala Statista

  Advertiser Serbia4. јул 2024.

  Samsung poziva fanove širom sveta u Galaxy Experience prostore da dožive sledeće poglavlje Galaxy AI

  Advertiser Serbia3. јул 2024.

  Mala i srednja preduzeća koja koriste Microsoft Excel meta su sajber infekcija

  Advertiser Serbia3. јул 2024.

  Ljubimci na poslu: Kompanija Mars obeležava Svetski dan pasa na poslu

  Advertiser Serbia3. јул 2024.

  Biljana Vuksanović i Miloš Bojović, Telekom Srbija: Mentorstvo kao inspiracija

  Advertiser Serbia2. јул 2024.