Brendovi

Samsung HMD Odissey predstavlja najnovije Windows iskustvo mešovite realnosti

Samsung HMD Odissey pruža izvanredan doživljaj uz Dual AMOLED ekran visoke rezolucije, polje vidljivosti od 110 stepeni, AKG slušalice i ugrađeni 6 DOF za sveobuhvatno praćenje položaja

Samsung Electronics predstavio je, u partnerstvu sa kompanijom Microsoft, Samsung HMD Odyssey, najimpresivniji uređaj sa Windows sistemomza sadržaj mešovite stvarnosti (MR) na tržištu. Samsung HMD Odyssey je brzo i lako podesiv, a donosi premium iskustvo virtuelne stvarnosti, sa superiornim kvalitetom slike i ekranom sa najvišom rezolucijom.

Samsung HMD Odyssey je headset visokih performansi koji, kao i svi naši proizvodi, donosi smislene inovacije u živote naših potrošača”, rekao je YG Choi, viši potpredsednik Odseka PC Business Team u kompaniji Samsung Electronics. “Dizajniran u partnerstvu s Microsoftom, Samsung HMD Odyssey vodi potrošače do same granice Windows mešovite stvarnosti, koja ih uvodi u novo iskustvo virtuelne realnosti, najbolje u ovoj industriji”.

S dvostrukim 3,5-inčnim AMOLED ekranom, Samsung HMD Odyssey donosi življe boje i dublje nijanse crne, pružajući pritom oštrije, živopisnije slike. Vidno polje od 110 stepeni omogućava korisnicima da oko sebe otkriju vrhunske doživljaje virtuelne stvarnosti.

Kada je reč o zvuku, Samsung HMD Odyssey ima sistem 360oSpatial Sound, za zvuk koji dolazi iz svih pravaca korisnikovog okruženja (complete surround), kroz premium ugrađene AKG slušalice. Korisnici mogu razgovarati i sa drugim igračima, bez potrebe za uklanjanjem slušalica, koristeći ugrađeni mikrofon.

null

Iskustvo Windows mešovite stvarnosti sa ovim uređajem osmišljeno je tako da korisnicima pruži najbolje iskustvo odmah nakon raspakivanja. Za razliku od tipičnih headset ekrana, nije potrebno instalirati nikakve dodatne uređaje za kretanje – dovoljno je jednostavno povezivanje sa računarom. Sa sveobuhvatnim praćenjem položaja, korisnici nisu ograničeni na jedan ograničeni prostor tokom svog doživljaja iskustva u virtuelnoj stvarnosti.

Samsung HMD Odyssey dolazi sa Six Degrees of Freedom1 (6 DOF) senzorima koji omogućavaju intuitivno i prirodno kretanje. Sa podesivim upravljačkim točkićem, Samsung HMD Odyssey je dizajniran tako da pruža udobno i podesno prianjanje.

Uzbuđeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu uređaju Samsung HMD Odissey u Windows porodicu uređaja za mešovitu stvarnost. Ovo je neverovatan proizvod i još jedan važan korak na putovanju mešovite stvarnosti na kojem se mi u Microsoftu nalazimo. Sa Samsungom HMD Odyssey, tim u Samsung je razvio kacigu Windows Mixed Reality koja će oduševiti naše obožavatelje koji žele uroniti u svet mešovite stvarnosti u prazničnom period”, rekao je Aleks Kipman, stručni saradnik kompanije Microsoft.

Samsung HMD Odyssey dolazi zajedno s AKG slušalicama i nizom mikrofona za glasovne komande i dva kontrolora pokreta. Biće dostupan kasnije ove godine u SAD-u, Kini, Koreji, Brazilu i Hong Kongu, a prednarudžbine samo za SAD su počele 3.oktobra.

Za više informacija o Samsung HMD Odyssey, posetite
www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com.

*Sve funkcionalnosti, opcije, specifikacije i druge informacije o proizvodu navedene u ovom dokumentu, uključujući, ali se ne ograničavajući na dobrobiti, dizajn, cenu, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podležu promeni bez obaveštenja ili obaveza.
6 DOF se odnosi na stepene slobode kretanja u trodimenzionalnom prostoru. Za razliku od mnogih VR kontrolera koji prepoznaju 3 ose, 6 DOF vam daje slobodu da se krećete napred i nazad, levo i desno, gore i dole, kao i da se rotirate u sve tri prostorne ose.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Proradio QR kod u Srbiji – građanima za kupovinu dovoljan samo telefon

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Godina rekordnih prihoda, dobiti i priznanja Atlanticu

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Otvoren prvi Amazonov supermarket bez kase

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Portal „Najbolji festivali piva“ objavio TOP 10 listu: Beogradski Beer fest bolji od Oktoberfesta

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Vanya Panayotova imenovana za novu generalnu direktoricu L’Oréal-a za Adria-Balkan region

Advertiser Serbia27. februara 2020.

NECTAR prvi u regionu uvodi ambalažu biljnog porekla i investira više od 7 miliona evra u proizvodnju „zelene energije“

Advertiser Serbia26. februara 2020.

Španija želi da ograniči reklamiranja kladionica i kockarnica

Advertiser Serbia25. februara 2020.

Lyft preuzima Halo Cars

Advertiser Serbia25. februara 2020.

STADA preuzela 15 brendova kompanije GlaxoSmithKline

Advertiser Serbia25. februara 2020.

Komercijalna banka prodata slovenačkoj banci

Advertiser Serbia25. februara 2020.

Coca-Cola oglas sa optičkom iluzijom čini da „osetite“ bocu koja ne postoji

Advertiser Serbia24. februara 2020.

Svetski brend Spaces dolazi i u Beograd

Advertiser Serbia24. februara 2020.

Ikea kao sredstvo plaćanja uvodi vreme

Advertiser Serbia24. februara 2020.

Preminuo tvorac Lego figurice

Advertiser Serbia23. februara 2020.

eSIM – integrisana SIM kartica dostupna u Vipu

Advertiser Serbia21. februara 2020.