Brendovi

Samsung Galaxy S24 Ultra upotpunjuje početak emitovanja i iskustvo gledanja Olimpijskih igara u Parizu 2024

Brendovi

U saradnji sa Međunarodnim olimpijskim komitetom i Olimpijskim televizijskim servisom, Samsung Galaxy tehnologija će ljubiteljima sporta širom sveta omogućiti novi pogled izbliza na najbolje olimpijce sveta tokom trajanja Igara

 

Samsung Electronics, Globalni Olimpijski i Paraolimpijski Partner, najavio je kako će sa Međunarodnim olimpijskim komitetom i Olimpijskim televizijskim servisom, revolucionirati iskustvo emitovanja igara u Parizu 2024 i omogućiti sasvim novo iskustvo gledaocima i ljubiteljima sporta širom sveta. Jedinstveni kadrovi, koje će gledaoci imati prilike da vide po prvi put, biće snimljeni i podeljeni sa Samsung Galaxy S24 Ultra telefona i imaće glavnu ulogu tokom istorijskog otvaranja Igara na reci Seni, kao i tokom Olimpijskih jedriličarskih takmičenja.

Kao Službeni partner bežičnih komunikacija i računarske opreme za Olimpijske i Paraolimpijske Igre, Samsung će iskoristiti svoju naprednu mobilnu tehnologiju i 5G povezanost, kako bi pružio direktnu perspektivu nezaboravnih trenutaka slavlja i takmičenja. Novi pogled na takmičenje, pokretan inovativnim Samsung Galaxy uređajima, ne samo da će pomoći Olimpijadi u Parizu 2024. da ispuni obećanje da će biti najotvorenije Igre u istoriji, već će i nadopuniti nasleđe kompanije Samsung u podršci Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama kroz inovacije.

U sve povezanijem društvu, mobilna tehnologija Samsung Galaxy pomogla je produbljivanju i menjanju odnosa korisnika sa svetom, gde god se nalazili. S obzirom na to da smo Svetski Partner gotovo tri decenije, iz prve ruke znamo koliko je važno stvoriti i omogućiti upravo te važne veze na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama,“ rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsednica i rukovodilac marketinga Mobile eXperience sektora, kompanije Samsung Electronics. „Čast nam je što možemo blisko sarađivati sa Međunarodnim olimpijskim komitetom i Olimpijskim televizijskim servisom i omogućiti visokokvalitetne snimke koje će biti deo niza premijera u Parizu 2024. i još više približiti uzbudljiva događanja obožavaocima, nezavisno od toga da li se nalaze kod kuće ili na stadionima.“

Do svečanosti otvorenja Olimpijskih igara ostalo je svega mesec dana, a samo događanje održaće se po prvi put u istoriji izvan stadiona. Pariz 2024. svedočiće plovidbi 10.500 sportista niz reku Senu, u posebnim čamcima za svaku nacionalnu delegaciju, što će biti najotvorenija i najpristupačnija ceremonija otvaranja u ostoriji. Polazeći od mosta Austerlitz, legendarna regata pratiće šest kilometara dugu rutu kroz središte Pariza, prolazeći pored nekih od službenih lokacija Olimpijskih igara, do dolaska na lokaciju velikog finala, na Trokaderu.

Galaxy S24 Ultra gledaocima omogućava sedište u prvom redu Igara

Kako bi ljubitelje sporta uveo iz njihovih domova direktno na stadione i pružio uvid u reakcije sportista tokom ovog jedinstvenog putovanja, Samsung će zabeležiti svečano otvaranje, instalacijom više od 200 Galaxy S24 Ultra telefona na pramcima i bokovima svakog od 85 brodova. HDR snimci visokog kvaliteta, snimljeni uređajima Galaxy S24 Ultra, deliće se i prenositi korištenjem privatne 5G mreže, koju pokreće Orange, službeni pružatelj mobilnih mreža Igara u Parizu 2024. godine. Orange će instalirati više od dvanaest 5G antena duž Sene, kako bi stvorio prvu ikada samostalnu 5G mrežu u Francuskoj. Ova jedinstvena saradnja osmišljena je sa ciljem osiguravanja besprekorne 5G povezanosti i iskustva gledanja obožavaocima širom sveta.

Samsung će primeniti istu tehnologiju i za praćenje jedriličarskih takmičenja u Marseju, postavljanjem Galaxy S24 Ultra na svaki takmičarski brod, što će obožavaocima pružiti iskustvo uzbuđenja trke iz perspektive omiljenih olimpijaca, omogućavajući im da zaista uđu u akciju.

Ova postavka predstavlja niz novih izazova, a rezultat je višemesečnog istraživanja, razvoja i testiranja, u bliskoj saradnji sa Olimpijskim televizijskim servisom i operatorom Orange, kako bi se garantovao kvalitet videa i povezanosti, na različitim vodenim površinama i u različitim vremenskim uslovima, koji mogu biti od vetrovitih sa velikim talasima, pa sve do izrazito vrućih i sunčanih. Samsung i partneri rešili su te izazove korišćenjem karakteristika optičke stabilizacije slike telefona Galaxy S24 Ultra, povećanjem snage prenosa i instaliranjem signalnih tornjeva na brodu za poteru, kako bi gledaocima osigurali besprekorno iskustvo prenosa uživo.

„Kao domaćina televizijskog prenosa Olimpijskih Igara, izuzetno nas raduje partnerstvo sa kompanijom Samsung, koje će omogućiti istinski originalnu perspektivu u Parizu 2024. i evoluciju načina na koji će navijači doživeti Igre,“ rekao je Yiannis Exarchos, glavni izvršni direktor Olimpijskog televizijskog servisa. „Najnovija mobilna inovacija kompanije Samsung, omogućiće milionima gledaoca širom sveta da žive i dišu duh, akciju i emocije ceremonije otvarenja ali i jedriličarskih takmičenja sa svojim omiljenim sportistima u realnom vremenu.“

Dugogodišnji doprinos Igrama kompanije Samsung

Današnja objava označava sledeću fazu dugogodišnje predanosti kompanije Samsung, bliskoj saradnji sa Međunarodnim olimpijskim odborom, kroz pokretanje digitalne transformacije i pružanje vrhunske tehnologije na Igrama, pružanjem najnovijih mobilnih inovacija sportistima, navijačima i zajednicama. Izvorišna tačka bio je prvi program „Poziv kući“, koji je 1998, kada je pristup mobilnim telefonima još uvek bio ograničen, omogućio besplatne pozive porodicama širom sveta, za gotovo 2500 sportista. Saradnja je nastavila sa aplikacijom Wireless Olympic Works (WOW), prvim službenim Olimpijskim informativnim servisom za mobilne telefone. Aplikacija WOW premijerno je bila dostupna organizatorima Olimpijskih igara, na Palm OS telefonima koje je Samsung isporučio za Igre u Atini 2004, a u sledećoj verziji predstavljenoj u Vankuveru 2010, postala je i javno dostupna i omogućila obožavaocima pristup najnovijim vestima sa Igara, direktno sa olimpijskih borilišta na njihove telefone.

Osim podsticanja mobilnih inovacija, Samsung je takođe doprineo načinu na koji se sportisti i osoblje povezuju i komuniciraju tokom Igara. Od Igara u Naganu 1998, Samsung sportiste i osoblje snabdeo sa više od 120.000 mobilnih uređaja.

Više detalja o tome kako će Samsung približiti navijače sportistima, koristeći najnovije komunikacijske tehnologije u još jednoj olimpijskoj premijeri, biće otkriveno u nadolazećim nedeljama.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co, Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rešenja te pruža potpuno povezano iskustvo kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

O uključenosti kompanije Samsung u Olimpijske Igre
Samsung je Svetski Olimpijski Partner od Zimskih Olimpijskih Igara u Naganu 1998. Više od 25 godina, sportisti i obožavatelji veruju transformativnoj mobilnoj tehnologiji kompanije Samsung, kako bi podelili olimpijski duh na globalnom nivou i nastavili oblikovati digitalnu budućnost Olimpijskih Igara u Parizu 2024. i nadalje. Predanost kompanije Olimpijskom Pokretu uskoro će obeležiti četvrtu deceniju i proteže se do Igara u Los Anđelesu 2028. godine. Svrsishodne inovacije kompanije Samsung u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključuju opremu koja koristi veštačku inteligenciju, virtuelnu stvarnost, proširenu stvarnost i 5G povezanost, promeniće način na koji svet doživljava Olimpijske igre.

O uključenosti kompanije Samsung u Paraolimpijske Igre

Samsung je Svetski Partner Međunarodnog Paraolimpijskog Odbora, u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme. Počevši od Zimskih Paraolimpijskih Igara u Torinu 2006. godine, kompanija ponosno podržava Paraolimpijski pokret i omogućava sportistima i navijačima širom sveta da podele uzbuđenje i inspiraciju igara, korišćenjem Samsung transformativnih mobilnih tehnologija. Predanost kompanije Samsung Paraolimpijskim Igrama nastaviće se do Los Anđelesa 2028. i podršku kroz inovativna mobilna i računarska iskustva, podstaknuta svrsishodnim inovacijama u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključujući opremu koja koristi veštačku inteligenciju, virtualnu stvarnost, proširenu stvarnost i 5G.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Predstavljena prva slepa Barbi

Advertiser Serbia24. јул 2024.

Samsung sarađuje sa firmom KRAFTON na igri DARK AND DARKER MOBILE

Advertiser Serbia24. јул 2024.

Počela podela olimpijskog izdanja uređaja Galaxy Z Flip6 svim sportistima na Olimpijskim igrama za iskustvo Igara vredno medalje

Advertiser Serbia23. јул 2024.

„Uživaj, recikliraj i odgovorno konzumiraj“ poruka Apatinske pivare sa 30. Drinske regate

Advertiser Serbia23. јул 2024.

Bella Hadid će tužiti Adidas: Manekenka angažovala pravni tim usred kontroverze zbog reklame

Advertiser Serbia22. јул 2024.

Samsung Adriatics dodatno unapređuje brigu o kupcima: servisni inženjeri dodaju završni dodir popravkama u domovima korisnika, sa Bespoke Jet usisavačem i projektom CS ambasador

Advertiser Serbia19. јул 2024.

Kompanija MaxBet je Zlatni sponzor FK Vojvodina

Advertiser Serbia19. јул 2024.

Adidas uklanja Belu Hadid iz reklamne kampanje nakon kritika Izraela

Advertiser Serbia19. јул 2024.

Prepustite se visokoefikasnoj i obnavljajućoj nezi uz NIVEA Repair & Care univerzalne kreme za suvu i osetljivu kožu

Advertiser Serbia18. јул 2024.

Schneider Electric nagrade za uticaj na održivost se dodeljuju po treći put i potvrđuju posvećenost kompanije podršci naporima partnera na polju održivosti

Advertiser Serbia18. јул 2024.

Novac na računu odmah – usluga instant plaćanja na više od 600 TENFORE lokacija širom zemlje

Advertiser Serbia17. јул 2024.

Samsung objavljuje himnu brenda Galaxy pod nazivom „Otvorenost uvek pobeđuje“ sa bendom TOMORROW X TOGETHER

Advertiser Serbia17. јул 2024.

Globalno istraživanje tržišta: Kina prednjači u upotrebi GenAI, dok SAD vode kada je reč o punoj implementaciji

Advertiser Serbia17. јул 2024.

Bil Gejts podržava proizvodnju putera iz laboratorije

Advertiser Serbia17. јул 2024.

Kinezi povukli iz prodaje majice sa likom Trampa i podignutom pesnicom posle atentata

Advertiser Serbia17. јул 2024.