Festivali

Rezervišite datume za jedan od najboljih festivala 2023 – Dani komunikacija su od 20. do 23. aprila u Rovinju

Festivali

Novo, deveto izdanje festivala kreativnosti i komunikacija još jednom će biti održano u neodoljivom hotelu Lone u Rovinju – iskoristite priliku za najpovoljnije kotizacije i pridružite se crno-belom svetu najšarenije poslovne zajednice.

 

Dupkom pune festivalske dvorane, kvalitetne i aktuelne teme, vrhunski svetski stručnjaci te punjenje kreativnih baterija među komunikacijskim liderima u jedinstvenom ambijentu rovinjskoga hotela Lone – u punom su jeku pripreme za nove Dane komunikacija!

Ovaj poznati festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti koji okuplja nekoliko hiljada učesnika u svom će devetom izdanju biti održan od 20. do 23. aprila 2023. godine. To je ujedno potencijalno najsunčaniji termin poslednjih godina, najavili su organizatori iz HURA-e i IAB-a Croatia, koji će i ovom prilikom izdvojiti najbolje od najboljeg za domaće kreativce, komunikatore, marketingaše, digitalce, medije i druge komunikacijske profesionalce.

I ranije prepoznati po jedinstvenoj festivalskoj ponudi koja iskače iz uobičajenog i podstiče na promenu, Dani komunikacija svojim netipičnim pristupom žele da nastave da osvajaju srca svih željnih kritičkog razmišljanja, novih pristupa i inovativnih tehnologija. Festival, poznat po postavljanju nekonvencionalnih pitanja i potrazi za nesvakidašnjim odgovorima, svake godine pruža neponovljiva iskustva i okuplja najkvalitetniju zajednicu tržišnih komunikacija.

Dunja Ivana Ballon, direktorica festivala i festivalskog programa; Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Svaki komunikator zna da komunikacijsku industriju voli jednako snažno koliko mu ona i (po)često ide na živce, a da ništa nije crno-belo (osim festivalskih vizuala), „pokazaće naša šarolika komunikacijska zajednica koja već dugo diše sa ovim netipičnim festivalom i godinama kreira njegovu posebnu energiju. A ako ne znate zašto, onda je krajnje vreme da saznate“, najavila je Dunja Ivana Ballon, direktorica festivala i festivalskog programa.

Prijave za učestvovanje na Danima komunikacija moguće su na zvaničnoj stranici festivala, gde su dostupne sve informacije o rezervaciji early bird kotizacija, ali i smeštaju u luksuznim hotelima Lone, Monte Mulini i Grand Park Hotelu čarobnog Rovinja, jedne od najlepših evropskih destinacija, u ponudi koja važi do 18. januara za rane prave i rezervacije.
Prva lica ovogodišnjeg festivala, kojim on parira najboljim svetskim događajima, biće predstavljena 18. januara, zato požurite i rezervišite svoje mesto na jednom od najboljih festivala 2023. godine.

O DANIMA KOMUNIKACIJA:
Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenat-a na svetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Dugo iščekivano novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promena – ovog proleća je očaralo sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni. Više informacija pročitajte na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

O ORGANIZATORIMA:
Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih nacionalnih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni je predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te je kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia deo svetske mreže IAB Global Network.

Više o HURA-i saznajte na www.hura.hr, Facebook i LinkedIn stranicama

Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia kolektivni je predstavnik i ambasador industrije interaktivnog marketinga i velike svetske organizacije IAB Global Network u Hrvatskoj. Delovanjem unutar Hrvatske udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA-e), povezuje najvažnije aktere angažovane u rastu interaktivnog marketinga i insistira na najvišem standardu, a hrvatsko je tržište ovom akvizicijom postalo bogatije za brojne materijale, specijalizovane edukacije, nagrade, istraživanja, analize i network koji će ekskluzivno biti dostupni kroz IAB Croatia.
Više informacija pronađite na www.iab-croatia.com te na Facebooku i LinkedInu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

U toku su prijave za četvrti Effie trening

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Bio je Microsoftov jevanđelista, a danas spašava svet od dosade – i dolazi na Dane komunikacija!

Advertiser Serbia26. јануара 2023.

Tajni sastojci dobre Effie prijave

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Otvorene prijave za Cannes Lions 2023

Advertiser Serbia23. јануара 2023.

Effie trening: Whoever Controls the Media, Controls the Mind

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Festival koji se ne propušta: Dani komunikacija najavili gostovanje Edwarda Snowdena

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Saznajte koji će stručnjaci iz redova medija dodeliti novu posebnu nagradu BalCannes-a

Advertiser Serbia10. јануара 2023.

Počinje serija EFFIE treninga

Advertiser Serbia10. јануара 2023.

Golden Drum se vraća u Portorož

Advertiser Serbia6. јануара 2023.

Počinje šesta EFFIE sezona

Advertiser Serbia21. децембра 2022.

BalCannes 2023 beleži rekordan broj prijava, s gotovo četvrtinom projekata u kategoriji Social Responsibility!

Advertiser Serbia19. децембра 2022.

Upoznajte žiri 32. SOF-a

Advertiser Serbia7. децембра 2022.

Poznati su članovi žirija oglašivača novog BalCannes-a

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Ovi stručnjaci iz redova agencija će birati najbolje projekte BalCannes-a

Advertiser Serbia20. новембра 2022.