Agencije

Raiffeisen banka i McCann Zagreb pričaju “Priče iz stvarnog života”

McCann Zagreb je u saradnji s Raiffeisen bankom Hrvatska kreirao tri kampanje koje pričaju priče iz stvarnog života.

 

U vreme kad je cela zemlja pogođena zdravstvenom krizom, a mnogi stanovnici šokirani potresima i promenama, bilo je potrebno promeniti dosadašnji ton komunikacije. Raiffeisen banci Hrvatska najvažniji je fokus na klijenta, stoga su isticali važnost rešavanja stvarnih problema s kojima se njihovi klijenti nose te je agencijski tim kreirao novu komunikacijsku platformu za RBA – “Priče iz stvarnog života”.

U novoj svakodnevici koja se drastično promenila, korisnici više nego ikada među kompanijama traže partnere koji će biti fleksibilniji te im pomoći da reše svoje specifične želje, potrebe ili probleme. A svaki njihov zahtev je drugačiji jer je svaki korisnik poseban. Zato smo sigurni da će ova platforma biti prepoznata od strane korisnika jer komunicira upravo to – RBA svojom fleksibilnošću i individualnim pristupom svakom klijentu može pomoći na njegovom životnom putu i učiniti mu život kvalitetnijim,” rekla je Maja Tonković, Account Director agencije McCann Zagreb.

Fokus Raiffeisen banke Hrvatska upravo je na našim klijentima. Svesni smo važnosti rešavanja stvarnih problema s kojima se naši klijenti nose. Život pred svakoga od nas stavlja izazove, a mi kao Banka želimo klijentima pokazati da nam je zaista stalo kako se osjećaju s nama i pokazati da razmišljamo o njihovim potrebama, ljudskim i poslovnim. Zato proaktivno tražimo rešenja, trudimo se klijentima činiti život lakšim kroz naše proizvode i usluge, a svakodnevno radimo na tome da kroz jednostavnost i vrhunsku uslugu pružamo iskustvo bez stresa. Želimo za naše klijente kreirati vrhunsko korisničko iskustvo.“ dodala je Gordana Periškić, izvršna direktorica Marketinga i CRM-a Raiffeisen banke Hrvatska.

Već naredni TV spot motiviše nas na uživanje u životu, uz fleksibilnost i individualni pristup mojaRBA mobilnog bankarstva.

Poslednja priča, koja zaokružuje sve, takođe govori o esencijalnoj ulozi banke u životima korisnika. Dok aplikacijom za mobilno bankarstvo omogućuje korisnicima da budu fleksibilniji tj. osete puno veću slobodu i, kao protagonista u TV spotu, preko noći donesu odluku da krenu na putovanje jer im ono u tom trenutku jako treba, a istovremeno zadrže potpunu kontrolu nad upravljanjem vlastitim finansijama, ma gde se nalazili. Drugim rečima, banka je tu da svojim korisnicima omogući kvalitetniji život. A svaki korisnik ima svoju životnu priču. RBA je tu za sve njih.

Više informacija o kampanji možete pronađi na sajtu agencije.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Vice želi da poduči Google romskom jeziku u cilju borbe protiv nepismenosti

Advertiser Serbia7. maja 2021.

„NESALOMIVI“, kampanja za očuvanje mentalnog zdravlja

Advertiser Serbia7. maja 2021.

McCann Beograd među Top 25 najuspešnijih svetskih agencija posvećenih ciljevima od šireg društvenog značaja

Advertiser Serbia6. maja 2021.

neXt i McCann Beograd predstavljaju prvu IGTV seriju

Advertiser Serbia5. maja 2021.

Adresa je ažurirana, ekipa je katapultirana: McCann Sarajevo u novim prostorijama

Advertiser Serbia28. aprila 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] MCCANN SARAJEVO: „He Was Punk Before Punk was Punk – Tito Punker“ za REST IN REVOLUTION

Advertiser Serbia26. aprila 2021.

Pogledajte ko su dobitnici 14. Grand PRix-a

Advertiser Serbia23. aprila 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] FUTURA DDB: „68 kg“ za SPAR

Advertiser Serbia21. aprila 2021.

Kontrolni zadatak za sve osim za decu

Advertiser Serbia20. aprila 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] SAATCHI & SAATCHI SKOPJE: „Xmas 2020″ za MAKEDONSKI TELEKOM i CRNOGORSKI TELEKOM

Advertiser Serbia18. aprila 2021.

LJUBICA VUKČEVIĆ, DIRECT MEDIA United Solutions: „Direct NEURO nam pruža priliku da razumemo potrošača na jedan sasvim novi i mnogo precizniji način“

Advertiser Serbia15. aprila 2021.

Zlatiborac klopa sa zvezdama

Advertiser Serbia14. aprila 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] FUTURA DDB: „Karantinski turist“ za MÖMAX

Advertiser Serbia14. aprila 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] BRUKETA&ŽINIĆ&GREY: „Highlife“ za LEDO i FRIKOM

Advertiser Serbia9. aprila 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] MCCANN SARAJEVO: „Tuborg Challenge“ za CARLSBERG

Advertiser Serbia8. aprila 2021.