Brendovi

Prva Apple Premium Partner prodavnica otvara vrata kupcima u Beogradu

Brendovi

BEOGRAD – iSTYLE s ponosom najavljuje otvaranje prve Apple Premium Partner prodavnice u Beogradu koja se nalazi u Ušće Shopping centru. Svečano otvaranje prodavnice koja će kupcima pružiti potpuno novo Apple iskustvo je 2. septembra 2023. godine u 10h.

 

Ovaj potpuno inovativan koncept kupcima će ponuditi nov dizajn i još veći prostor, najviši nivo usluge, originalne Apple proizvode koji se mogu isprobati na sasvim nov način, besplatne treninge i radionice i još mnogo toga. Sa prostranim dobro osvetljenim enterijerom, svom opremom koja dolazi direktno od Apple-ovih dobavljača, italijanskim kamenim podovima, dizajnerskim stolovima iz SAD-a i nameštajem iz Nemačke. Sve to označava početak nove ere za iSTYLE. Nivo korisničke usluge i iskustvo kupovine poput onog u Apple-ovim objektima širom sveta biće obezbeđeni većim brojem visoko obučenog prodajnog osoblja.

Ljiljana Bauk, generalna direktorka iSTYLE-a za Srbiju

Oduševljeni smo što u Srbiji predstavljamo prvi koncept Apple Premium Partner prodajnog mesta. Ovaj najnoviji redizajn omogućava nam da ponudimo nove programe i personalizovane usluge našim cenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u zemlji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner prodavnice uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Apple timova, i neizmerno smo ponosni na ono što smo postigli. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima obezbedili ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo,“ rekla je generalna direktorka iSTYLE-a za Srbiju Ljiljana Bauk.

Novi koncept poslovanja razlikuje se od dosadašnjeg uobičajenog pristupa Apple Premium Reseller-a, čiji je zadatak da obezbedi Apple-ovim partnerima jedinstven dizajn i operativni okvir. Istovremeno, sa Apple Premium Partner prodavnicama, Apple-ov cilj je da se kupci još više približe svetu legendarnog brenda i da dobiju kvalitetniju uslugu.

Kupci će imati pristup širokoj paleti Apple-ovih proizvoda i dodataka, a obučeno osoblje će biti spremno za pružanje stručnih saveta i podršku na još višem nivou. U Apple Premium Partner prodavnicama izlaganje Apple proizvoda i Apple dodatne opreme još je važnije nego pre. Broj zatvorenih vitrina sveden je na minimum, tako da kupci mogu bez pomoći osoblja jednostavno da isprobaju izložene proizvode na otvorenim površinama.

U novoj flagship prodavnici iSTYLE će pružati stalne usluge, uključujući zamenu ekrana iPhone-a ili baterije istog dana. Kupci će takođe imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne finansijske usluge, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe staro za novo i programe lojalnosti.

U prodavnici će raditi stručan tim koji je prošao ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera i nudiće redovne besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Prve obuke će pokrivati teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savete i trikove za napredne Mac korisnike, kao i obuke za uređivanje videa.

Cilj nam je da učinimo Apple-ove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Srbiji. Verujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner prodavnice samo početak i radujemo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti što većem broju kupaca,” rekao je iSTYLE Retail menadžer Nebojša Banović.

Pored pružanja vrhunskih usluga, iSTYLE stavlja još veći naglasak na pružanje usluga preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima, zato je deo iSTYLE tima specijalizovan za korporativne korisnike.

Posebna ponuda na dan otvaranja

Povodom proslave otvaranja novog iSTYLE objekta, s uzbuđenjem najavljujemo da ćemo samo 2. septembra od 10:00 nuditi dosad neviđene ponude, zajedno sa posebnim aktivacijama i vrednim poklonima za prvih 100 kupaca MacBook Air M1 računara, kao i za prvih 100 posetilaca. Radujemo se što nudimo posebnu promociju za MacBook Air M1, naš najpopularniji prenosni računar. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku! Za više informacija posetite iSTYLE web stranicu .

iSTYLE tim vas sve poziva da posetite novu Apple Premium Partner prodavnicu u Ušće Shopping centru u Beogradu, kako bi doživeli jedinstveno Apple iskustvo kupovine i usluga, u opuštenom, prijateljskom okruženju.

O iSTYLE-u
iSTYLE, koji pripada Midis grupi, najveća je mreža Apple Premium maloprodajnih objekata u 9 zemalja Srednje i Istočne Europe. Prva iSTYLE prodavnica otvorena je 1999. godine, a trenutno kompanija ima više od 100 prodavnica, od kojih se 58 nalazi u regiji Srednje i Istočne Evrope i 16 na Bliskom istoku. Mreža španske sestrinske firme K-Tuin sastoji se od još 33 prodajna mesta. Promet iSTYLE-a (zajedno sa španskim K-Tuinom) prošle godine je premašio milijardu dolara.

 

Foto: Alex Dmitrović

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.