Brendovi

Priznanje za izuzetno zalaganje u zaštiti dobrobiti životinja uručeno kompaniji Mars

Brendovi

BEOGRAD — Povodom Svetskog dana životinja, koji se obeležava 4. oktobra širom sveta, kompaniji Mars uručeno je Priznanje za društveno odgovorno poslovanje i izuzetno zalaganje u zaštiti dobrobiti životinja i humanog postupanja prema napuštenim životinjama.

 

Već šest godina, Međunarodni pokret „Svetski dan životinja“, koji učestvuje u organizaciji mnogobrojnih manifestacija sa ciljem poboljšanja zaštite životinja, u Srbiji dodeljuje priznanja pojedincima, organizacijama ili institucijama koje svoje aktivnosti usmeravaju ka njihovoj dobrobiti i stvaranju boljih uslova za život.

Uvereni smo da kontinuiranim radom možemo stvoriti tolerantnu zajednicu koja brine o životinjama i ljudima. Stoga, nastojimo da odamo priznanje onima koji, poput kompanije Mars, svojim posvećenim radom i angažovanjem, doprinose poboljšanju zaštite životinja u Srbiji, pre svega aktivnostima koje su usmerene ka poboljšanju uslova u azilima za životinje i podizanju svesti građana o ovoj važnoj temi. Kao društveno odgovorna kompanija, Mars prepoznaje važnost zaštite životinja i pružanja pomoći napuštenim životinjama, te aktivno učestvuje u kreiranju boljeg okruženja za životinje, čime su zaista zaslužili ovogodišnje priznanje.“ – izjavio je Ivan Kurajov iz Međunarodnog pokreta „Svetski dan životinja“.

U okviru svoje dugogodišnje borbe za stvaranje boljeg sveta za životinje, kompanija Mars je ove godine nastavila da sprovodi društveno odgovornu kampanju „World Animal Day“, kako bi podigla svest o značaju odgovornog postupanja prema ljubimcima i usmerila pažnju javnosti na važnost njihove dobrobiti.

Iako nam je prošla godina donela drugačije okolnosti, nastavili smo da radimo na unapređenju okruženja za životinje kroz različite kampanje. Između ostalog, do kraja oktobra svi ljubitelji životinja mogu da učestvuju u kampanji „Podrži donaciju“ tako što će kupovinom Whiskas i Pedigree proizvoda doprineti donaciji koju čini 20.000 obroka, namenjenih azilima za kuce i mace. Istovremeno, u odabranim Maxi prodavnicama moguće je kupiti hranu za kućne ljubimce i donirati je na licu mesta, a mi ćemo se pobrinuti da bude isporučena u azile. Dodatno, u septembru, Mars Pet Care bio je jedan od partnera manifestacijama „Burgeraj“ i „Veliki dečiji karneval“, gde smo posetiocima skretali pažnju na udomljavanje životinja i uspešno pronašli dom za nekoliko ljubimaca. Zbog toga nam je čast što smo primili ovo Priznanje i neizmerno nas raduje što je naša posvećenost ovoj temi prepoznata na ovaj način.“ – izjavila je Olga Bilić iz kompanije Mars.

O kompaniji Mars
Mars, kao kompanija koja je već više od 100 godina u vlasništvu jedne porodice, sa čitavim vekom tradicije proizvodi raznovrsne proizvode i pruža usluge za ljude i voljene kućne ljubimce. S više od 35 milijardi dolara prodaje, kompanija predstavlja globalno preduzeće koje proizvodi neke od najomiljenijih svetskih brendova: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S® i COCOAVIA®. Sa sedištem u Meklinu u američkoj državi Virdžiniji, kompanija Mars posluje u više od 80 zemalja. Pet Mars principa – kvalitet, odgovornost, uzajamnost, efikasnost i sloboda – nadahnjuju više od 125.000 saradnika na svakodnevno delovanje u cilju stvaranja sveta u kom je dobrobit planete, ljudi i kućnih ljubimaca od izuzetnog značaja i omogućava njihov rast i razvoj.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[SEE MARKETING 2022/23] ALEKSANDRA KOSANOVIĆ STRIŽAK, Erste Banka: „Današnji marketing podrazumeva hrabrost, odvažnost i spremnost na odstupanje od tradicionalnog i uobičajenog“

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Najtraženiji zlatnici u Srbiji ove jeseni

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Mia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] JELENA ČAĐENOVIĆ, A1 Srbija: „Snažnija veza i dvosmerna komunikacija sa agencijama i eksternim partnerima su ključni za postizanje izuzetnih rezultata“

Advertiser Serbia25. новембра 2022.

Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Balenciaga povukla kontroverzne reklame sa plišanim medama

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Beogradski aerodrom predstavio svoju mobilnu aplikaciju

Advertiser Serbia23. новембра 2022.

Glovo i IDEA nastavljaju stratešku saradnju

Advertiser Serbia23. новембра 2022.

I Audi obustavio sve aktivnosti na Twitter-u

Advertiser Serbia23. новембра 2022.

Bambi donirao 11 tona proizvoda socijalno ugroženim građanima

Advertiser Serbia22. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] ANDREJ KUGONIČ, Nordeus: “Fokus Nordeusa će ostati na rastu naše najuspešnije igre Top Eleven”

Advertiser Serbia21. новембра 2022.

Kompanija Mars nastavlja borbu ka stvaranju zdravije planete

Advertiser Serbia21. новембра 2022.