Brendovi

Prevazilaženje granica sa novim vivo 50W bežičnim punjačem

Brendovi

vivo svojim korisnicima nudi inovativno i fleksibilno iskustvo bežičnog punjenja.

 

• Baterija se napuni 50% za svega 23 minuta (1) sa novim moćnim 50W bežičnim punjačem (2)
• Efikasni sistem hlađenja i inovativan tihi režim
• Qi standard – omogućava širok izbor uređaja za punjenje bežičnim putem
• Višestruka zaštita punjenja za bezbednije korišćenje

Kao deo svog progresivnog pristupa tržištu, vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Evropi. Novi vivo 50 W vertikalni bežični FlashCharge spreman je da se prilagodi raznim načinima života svojih korisnika. Prilagođava se vivo modelima širom sveta, kao što su iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, x70 Pro +, X Note, X Fold koji takođe podržavaju 50W bežični FlashCharge.
Sa efikasnim i prilagodivim rešenjima punjenja, naši najnoviji flagship modeli, omogućiće korisnicima lako, bezbedno i besprekorno iskustvo punjenja.“ rekao je Dušan Kuzmanović, Direktor prodaje, vivo predstavništva u Srbiji.

FlashCharge 50W bežično iskustvo

Sa novim vivo 50W FlashCharge, korisnici mogu staviti svoje uređaje na punjenje i uzimati ih sa punjača, a da ne koriste kablove. Prema rezultatima laboratorijskih testova rađenih za najnoviji vivo model, bežični punjač veoma je efikasan, jer puni 50% baterije za svega 23 minuta, a 100% baterije za samo 50 minuta.

Efikasan sistem hlađenja i inteligentni tihi režim

Ugrađeni tihi ventilator radi punom brzinom od 3600rpm(3) dok se uređaj puni a vazduh cirkuliše kroz visoko preciznu vazdušnu strukturu za brzo hlađenje, dok noću radi super tihi noćni režim(4) od 26db, kada se ventilator čuje kao tihi povetarac.

Pogodan za bežično punjenje raznovrsnih uređaja i podržava Qi standard

vivo vertikalni bežični punjač podržava Qi standard za bežično punjenje i pogodan je za većinu uređaja koji se pune bezičnim putem, nudeći do 15W(5) pri samom punjenju. Sa ovim uređajem nećete imati nered na stolu, s obzirom da je potreban samo jedan punjač za sve uređaje.

Jedinstvena geometrijska estetika kombinuje tehnologiju i umetnost.

50W vertikalni bežični punjač unutar sebe sadrži dva kompleta zavojnica što znači da možete puniti uređaje i horizontalno i vertikalno. Zavojnice imaju velike senzore koji omogućavaju veoma brzo i lako prilagođavanje položaju uređaja. Ukoliko korisnici žele da čitaju poruke ili čitaju vesti, onda uređaj mogu postaviti vertikalno na bezični punjač, a ako gledaju neki film, onda telefon mogu postaviti horizontalno na bežični punjač.
vivo je za ovaj proizvod inspiraciju pronašao u modernoj arhitekturi, tačnije u preseku kvadrata. Izvrstan, ali složen dizajn sačinjen je od geometrijskih linija, matirane baze i nežnog svetla sa uglom od 60 stepeni omogućava korisnicima da brzo isprate sve svoje nove poruke.

Višestruka zaštita za bezbrižno korišćenje

U samom punjaču nalazi se nekoliko bezbednosnih mehanizama koji detektuju veliko opterećenje, jaku struju i visoku temperaturu, kao i prisustvo drugih metalnih objekata u blizini. Ukoliko dođe do situacije da se neki metalni predmet, poput ključeva, nađe u blizini punjača, lampica upozorenja zasvetli, a protok struje se automatski gasi. Korisnici mogu bezbedno i bezbrižno da pune svoje telefon.

Cena i dostupnost

vivo 50W vertikalni bežični punjač dostupan je u Evropi od sredine juna po maloprodajnoj ceni od 9.999,00 RSD.
(#####)

(1) Svi podaci dobijeni su testiranjem proizvoda na najnovijem vivo modelu i na osnovu rezultata laboratorijskih ispitivanja.
(2) Brzina bežičnog punjenja od 50W se dobija uparivanjem FlashCharge uređaja od 50W sa vivo FlashCharge od 80W
(3) Podaci o brzini ventilatora se dobijaju iz vivo laboratorije, a 3.600 obrtaja u minuti je maksimalna brzina
(4) Super tihi režim se automatski uključuje od 22:00 do 08:00 sledećeg dana i dostupan je samo na vivo/iQOO telefonima.

(5) Ovaj punjač može puniti uređaje koji podržavaju Qi standard bežičnog punjenja. Maksimalna izlazna snaga je 15W, a mora se koristiti originalni punjač velike snage ili PPS punjač velike snage. Podaci su dobijeni iz vivo laboratorije. Nekim uređajima može biti dostupno samo sporo punjenje ili se mogu javiti kvarovi u punjenju zbog razlike u pozicijama zavojnica, tako da iskustvo u korišćenju može da varira.

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.
Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 400 miliona korisnika širom sveta.
* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Samsung 15. godinu zaredom vodeći na globalnom tržištu sistema digitalnog oglašavanja

Advertiser Serbia11. април 2024.

Samsung Electronics već 18 uzastopih godina na vrhu globalnog tržišta televizora

Advertiser Serbia10. април 2024.

Pet pravila za uspešno ulaganje u investiciono zlato

Advertiser Serbia10. април 2024.

S kojom slavnom osobom biste voleli da popijete jutarnju kafu?

Advertiser Serbia9. април 2024.

Neophodno, inovativno, skladno: Novi identitet dizajna Samsung Electronics u 2030. godini

Advertiser Serbia9. април 2024.

Galaxy AI dostupan za „probnu vožnju“ korisnika pametnih telefona, kroz osveženu Try Galaxy aplikaciju

Advertiser Serbia8. април 2024.

Otvoren 13. NLB Organic konkurs: Tri miliona dinara za najbolje projekte iz organske poljoprivrede

Advertiser Serbia8. април 2024.

Galaxy AI je stigao – upoznajte naš svet uz fenomenalan poklon paket

Advertiser Serbia5. април 2024.

Samsung Electronics predstavlja novu liniju mašina za pranje veša sa visokom energetskom efikasnošću i naprednim funkcijama veštačke inteligencije

Advertiser Serbia4. април 2024.

Favoriti nastavljaju dalje u Ligi šampiona

Advertiser Serbia4. април 2024.

Kampanja „Priče iz Rominga“ osvojila Disrupt nagradu

Advertiser Serbia3. април 2024.

Samsung predstavlja najnovije kućne aparate sa unapređenom konektivnošću i AI mogućnostima na globalnom događaju „BESPOKE AI“

Advertiser Serbia3. април 2024.

Otvoren 13. konkurs za Sakura stipendije

Advertiser Serbia2. април 2024.

Univerexport od sad dostupan na Glovo aplikaciji, sa brzom isporukom preko 5000 proizvoda u 10 gradova

Advertiser Serbia1. април 2024.

Konačno je stigla kamera pametnog telefona sa kojom se ne propušta ni jedan jedini trenutak

Advertiser Serbia29. март 2024.