Brendovi

Predstavljen Dynamic Life – revolucionarni model štednje

Brendovi

BEOGRAD – Kompanija Generali Osiguranje Srbija, lider na tržištu životnog osiguranja i start-up Dynamic Life predstavili su finansijski proizvod koji će promeniti način štednje.

 

Ovaj jedinstveni program povezuje štednju i zaštitu kroz životno osiguranje, a zasniva se na korišćenju savremenih tehnologija i potreba lokalnog tržišta.

 Borislav Miljanović i Milena Vasić

Polisa Dynamic Life omogućava korisnicima da štede kroz svoju svakodnevnu kupovinu proizvoda i usluga, na taj način što im prilikom svake kupovine prodavac ili proizvođač proizvoda koje su kupili, a koji je partner u ovom projektu, uplaćuju deo iznosa računa na njihovu Dynamic Life štednu polisu.

Ovo je moguće zahvaljujući velikom broju partnerskih kompanija koje su postale deo programa štednje Dynamic Life.
Korisnici kroz mobilnu aplikaciju DynamicLife mogu u realnom vremenu da provere visinu svoje uštede, kao i da dobiju informacije o partnerima i benefitima koje oni pružaju. Mobilna aplikacija DynamicLife, koja je dostupna za preuzimanje na iStore-u i AppStore-u, je alat za korišćenje polise Dynamic Life, a ujedno je i izvor svih informacija koje su korisniku potrebne u procesu štednje.

Nenad Obućina

Dynamic Life je dizajniran kao prva „pametna“ polisa koja kombinuje elemente svakodnevne potrošnje koje pretvara u štednju i životno osiguranje. Na jedan opušten i zabavan način korisnik štedi novac kroz svoju svakodnevnu kupovinu i potrošnju. Na taj način Dynamic Life treba da postane deo njegovog svakodnevnog života. Zahvaljujući modernim tehnologijama štednja se odvija pred očima korisnika koji u aplikaciji ima uvid u stanje svoje polise, tj. štednje. Pored toga ovaj program okuplja značajan broj partnerskih kompanija i proizvoda čijom kupovinom se deo potrošenog novca odvaja u štednju, a ceo proces treba da pruži korisniku jedno zanimljivo digitalno interaktivno iskustvo“, istakao je Nenad Obućina, idejni tvorac Dynamic Life programa štednje.

Trajanje programa štednje Dynamic Life ograničeno je na 180 meseci i za to vreme korisnici mogu sakupiti maksimalni iznos štednje u iznosu od oko 1.200.000 dinara. Sve to vreme oni su i životno osigurani na iznos od 250.000 dinara.

Dragan Filipović

Generali Osiguranje Srbija je poznata na tržištu po inovacijama i uvođenju novih trendova u svim oblastima osiguranja. Kao lider na tržištu životnog osiguranja više od jedne decenije, konstantno unapređujemo naše proizvode i usluge. Kroz digitalizaciju i pojednostavljenje procesa ugovaranja polisa želimo da pružimo klijentima najbolju moguću uslugu i kvalitetnim proizvodima ih podržimo u odluci da preuzmu odgovornost i obezbede sebi i svojima bezbedniju budućnost. U programu koji je osmislio start-up Dynamic Life, prepoznali smo potencijal za plasiranje novog proizvoda životnog osiguranja koji će omogućiti klijentima da kupujući različite proizvode i usluge ulažu u životno osiguranje na nov način. Verujemo da ćemo tako još više približiti suštinu životnog osiguranja široj populaciji stanovništva i širiti kulturu osiguranja“, istakao je Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija.

Da bi korisnik mogao da štedi kroz program Dynamic Life potrebno je da zaključi polisu osiguranja Dynamic Life u poslovnicama Generali Osiguranja Srbija ili na info deskovima koji se nalaze u objektima Univerexporta, kao i da uplati početni iznos štednje od 1.000 dinara na ime premije osiguranja na svoju Dynamic Life polisu.

Nakon toga korisnik nastavlja da štedi kroz svoje svakodnevne potrošačke aktivnosti na taj način što nakon obavljene kupovine, na kasi u prodajnom objektu, pokaže bar kod sa početnog ekrana mobilne aplikacije Dynamic Life. Očitavanjem bar koda aplikacija obračunava određeni procenat od iznosa kupovine i prebacuje ga na Dynamic Life polisu.

Pored toga, omogućeno je da korisnik ostvari dodatnu uštedu na taj način što će mobilnom aplikacijom DynamicLife skenirati QR kod sa fiskalnog računa. Aplikacija će prepoznati kupljene artikle i, ukoliko su u pitanju artikli za koje su partneri dali benefite, aplikacija će obračunati iznos koji se prebacuje na Dynamic Life polisu korisnika.

Takođe, korisnici mogu kod određenih partnera prilikom kupovine zaokružiti svoj račun i tako izvršiti dodatnu uplatu na svoju štednju.
Više detalja o programu štednje Dynamic Life možete saznati putem veb-sajta dynamiclife.rs i generali.rs.

 
Foto: Nenad Dimić

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Plazma nagrađena 13. godinu zaredom kao najomiljeniji brend

Advertiser Serbia31. марта 2023.

Nelt Grupa nastavlja ubrzanje i razvoj do 2025. godine

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Glovo pokreće Fond za uticaj, inicijativu za podršku ekološkim i socijalnim projektima

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Svečana dodela priznanja „Moj izbor” i „Dobročinitelj”

Advertiser Serbia30. марта 2023.

IKEA i Little Sun predstavljaju SAMMANLÄNKAD kolekciju inspirisanu sunčevom svetlošću

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

Advertiser Serbia29. марта 2023.

Kroz program „Znanjem do posla“ do željene karijere i bolje budućnosti predstavljene usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS)

Advertiser Serbia29. марта 2023.

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.