Festivali

Poznati prvi predavači na 11. SoMo Borcu!

Festivali

ZAGREB – Na SoMo Borac dolazi dobitnik zlata u Kanu, a pričaće se i o TikToku kao biznisu

 

SoMo Borac powered by Httpool, koji se ove godine održava 11. godinu zaredom, pozicionirao se kao događaj koji okuplja digitalnu zajednicu i nagrađuje najbolje kreativce digitalne industrije. Po prvi put događaj će se odvijati u formatu celodnevne konferencije koja će okupiti brojne stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga.

Kao predavač na ovogodišnjem SoMo Borcu nastupiće Vamanan Puvaneswaran, direktor TikToka iz jedne od najboljih agencija u Švajcarskoj, agencije Monami koji će s publikom podeliti svoja znanja o digitalnom marketingu i jednoj od najpopularnijih društvenih mreža. Vamanan će u svom predavanju “TikTok as a  business: And We Never Danced”, predstaviti rad agencije Monami te način na koji oni koriste TikTok kao alat za zabavu i obrazovanje. Agencija Monami okuplja stručnjake i entuzijaste digitalnog sveta iz Švajcarske i Nemačke, a njihova oblast rada obuhvata izrade strategija i kampanja te upravljanje komunikacijom na društvenim mrežama.

Vamanan Puvaneswaran u posljednjih par godina se specijalizovao za storytelling, a pre toga je upravljao komunikacijom na društvenim mrežama u raznim medijskim kućama. Više od dve godine radi u agenciji Monami u kojoj se u potpunosti posvetio TikToku, pa tako razvija ideje i strategije za širok raspon tema i klijenata.

Osim mnogima zanimljive teme TikToka kao vrlo popularne društvene mreže, na SoMo Borcu će biti održano predavanje “Award-winning DOOH ads you have to see!” o nagrađivanim DOOH (Digital Out of Home) projektima. Predavanje će održati nagrađivani iskusni stručnjak u kreativnoj, reklamnoj, marketinškoj i tehnološkoj industriji, Dino Burbidge. Radio je u mnogim kreativnim industrijama, poput filmske, muzičke, oglašivačke, outdoor, industrije video igara i mobilnih aplikacija. Dobitnik je brojnih nagrada za kreativnost i inovacije, uključujući zlato u Kanu i BAFTA-u, a uvršten je i u BIMA 100, listu pojedinaca koji značajno doprinose oblikovanju budućnosti digitalne industrije Velike Britanije. Veliki je promotor kreativnosti i tehnologije u OOH, žiri na više panela za dodelu OOH nagrada, a svoje znanje rado deli sa kompanijama kojima pomaže u kreiranju kampanje, osvojanju nagrada i u ostavljanju trag u industriji digitala.

SoMo Borac je najvažnija nagrada za digitalne radove u regiji koja se dodeljuje jedanaestu godinu zaredom, a suorganizator ovog događaja je i Hrvatska udruga digitalnih izdavača (HUDI). Konkurencija je iz godine u godinu sve jača, a stručni žiri sve brojniji. Nagrade se dodjeljuju u dva streama – SoMo Media koji okuplja digitalne izdavače iz najvažnijih regionalnih medija te SoMo Advertising koji okuplja zajednicu digitalnih marketingaša iz cele regije. Do utorka, 12. septembra, u sklopu akcije Back-to-Business, možete nabaviti ulaznice po ceni od 99 evra.

Sve novosti o SoMo Borcu možete pratiti putem SoMo Borac Newslettera, na web stranici, Facebooka, Instagrama i LinkedIna.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

Agencija Bruketa&Žinić&Grey jedina je hrvatska agencija koja je udomila dva kanska lava

Advertiser Serbia5. јул 2024.

Otvorene su prijave za SoMo Borac 2024! Uvedene i dve nove kategorije

Advertiser Serbia27. јун 2024.

Poznati dobitnici EFFIE trofeja

Advertiser Serbia22. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 5. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 4. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Ogroman uspeh za Hrvatsku: Hrvatski kreativci su ove godine najuspešniji u regiji s čak dva Lava na Cannes Lions-u

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 3. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 2. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Prvi ovogodišnji lav iz Kana stiže u Nedelišće za kampanju „Priča koja vrijedi svakog slova“

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 1. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Mr.Goodvertising u žiriju „Kampanje Sa Svrhom 2024″

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Futura DDB na SOF-u već 14. put slovenačka agencija godine

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Priča koja vredi svakog slova osvojila je nagradu na vodećem internacionalnom oglašivačkom festivalu Ukrajine

Advertiser Serbia6. јун 2024.

Novi BalCannes Report: Objavljen kreativni pregled regije s najboljim oglašivačima i agencijama

Advertiser Serbia4. јун 2024.

Iskoristite veliku pre-summer sale akciju za SoMo Borac ulaznicu

Advertiser Serbia20. мај 2024.