Festivali

Poznata najzvučnija imena 14. Weekend Media Festivala

Weekend media festival, mesto susreta vodećih medijskih, marketinških i komunikacijskih stručnjaka ove godine održaće se pod sloganom Živeo život od 23. do 26. septembra na već tradicionalnom mestu u staroj Tvornici duhana u Rovinju, uz samu rovinjsku rivu.

 

Nakon godinu dana pauze svi smo jedva dočekali da se ponovno okupimo na 14. izdanju Weekend Media Festivala. Rovinj će opet biti centar dobre komunikacije, druženja i zabave. Posetiocima ovogodišnjeg Festivala pripremili smo veoma bogat program s nizom atraktivnih i korisnih tema koje povezuju trendove i fenomene u medijima, marketingu i odnosima s javnošću, preduzetništvu, kreativnoj industriji, ali i društvu uopšteno. Vodili smo računa o interesima naših učesnika, nastojimo kao i prethodnih godina da predvidimo neke trendove i damo smernice za suočavanje s njima, istovremeno razbijamo i tabue, spajamo nespojivo i obećavamo dobru zabavu“, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Među mnogobrojnim panelima, predavanjima i raspravama, na ovogodišnjem izdanju Weekend Media Festivala, posebno može da se istakne nastup najpoznatijeg svetskog filozofa Slavoja Žižeka kao i predavanje nemačkog psihijatra Manfreda Spitzera, autora bestsellera „Epidemija pametnih telefona“, „Usamljenost“ i „Digitalna demencija“, koji na popularan način problematizuje uticaj tehnologije na život savremenog čoveka. Očekuje se da će veliko interesovanje izazvati i dolazak glumca Gorana Bogdana.

Na Festivalu će se, između ostalog, govoriti i o influenserima, renesansi PR-a, veštačkoj inteligenciji, revoluciji gejminga, ulozi festivala u brendiranju destinacija, komercijalizaciji književnosti, naplati print sadržaja, revoluciji videa, sportu kao reality show-u, javnoj diplomatiji, eksploziji serija u regionu, medijskim preferencijama novih generacija, radiju budućnosti i drugim zanimljivim temama.

Uslov za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti vakcinisane osobe, osobe koje su preležale Covid-19 u poslednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test biće moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Treći Golden Drum Adriatic zaredom za McCann Beograd

Advertiser Serbia16. oktobra 2021.

Produžen rok za prijave za „Kampanje sa svrhom“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Video tribute o Draganu Sakanu na Golden Drum-u

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

Prijave za konkurs „Kampanje sa Svrhom“ otvorene su do 20. oktobra

Advertiser Serbia27. septembra 2021.

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Izabrani počasni selektori prvog CSR Festivala „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia17. septembra 2021.

Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Čak pet hrvatskih predstavnica u žiriju prestižnog marketinškog takmičenja Effie Awards Europe

Advertiser Serbia18. avgusta 2021.

Weekend se vraća!

Advertiser Serbia7. jula 2021.

Proglašenjem pobednika u preostalim kategorijama završen Cannes Lions

Advertiser Serbia25. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade i u kategorijama Mobile, Radio & Audio, Brand Experience & Activation, Creative eCommerce, Creative Effectiveness, Innovation i Creative Business Transformation

Advertiser Serbia24. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Poznati dobitnici nagrada u još šest kategorija

Advertiser Serbia23. juna 2021.

[CANNES LIONS 2021] VLADIMIR SIMIĆ, McCann Skopje: „Očekujemo veći broj angažovanih kampanja“

Advertiser Serbia22. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade u kategorijama Creative Data, Creative Strategy, Direct, Media, PR i Social & Influencer

Advertiser Serbia22. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Proglašeni dobitnici nagrada u kategorijama Outdoor, Design, Print & Publishing, Health & Wellness i Pharma

Advertiser Serbia21. juna 2021.