Brendovi

Posebne garancije prilikom kupovine Samsung QLED televizora

Brendovi

BEOGRAD – Ukoliko ste došli do trenutka kada želite da promenite TV uređaj koji imate u kući, smatrate da vam je potreban bolji kvalitet slike, pametne opcije, uopšte uređaj ispred čijeg će ekrana porodica maksimalno uživati, sada je pravi trenutak da svoje misli sprovedete u delo

 

I nećete pogrešiti ukoliko kupite Samsung QLED televizore iz 2018. godine, jer uz njih dobijate pet godina garancije, a još i važnije – 10 godina bez “Burn-in” efekta.

Dok je kod pet godina garancije sve savršeno jasno, jer je to garancija kakva svima nama uvek treba, mnogi će se verovatno zapitati – šta je to uopšte “burn-in” efekat? I zašto mi je garancija za to potrebna?

Sigurno su se neki od nas suočili sa “otiskom” na ekranu, koji nas je u nekom trenutku podsetio na razmazanu fleku, obris nečega što ne trebatu ni da vidimo. I nije reč o duhu iz televizora, već o takozvanoj pojavi “zamrzavanja” slike. Rešavanje ove nezgodne situacije često može biti skupo i nezgodno.
Da pojasnimo detaljnije. Do „zamrznute“ slike dolazi ako je nepomična slika dugo prisutna na ekranu, ili ako prečesto gledamo određeni kanal pa se njegov logo “ureže” na svaki drugi. U tim trenucima, pikseli stvaraju utisak nalik na duha koji ostaje čak i nakon što se sadržaj na ekranu televizora promeni ili pomeri. Ovo i nije čudna pojava, imajući u vidu da ljudi televiziju gledaju u proseku više od tri sata na dan. Kada tome dodamo i vreme provedeno u igranju igrica, postoji šansa da te slike na ekranu zauvek tu i ostanu. Programi koji sadrže mnogo statičnih prikaza, kao što je traka sa vestima, kanal sa logotipom u uglu, sportski rezultati i igrice sa nepomičnim prikazima, glavni su krivci za ovaj efekat.

null

Iako nova linija Samsung QLED televizora nije podložna „zamrznutoj“ slici, dajući garanciju i na ovaj efekat, Samsung nastoji da opravda maksimalno poverenje svojih potrošača. Bez ovakvih neželjenih vizuelnih efekata, svaki korisnik moći će da na miru uživa u spektru boja i detalja kojima QLED raspolaže zahvaljujući Quantum dot tehnologiji. Takođe, potpuni užitak pruža i Ambient Mode, funkcija koja QLED TV pretvara u lep, funkcionalan i inteligentan ekran kada je isključen, a donosi veliki broj informacija, uključujući vesti, vremenske prilike i saobraćaj. Ekran tada može sam da reprodukuje muziku, ali i da se potpuno uklopi u boju ili teksturu zida na kome se nalazi.

Kod linije ovih televizora moguća je kontrola svih povezanih uređaja jednim daljinskim upravljačem, postoji mogućnost glasovne kontrole, kao i opcija povezivanja mobilnog telefona i televizora preko Smart View aplikacije, pri čemu mobilni telefon preuzima funkciju daljinskog upravljača. Na taj način, vremenska prognoza, najnovije vesti ili gledanje fotografija sa telefona je dostupno u svakom trenutku.
Aplikacija SmartThings pretvara televizor u centar za sve pametne uređaje u domaćinstvu, od frižidera do mobilnog telefona. Donosi jednostavnu interakciju, pruža mofućnost kontrole i nadgledanja doma na inteligentan način. Uz to, uz jedinstvenu nevidljivu konekciju sa samo jednim kablom omogućava držanje uređaja povezanih na jednom mestu uz One Connect Box.

Linija novih TV uređaja dizajnirana je tako da se kompletno uklopi u dom, dok je ujedno jednostavna za korišćenje. S druge strane, zaista je smišljena da pruži nezaboravno iskustvo gledanja i uživanja.
Promocija ovih atraktivnih uređaja traje do 31. decembra ove godine, a sve informacije dostupne su na www.samsung5godinagarancija.rs. Više informacija o Samsung QLED televizorima i burn-in efektu možete dobiti na sajtu www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/burn-in/.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

IKEA i Little Sun predstavljaju SAMMANLÄNKAD kolekciju inspirisanu sunčevom svetlošću

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

Advertiser Serbia29. марта 2023.

Kroz program „Znanjem do posla“ do željene karijere i bolje budućnosti predstavljene usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS)

Advertiser Serbia29. марта 2023.

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.