Agencije

Platforma WOMAN.COMM CLUB širi se u regionu

Regionalne ambasadorke Woman.Comm Cluba su Manuela Šola i Marina Bolanča

 

Osnivačica Woman.Comm Club platforme koja okuplja uspešne žene iz komunikacijske industrije, Irena Miličević Vukoja objavila je imena regionalnih ambasadorki.

Naše ambasadorke u regiji su Manuela Šola (agencija Komunikacijski laboratorij) i Marina Bolanča (Abeceda komunikacije) u Hrvatskoj, Lenja Faraguna u Slovenij i Danica Stević u Srbiji, dok smo u razgovoru s još nekim poznatim imenima komunikacijske industrije”, istakla je.

Ambasadorke će aktivno raditi na lokalnoj mreži i biti podrška u promociji misije i vizije Woman.Comm Club te će biti uključene u savetodavno i strateško planiranje godišnje Woman.Comm konferencije, koja će biti održana u oktobru ove godine.

Dok se u svetu vodi žestoka borba za ravnopravnost žena u komunikacijskoj industriji jer je to još uvek Mad Men industrija, u Adriatic regiji, žene su potpuno ravnopravne i slobodno mogu reći vladaju ovom industrijom”, pojasnila je Miličević Vukoja.

Klub je u protekloj godini organizovao niz događaja za članice u Bosni i Hercegovini, a regionalna konferencija okupila je brojne stručnjake iz komunikacijske industrije te postavila visoko lestvicu.

Trenutno imamo više od 250 članica iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije, a kako bi se ideja Woman.Comm proširila, klub će imati svoje ambasadorke i u zemljama regije”, naglasila je Miličević Vukoja te dodala kako su zadovoljni reakcijama na tržištu.

Jedan od prvih koraka aktivnog širenja mreže u Adriatic regiji bio je potpisivanje ugovora s HURA-om (Hrvatska Udruga društava za tržišno komuniciranje) krajem prošle godine, a u ovoj godini cilj je ostvariti saradnju s drugim udruženjima kako bi se misija i vizija kluba brže širila na regiju.

Kroz svoju globalnu mrežu članica klub nudi korisne alate za edukaciju i razvoj karijere u komunikacijskoj industriji, ali i druženje kroz niz aktivnosti u vidu radionica i sportskih događaja.

Pridruživanjem Woman.Comm-u, članice imaju priliku da grade međusobne veze, pronalaze nove prilike, sarađuju s drugim članicama te će imati pristup različitim edukacijskim programima. Kao novitet u ovoj godini najavljena je i WOMAN.COMM RISING STAR Akademija koja kreće u maju. Cilj Akademije je umrežavanje i prenošenje znanja mentorica iz kluba mlađim članicama, a i studentkinjama u celoj regiji.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

Creative Disorder – Coca-Cola HBC Srbija – Coke Summership 2024

Advertiser Serbia18. јул 2024.

SONJA JELUŠIĆ, Media House: „Polaznici edukativnog modula Mediji u okviru AcademIAA dobiće određena znanja a ne gomilu informacija koje ne mogu da povežu“

Advertiser Serbia15. јул 2024.

Agencija Smart Vision dobitnik svetski priznate zlatne IPRA nagrade za izuzetnost u PR-u

Advertiser Serbia9. јул 2024.

LJUBICA VUKČEVIĆ, DIRECT MEDIA United Solutions: „Komunikacija brendova se dosta usložnjava kada je u pitanju Click generacija“

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Agencija Bruketa&Žinić&Grey jedina je hrvatska agencija koja je udomila dva kanska lava

Advertiser Serbia5. јул 2024.

GORAN RUŠKUC, Studio Nexus: „Da bismo se izdigli na površinu mora osrednjosti, moramo da budemo provokatori koji znaju da kontrolišu efekat i ispostavljaju rezultat“

Advertiser Serbia4. јул 2024.

Poznati dobitnici EFFIE trofeja

Advertiser Serbia22. јун 2024.

Across Finance postavila Jana Vlčeka za direktora za investicije u medijskom sektoru

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 5. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 4. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Optimistični doručak sa agencijom Ovation – nova interna Anno Domini kolekcija

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Ogroman uspeh za Hrvatsku: Hrvatski kreativci su ove godine najuspešniji u regiji s čak dva Lava na Cannes Lions-u

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 3. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia19. јун 2024.

„Gospodin Billboard“ na CIM forumu 2024

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Prvi ovogodišnji lav iz Kana stiže u Nedelišće za kampanju „Priča koja vrijedi svakog slova“

Advertiser Serbia17. јун 2024.