Branding

Payoneer menja brend pre izlaska na berzu: Bezbrojne mogućnosti

Branding

Payoneer, tehnološka kompanija za platne transakcije koja omogućava plaćanja i rast u novoj globalnoj ekonomiji, objavio je da će promeniti brend kako bi odrazio trenutnu tržišnu poziciju i svoju viziju pouzdanog svetskog partnera za digitalnu trgovinu na bilo kom mestu.

 

Novi brend označava novo poglavlje u razvoju ove revolucionarne finansijsko-tehnološke kompanije od mladog inovatora to lidera u sektoru koji planira da trgovanjem na berzi Nasdaq počne pod nazivom PAYO tokom ovog meseca sa korporativnom vrednošću od oko 3,3 milijarde dolara.

Osnovan 2005. godine kao finansijsko-tehnološka kompanija pre nego što je taj termin uopšte uveden u upotrebu, Payoneer je nastao na vrhuncu globalnog prelaska na digitalnu trgovinu koja ne poznaje granice. Danas je ova kompanija u samom središtu tog razvoja. Payoneerov širok i dobro umrežen ekosistem nudi milionima biznisa – od frilensera na tržištima u razvoju do tržišta i platformi koji redefinišu način na koji svet funkcioniše – tehnologiju, veze i samopouzdanje da učestvuju i rastu u novoj globlnoj ekonomiji.

Ovo je era otvorene trgovine„, izjavio je Skot Galit, generalni direktor Payoneera, „doba kada ceo svet funkcioniše na jednoj digitalnoj ravni i svako, na bilo kom mestu, ima priliku da ostvari svoj potencijal. Ovo je realnost kojoj smo oduvek težili. S obzirom da ulazimo na berzu i gledamo napred, naš novi brend je osmišljen tako da podstiče napredak kompanije, pri čemu ostajemo verni svojoj svrsi: da osmišljamo, projektujemo i inspirišemo univerzalnu budućnost trgovine, zajedno sa milionima klijenata i partnera širom sveta.“

Nova boja Payoneerovog brenda je „univerzalna“ i odražava obećanje da je kompanija tu za svakoga na bilo kom mestu. Novi simbol je krug koji ilustruje put ka osvajanju pozicije jedinstvene destinacije, ujedinjene i povezane na više mesta od bilo koga drugog.

Sam brend je razvijen u partnerstvu sa globalnom kompanijom za brendiranje venturethree. ֦Ima mnogo aktera u razvijenom segmentu plaćanja i finansijskih usluga, ali je Payoneer jedistven po širini, dubini i integritetu svojih globalnih ekosistema. To je prava univerzalna kompanija sa optimističnom globalnom perspektivom koja ujedinjuje tržišta, sisteme, firme i preduzetnike na bilo kom mestu u svetu. Zato novi simbol Payoneera odražava bezbrojne mogućnosti koje su na raspolaganju preko njegovih brojnih proizvoda, usluga i platformi,֞ rekao je o ovom projektu kreativni direktor Džejson Louings.

Saznajte više na Payoneer blogu.

Napomena: Payoneer je u februaru 2021. godine sklopio Sporazum i plan reorganizacije sa kompanijom FTAC Olympus Acquisition Corp (NASDAQ: FTOC) i na osnovu te transakcije će postati američko javno akcionarsko društvo. Očekuje se da transakcija bude okončana u drugom kvartalu 2021. godine, nakon ispunjavanja standardnih završnih uslova, kao i da Payoneer počne sa trgovinom na berzi Nasdaq pod nazivom PAYO ubrzo nakon toga.

O Payoneeru
Payoneer predstavlja pouzdanog svetskog partnera za digitalnu trgovinu na bilo kom mestu. Od prekograničnih plaćanja do neograničenih mogućnosti za rast, Payoneer svakom biznisu, na bilo kom tržištu, obezbeđuje tehnologiju, veze i samopouzdanje da učestvuje i razvija se u novoj globalnoj ekonomiji.
Payoneer od 2005. godine stvara i upravlja istinski globalnim ekosistemom kako bi ceo svet mogao da ostvari svoj potencijal. Podsticanjem rasta klijenata, od preduzetnika u usponu na tržištima u razvoju do vodećih svetskih digitalnih brendova kao što su Airbnb, Amazon, Google, Upwork i Walmart, Payoneer nudi bezbrojne mogućnosti koje su vam na raspolaganju. www.payoneer.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Branding

Kako je Señor brendirao ceo Poluotok?

Advertiser Serbia20. jula 2021.

Modulee: Señor lansirao novi modularni branding!

Advertiser Serbia15. jula 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] BRUKETA&ŽINIĆ&GREY: „Highlife“ za LEDO i FRIKOM

Advertiser Serbia9. aprila 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] AGENCIJA 101: „Ana Roš i Tuš“

Advertiser Serbia31. marta 2021.

Vakcina AstraZeneca promenila ime – sada je Vaxzevria

Advertiser Serbia30. marta 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] MCCANN ZAGREB: „Bontovnici by Bonbon“ za HRVATSKI TELEKOM

Advertiser Serbia30. marta 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] APRIORI WORLD: „Junior kamp za mršavljenje“ za TERME SELCE

Advertiser Serbia16. marta 2021.

Kompanija Unilever sa svojih kozmetičkih proizvoda briše reč „normalno“

Advertiser Serbia9. marta 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] APRIORI WORLD: „Sapuni s točkicama“ za UDRUGU SLIJEPIH ZAGREB

Advertiser Serbia4. marta 2021.

Novi osvežen izgled Jelen piva

Advertiser Serbia12. februara 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] MCCANN ZAGREB: „Istta“

Advertiser Serbia8. februara 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] SEÑOR: „Iz vrta prirode“ za JAMNICA PLUS

Advertiser Serbia4. februara 2021.

General Motors prelazi na e-vozila i menja logo

Advertiser Serbia10. januara 2021.

Booster poneo najsjajnije odličje u kategoriji Kreiranje identiteta

Advertiser Serbia30. decembra 2020.

Opel predstavio novi logo i identitet brenda

Advertiser Serbia3. decembra 2020.